Dezamăgire totală la Turris Oltul după înfrângerea cu CSM Slatina. Eugen Trică nu și-a ascuns supărarea la finalul meciului

Andrei PASCU 26 Nov. 2020, 12:00 Liga 2
Dezamăgire totală la Turris Oltul după înfrângerea cu CSM Slatina. Eugen Trică nu și-a ascuns supărarea la finalul meciului

Eugen Trică nu a reușit să câștige cu Turris Oltul nici la al doilea meci pe banca tehnică. Echipa sa a pierdut cu 1-2 pe terenul celor de la CSM Slatina, în etapa a 14-a din Liga 2. La finalul partidei, antrenorul nu și-a ascuns supărarea, precizând că victoria era obligatorie.

Trică a fost dezamăgit, după cum a afirmat la finalul celor 90 de minute, de întreaga evoluție a elevilor săi. Jocul i-a displăcut destul de mult, mai ales că se aștepta la ceva mai multă determinare, pentru că o victorie ar fi urcat Turris Oltul în clasament și s-ar fi putut apropia de locurile de play-off.

Eugen Trică: ”Adversarul a avut o viteză în plus, a avut agresivitate, şi-a dorit foarte mult victoria” 

Omul care i-a luat locul lui Erik Lincar pe banca tehnică a formației din Turnu Măgurele a remarcat și o evoluție foarte bună din partea oltenilor, pe care i-a văzut mereu la controlul jocului. A încheiat spunând că victoria Slatinei e cât se poate de meritată.

”Am sperat foarte mult de la acest meci, sunt foarte dezamăgit, atât de joc, cât şi de rezultat. Meciul acesta trebuia să-l câştigăm, pentru a ne menţine în lupta pentru play-off. Adversarul a avut o viteză în plus, a avut agresivitate, şi-a dorit foarte mult victoria, din păcate noi nu am reuşit să avem aceleaşi lucruri pe care le-au avut cei de la Slatina. Pe deplin meritată această victorie, vreau să-i felicit.  Mai avem două jocuri, să vedem ce scoatem din ele pentru a accede în primele şase”, a declarat Eugen Trică, citat de Gazeta Nouă.

Turris Oltul a marcat abia pe finalul meciului de la Slatina, când gazdele conduceau deja cu 2-0. Pentru echipa lui Trică a punctat Cristian Puşcaş, în minutul 90, în timp ce pentru CSM Slatina marcaseră anterior Dorin Toma, minutul 41, și Marian Manea, minutul 66.

Turris Oltul are următorul meci în Cupa României 

CSM Slatina a urcat câteva poziții importante în Liga 2, părăsind ultimele locuri. Acum, nou-promovata se află pe poziția a 14-a, cu 16 puncte în 13 meciuri. De partea cealaltă, Turris Oltul se află cu două locuri mai sus, pe 12, cu 17 puncte în 13 partide.

Pentru echipa lui Trică urmează meciul de pe teren propriu din 16-imile Cupei României, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, de sămbătă, după care partida din Liga 2, cu Dunărea Călărași, de pe 1 decembrie, de la ora 16:45, aceasta fiind o restanță din etapa a 12-a.

Foto: News Flux

Andrei PASCU 26 Nov. 2020, 12:00 Liga 2
Pe aceeași temă