De așteptările lui Limoniu s-a ales praful! FC Brașov tremură și pentru locul de baraj de menținere în Liga 2

Adi MARICA 05 Apr. 2022, 11:08 Liga 2
De așteptările lui Limoniu s-a ales praful! FC Brașov tremură și pentru locul de baraj de menținere în Liga 2

Eșecul din meciul cu FC Buzău (scor 3-4) le-a spulberat toate speranțele brașovenilor pentru a prinde locul 4 din play-out, ultimul care asigură menținerea matematică în Liga 2.

Ioan Mărginean, președintele FC Brașov, afișa un optimism debordant înaintea duelului cu echipa antrenată de Cristian Pustai. ”Noi am rămas corijenți la fotbal și asta nu din cauza salariilor. Am oferit condiții, dar echipa a făcut foarte puține puncte. Eu nu am nicio emoție cu retrogradarea. Din cinci meciuri, eu spun că vom câștiga patru și vom face, în cel mai rău caz, un egal! La ce lot avem, eu spun că trebuie să batem tot până la final. Nu mai pot accepta niciun insucces în play-out”, a spus Mărginean.

FC Brașov, repetentă în defensivă

Obiectivul fixat de ”Limoniu” a fost distrus chiar după primul meci de la declarațiile sale, de Buzăul lui Cristi Pustai. Pe teren, brașovenii au fost inexistenți aproape o oră, buzoienii marcaseră trei goluri, dar avuseseră și câteva ocazii mari la poarta lui Laurențiu Popescu, cel care a limitat proporțiile scorului.

Interesant, la toate cele trei goluri încasate, brașovenii au avut superioritate, însă Burlacu, Maric și Gherghe au fost de nerecunoscut. Golul lui Angelov și ”dubla” lui Mihalcea nu au fost de ajuns pentru a scoate măcar un punct, fiindcă oaspeții au înscris din nou în prelungiri.

”E dureros atunci când marchezi trei goluri și nu reușești să iei niciun punct!”, spunea, după joc, antrenorul Călin Moldovan.

Brașovul tremură și pentru locul de baraj

Mai mult, după eșecul cu Buzăul, elevii lui Călin Moldovan tremură și pentru locul 5, ce asigură prezența la barajul de menținere în Liga 2. Cu cinci etape înainte de finalul play-out-ului, în care mai are de disputat patru meciuri, FC Brașov este pe locul 5, iar Viitorul Pandurii și Ripensia au un avans de 11 puncte.

Este clar că obiectivul rămas pe acest final de sezon este disputarea barajului. Pentru locul 5, brașovenii se luptă cu Unirea Constanța, situată la cinci puncte în spate. Cele două echipe se vor duela sâmbătă, la Buftea, într-un meci ce poate fi decisiv.

FC Brașov va juca cu Unirea Constanța (d), Unirea Dej (a), Viitorul Pandurii (d) și Astra (a) în restul play-out-ului, în timp ce Unirea Constanța le va întâlni pe FC Brașov (a), Astra (d), Ripensia (a) și FC Buzău (d).

CLASAMENTUL play-out-ului Ligii 2

Foto: Alex Nicodim / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gaz-metan-medias-prima-retrogradata-matematic-din-liga-1-ce-se-intampla-in-cazul-in-care-echipa-din-judetul-sibiu-nu-se-inscrie-in-noul-sezon-de-liga-2-19225944

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lui-vlad-mihalcea-i-s-a-facut-pofta-de-fotbal-a-reusit-o-dubla-in-trei-minute-in-meciul-cu-fc-buzau-sfatul-lui-calin-moldovan-pentru-talentatul-fotbalist-19225918

https://liga2.prosport.ro/seria-1/brasovul-a-revenit-de-la-0-3-cu-fc-buzau-dar-a-pierdut-dramatic-in-prelungiri-calin-moldovan-este-mare-pacat-la-3-3-chiar-am-crezut-ca-putem-castiga-barajul-ramane-optiunea-noastra-19225787

Adi MARICA 05 Apr. 2022, 11:08 Liga 2
Pe aceeași temă