FOTO | CNI a publicat imagini noi de la stadioanele Steaua, Giulești și Arcul de Triumf. Lucrările continuă în București și pe timpul stării de urgență declarate din cauza coronavirusului

Marius ANGHEL 23 Mar. 2020, 17:43 Special

Compania Națională de Investiții (CNI) a făcut publice, luni, 23 martie, noi imagini cu stadiul lucrărilor la cele trei șantiere ale stadioanelor care se construiesc în această perioadă în București: Steaua, Arcul de Triumf și Giulești – „Valentin Stănescu”, care ar trebui să fie gata înainte de Campionatul European mutat acum în anul 2021.

În ciuda răspândirii din ce în ce mai mult și în România a coronavirusului, constructorii celor trei arene din București își continuă lucrările pentru a le finaliza până la noul termen în care se va disputa EURO.

Stadionul Steaua (31.254 de locuri) e în cea mai avansată stare de construcție în acest moment, îl urmează arena Arcul de Triumf (8.207 locuri), iar cel din Giulești (14.000 de locuri) este cel mai întârziat, dar și acolo se văd progrese. Lucrările pentru stadionul Dinamo nu au început.

„Chiar dacă UEFA a decis amânarea Campionatului European, antreprenorii care lucrează la cele trei arene din București fac progrese vizibile și nu reduc ritmul de lucru. Aceștia au luat măsurile necesare în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 și lucrează astfel încât termenele contractuale să fie respectate.
Vă prezentăm câteva imagini care surprind stadiul lucrărilor de pe șantierele celor trei arene din București la sfârșitul săptămânii trecute”
, a anunțat CNI.


Pe stadionul Steaua urmează să joace echipa Steaua, momentan aflată în Liga a 4-a București.


Pe Giulești va evolua, evident, Rapid, acum în Liga 2.


La stadionul Arcul de Triumf va juca meciuri de fotbal tot Rapid, până când arena de lângă Podul Grant va fi gata și ea.

 

Marius ANGHEL 23 Mar. 2020, 17:43 Special
Pe aceeași temă