Dinamo a scumpit biletele pentru meciurile din play-off-ul Ligii 2! Fanii ”câinilor” trebuie să scoată mai mult din buzunar pentru accesul pe ”Arcul de Triumf”

Robert JUGRAVU 16 Mar. 2023, 11:56 Liga 2
Dinamo a scumpit biletele pentru meciurile din play-off-ul Ligii 2! Fanii ”câinilor” trebuie să scoată mai mult din buzunar pentru accesul pe ”Arcul de Triumf”

Dinamo a hotărât să majoreze prețul biletelor de acces la meciurile din play-off. Echipa bucureșteană își începe jocurile din grupa de promovare pe teren propriu, cu Gloria Buzău, iar în tur le va mai întâlni ”acasă” pe SC Oțelul (et. 3) și Poli Iași (et. 5).

Dinamo a scumpit biletele pentru meciurile de acasă din play-off

Calificarea in extremis în play-off-ul Ligii 2 a schimbat calculele noii conduceri a clubului Dinamo. Încurajați de sold-out-ul de la ultimul meci din sezonul regular, 1-1 cu Poli Timișoara, șefii grupării roș-albe au hotărât să majoreze prețurile de acces la jocurile de pe teren proriu din turneul de promovare.

Astfel, biletele pentru primul meci din această fază a competiției, cu Gloria Buzău, au fost deja puse în vânzare la următoarele prețuri:

  • VIP: 180 de lei
  • Tribuna 1: 80 de lei
  • Tribuna 2: 50 de lei
  • Peluze: 25 de lei

La meciurile jucate în 2023 pe ”Arcul de Triumf”, biletele în peluze au costat 20 de lei, tichetele la Tribuna 2 – 40 de lei, iar cele la Tribuna 1, 60 de lei. Accesul în zona VIP a costat numai 100 de lei.

Dinamo începe play-off-ul cu Gloria Buzău, pe ”Arcul de Triumf”

Meciul dintre Dinamo și Gloria Buzău, din prima etapă a play-off-ului Ligii 2, va avea loc duminică, de la ora 12:00, pe stadionul ”Arcul de Triumf”, casa echipei doar în ultimele două meciuri, cu Unirea Constanța și Poli Timișoara.

Suporterii dinamoviști își vor putea lua bilet și de la porțile arenei de lângă Mănăstirea Cașin, după următorul program:

  • Joi și vineri 16:00 – 19:00
  • Sâmbătă 10:00 – 14:00
  • Dumincă (ziua meciului) 08:30 – 12:45

Dinamo vrea să joace meciul de acasă cu Steaua tot pe Arena Națională

Conducerea clubului Dinamo se așteaptă ca meciul cu liderul Steaua să stârnească un interes ridicat în rândul fanilor, astfel că ia în calcul să primească vizita ”militarilor” pe cel mai mare stadion din țară, Arena Națională. Acolo s-a disputat și partida din sezonul regular, când Steaua s-a impus cu scorul de 2-1.

Anunțul a fost făcut de administratorul special Vlad Iacob, care s-a declarat mulțumit de ordinea meciurilor pe care le va avea Dinamo în play-off-ul din Liga 2. ”Tragerea la sorți e bună pentru Dinamo. Meciurile cu adversarii mai bine clasați sunt pe final. E bine pentru noi. Ne așteptăm să avem un număr mare de fani în play-off. Vrem să jucăm tot pe «Arcul de Triumf», dacă se poate. Meciul cu Steaua încercăm să-l jucăm pe Arena Națională”, a declarat Vlad Iacob, citat de GSP.

În play-off, Dinamo va juca meciuri tur-retur cu Steaua, Poli Iași, SC Oțelul Galați, Unirea Dej și Gloria Buzău. Cu aceasta din urmă se află la egalitate de puncte.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://www.prosport.ro/video/prosport-live/gloriile-din-stefan-cel-mare-resemnate-total-nu-mai-este-dinamo-al-nostru-video-exclusiv-prosport-live-19614080

https://www.prosport.ro/video/prosport-live/florin-prunea-a-prezis-cum-va-arata-lupta-in-play-off-ul-din-liga-2-o-formatie-este-promovata-deja-iar-duelul-pentru-pozitia-secunda-se-va-da-exclusiv-intre-doua-echipe-ce-spune-d-19614133

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mihalcea-reactie-dupa-ce-gloria-buzau-a-aflat-tintarul-19263239

https://liga2.prosport.ro/program-tv/play-off-ul-incepe-joi-cu-steaua-ca-gazda-iar-prima-etapa-se-incheie-tot-la-bucuresti-jocurile-din-prima-runda-a-play-out-ului-se-disputa-toate-in-acelasi-timp-19263225

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-vrea-sa-joace-pe-arcul-de-triumf-partida-cu-steaua-19263206

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fost-sef-la-charlton-posibil-investitor-la-dinamo-a-fost-prezent-in-loja-la-meciul-cu-poli-alaturi-de-andrei-nicolescu-am-discutat-ma-intereseaza-vedem-ce-urmeaza-foto-19263173

https://liga2.prosport.ro/seria-1/astazi-se-trage-la-sorti-programul-play-off-ului-si-play-out-ului-din-liga-2-componenta-grupelor-si-numarul-de-puncte-cu-care-echipele-incep-noua-faza-a-campionatului-19263138

Robert JUGRAVU 16 Mar. 2023, 11:56 Liga 2
Pe aceeași temă