CSC Dumbrăvița s-a despărțit de fiul antrenorului Marius Croitoru la doar câteva zile de la prezentarea sa. Jucătorul a stat la club mai mult timp în pregătire, nelegitimat, decât legitimat

Anda DELIU 22 Aug. 2023, 14:03 Liga 2
CSC Dumbrăvița s-a despărțit de fiul antrenorului Marius Croitoru la doar câteva zile de la prezentarea sa. Jucătorul a stat la club mai mult timp în pregătire, nelegitimat, decât legitimat

CSC Dumbrăvița surprinde din nou, și nu în mod pozitiv, după scandalul făcut la meciul de la Reșița, în precedenta etapă a Ligii 2. Clubul timișean a ajuns să se despartă de jucătorul David Croitoru, anunțat ultimul dintre cei aduși în această vară și care nu a apucat nici să prindă lotul pentru un joc oficial, deci nu se poate vorbi despre debut.

Aparent, fiul antrenorului Marius Croitoru va merge în Liga 3.

David Croitoru s-a despărțit de CSC Dumbrăvița fără să joace pentru ea!

David Croitoru este mijlocaș central și are 20 de ani. În ultimii ani, a tot fost ”plimbat” de mai cunoscutul său tată, Marius Croitoru, la echipele unde a antrenat fără licență, așa cum o face din nou acum la FC Botoșani. Totul a început la Botoșani, unde, la un moment dat, chiar Valeriu Eftime, patronul, comenta la televizor despre penibilul situației. Acolo a și prins David Croitoru cele mai multe minute. La ”FC U” Craiova nu a jucat nici măcar un singur minut, iar la Campionii FC Argeș a prins două minute pline pe teren.

Și la Dumbrăvița a fost o mică ”telenovelă” legitimarea lui, deși la antrenamente a fost o bună perioadă din pregătirea de vară. Campionii FC Argeș, club ce a retrogradat din prima ligă, nu-i plătise contribuțiile asiguratorii la bugetul de stat (sănătate și pensii). Pentru ca acest lucru să nu se impute retroactiv Dumbrăviței, s-a așteptat ca o parte din bani să-i fie achitați de către formația piteșteană, iar restul sumei a acoperit-o familia.

Legitimarea sa la CSC Dumbrăvița a fost anunțată în data de 16 august, iar echipa a disputat două jocuri apoi, unul în Cupă și altul în campionat, dar Croitoru nu a debutat.

Pleacă spre județul Bacău, aparent

David Croitoru a avut drept de joc pentru partida de Cupa României cu Ghiroda, dar și la cea de la Reșița, în Liga 2. Nu a apucat să debuteze. Apoi, probabil și-a dat seama că nu are șanse să joace prea mult la Dumbrăvița. Astfel, duminică, tânărul a mers la Florin Macavei să ceară să plece. Clubul a acceptat, deoarece nu dorește să țină jucători care nu vor să mai continue cu CSC Dumbrăvița.

”Clubul nostru a încheiat colaborarea cu mijlocașul David Croitoru. Contractul a fost reziliat la solicitarea jucătorului. Mult succes în viitoarea aventură fotbalistică, David!”, a fost anunțul sec al clubului, în fata de 22 august, fără prea multe detalii.

Aparent, din informațiile Liga2.ro, mijlocașul va merge la Bacău, în Liga 3, cel mai probabil, la FC Bacău, fosta Dinamo Bacău, echipă antrenată din această vară de Costel Enache.

De fapt, este discutabil și de ce a ales Dumbrăvița să aducă așa un jucător. Aparent, conform unor informații, el a fost recomandat lui Cosmin Stan de maseur, care îl cunoaștea de când a fost la juniori la ACS Poli, iar tatăl său, legitimat la seniori.

Momentan, deși din lot a dispărut un fotbalist, CSC Dumbrăvița nu mai are intenții de transfer în perioada următoare, inclusiv din motive bugetare.

  • Vara aceasta, la CSC Dumbrăvița au mai ajuns: Paul Toroc, Nenad Lalic, Darius Țieranu, Vlad Băluțoiu, Nicolae Sofran, Fabiano Cibi, Răzvan Ristin, Andrei Toroc, Răzvan Neag, David Jorz, Bogdan Sima, Bruce Nortey, Paul Mercioiu și Mykhailo Plokhotnyuk.

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-a-legitimat-inca-un-jucator-un-mijlocas-care-pana-acum-si-a-urmat-tatal-la-trei-echipe-din-prima-liga-pe-care-le-a-antrenat-19280636

Anda DELIU 22 Aug. 2023, 14:03 Liga 2
Pe aceeași temă