Dinamo are interzis să joace ”acasă” în Colentina: ”Zăvăleanu nu poate intra la noi în bază nici măcar cu rachetele lui Vladimir Putin. Nu-mi distruge mie PCH arena” | EXCLUSIV

Daniel VLAD 25 Jun. 2022, 10:36 Liga 2
Dinamo are interzis să joace ”acasă” în Colentina: ”Zăvăleanu nu poate intra la noi în bază nici măcar cu rachetele lui Vladimir Putin. Nu-mi distruge mie PCH arena” | EXCLUSIV

Ionel Ciuclea, patronul clubului Daco-Getica București, în prezent cu echipa de seniori în Liga a 4-a București, a dezvăluit pentru ProSport faptul că Dinamo nu are ce să caute pe arena sa, din cartierul Colentina, pentru a-și disputa meciurile de pe teren propriu din Liga 2.

După retrogradare, administratorul judiciar al clubului Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, spunea unde ar putea juca echipa meciurile de acasă din Liga 2, având în vedere că în ”Ștefan cel Mare” nu va mai putea evolua, fiindcă arena va fi demolată pentru a-i face loc alteia noi: ”Pe BNR, în Cotroceni, sau în Colentina. Variantele Giurgiu sau Voluntari sunt secundare.”

Dinamo nu este dorită pe stadionul din Colentina

Prima variantă, a folosirii stadionului din Cotroceni, a căzut pentru Dinamo, fiindcă a primit un răspuns negativ din partea administratorului arenei pe care a jucat FC Național. Mai nou, ”câinii roșii” au primit interzis și în Colentina, unde sperau să evolueze acasă în Liga a 2-a.

Patronul clubului Daco-Getica, Ionel Ciuclea, gazda stadionului Juventus, le-a transmis dinamoviștilor că nu au ce să caute pe arena din Colentina. Deținătorul firmei de colectare și reciclare a deșeurilor Supercom nici nu a vrut audă de dorința celor de la Dinamo.

”Domnilor, eu cred că vreți să vorbim lucruri serioase, nu? Ce să caute Dinamo la noi în bază? Ăștia nu au bani nici măcar de o ciorbă, falimentul scrie pe ei, iar voi visați verzi și uscate din tot ce vă spune acest domn Zăvăleanu de luni de zile? Nici măcar dacă Zăvăleanu îmi pune chirie pe masă un milion de euro nu voi accepta ca Dinamo să vină la noi pe stadion. Nu au ce să caute aici. Păi voi vreți să plătim scaune rupte după cei din PCH?”, a spus Ciuclea pentru ProSport.

Ionel Ciuclea: ”Zăvăleanu să meargă să joace cu Dinamo la el prin Cluj sau pe la Alba Iulia. Se poate duce și pe la Galați sau prin Moldova”

Conform spuselor lui Răzvan Zăvăleanu, dacă Dinamo își va continua activitatea și va juca în Liga 2, variante de stadioane unde să-și dispute meciurile de pe teren propriu ar mai fi stadionul din Voluntari, ”Anghel Iordănescu” (4.600 de locuri), unde își dispută meciurile de acasă echipa FC Voluntari, din Liga 1, și ”Marin Anastasovici” din Giurgiu (8.500 de locuri), unde și-a desfășurat până în sezonul recent încheiat de Liga 2 meciurile de acasă echipa Astra. Situația acesteia este neclară în acest moment, dacă va mai continua sau nu în Liga 3, unde a retrogradat.

”Arena noastră este catedrala copiilor noștri. Arena din Colentina este biserica acestor copilași. Zăvăleanu nu poate intra la noi în bază nici măcar cu rachetele lui Vladimir Putin. Să meargă să joace cu Dinamo la el prin Cluj sau pe la Alba Iulia. Se poate duce și pe la Galați sau prin Moldova, dar în niciun caz Dinamo nu are ce să caute în Colentina”, a mai spus Ionel Ciuclea, patronul Daco-Getica.

Noul sezon al Ligii 2 începe în data de 6 august, iar Dinamo este în acest moment într-un haos total, neștiind cu siguranță dacă va avea resursele necesare pentru a-și continua activitatea.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/veste-crunta-pentru-dinamo-ionut-negoita-i-a-dat-afara-pe-jucatori-de-la-saftica-falimentul-incepe-sa-prinda-contur-in-stefan-cel-mare-exclusiv-19235659

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/un-fost-jucator-al-lui-dinamo-nu-exclude-varianta-intoarcerii-in-haita-cu-siguranta-pentru-asta-muncesc-19477950

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/ricardo-grigore-dezvaluiri-despre-situatia-deplorabila-de-la-dinamo-19477937

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unde-ar-putea-sa-joace-acasa-dinamo-in-liga-2-daca-arena-din-stefan-cel-mare-va-fi-demolata-varianta-surpriza-lansata-de-razvan-zavaleanu-si-celelalte-optiuni-19234116

Daniel VLAD 25 Jun. 2022, 10:36 Liga 2
Pe aceeași temă