Dați afară, cu zâmbetul pe buze la meci! Italienii aduși în staff de Bogdan Andone, out de la Poli Timișoara la o lună după demiterea ”principalului”

Anda DELIU 29 Oct. 2022, 15:11 Liga 2
Dați afară, cu zâmbetul pe buze la meci! Italienii aduși în staff de Bogdan Andone, out de la Poli Timișoara la o lună după demiterea ”principalului”

Poli Timișoara a reușit să se despartă în acte de italienii Alessandro Ramella și Simone Fornari, italienii aduși în vară de fostul antrenor principal al echipei, Bogdan Andone, și care au acceptat foarte greu rezilierea.

Cei doi au urmărit, deși semnaseră deja că pleacă, și meciul cu Minaur, și păreau foarte zâmbitori.

Poli Timișoara s-a despărțit de italienii aduși în stafful tehnic de fostul antrenor

Alessandro Ramella a fost adus la Timișoara ca antrenor cu portarii, iar Simone Fornari, ca preparator fizic.

Clubul nu a fost foarte ”darnic” în explicații despre ce exact făceau greșit cei doi, mai ales Ramella, căci noul antrenor principal și președintele au mai spus că echipa stă rău fizic și apar accidentări musculare. În mai multe detalii, deși ziariștii au întrebat, nu s-a intrat.

La un moment, președintele Ovidiu Cuc, care a jucat ani de zile în Spania și Portugalia a venit cu un argument ușor caraghios, că peninsularii nu știau decât italiană, o limbă stăpânită de multă lume din fotbal și cea mai apropiată limbă de română de pe tot globul.

În plus, alb-violeții îi au în lot pe italienii Kucich și Germinio, care poate ar fi fost capabili să traducă în engleză.

”Clubul Politehnica și doi membri ai staffului tehnic au ajuns la un acord privind rezilierea contractului. Este vorba de italienii Simone Fornari (preparator fizic) și Alessandro Ramella (antrenor de portari).
Ambii au venit la echipă în vara acestui an.
Le mulțumim și le dorim mult succes în carieră!”, a comunicat Poli Timișoara.

Ramella și Fornari au cedat greu, la o lună după debarcarea lui Bogdan Andone

Din informațiile Liga2.ro, cei doi italieni din stafful tehnic erau plătiți bine, cu sume în jurul de 2000 de euro, sume bune, ținând cont de CV-ul celor doi, deloc fantastic.

Ei au cerut, potrivit președintelui, contractul pe întreg sezonul pentru a semna rezilierea.

Așadar, trăgând linie, cei doi ar fi costat, cu tot cu lunile muncite, 30.000 de euro clubul. A durat săptămâni întregi, în care cei doi nici nu mai participau la antrenament, până când s-a reziliat.

De altfel, Poli ”elimină” și săptămânal câte un fotbalist dintre cei aduși de Bogdan Andone. Până acum au fost Adrian Țangulea, Marco Andone și Oliver Bryneus, iar conducătorii au spus că mai urmează despărțiri.

Cel mai probabil, se procedează astfel, cu ”pipeta”, deoarece se plătesc sume pentru perioada când oamenii aduși de fostul antrenor nu vor fi aici și nu există sumele imense disponibile.

Poli tot plătește pentru rezilieri

De altfel, și Bogdan Andone a primit, pentru a pleca, mulți bani în avans de la club, din informațiile Liga2.ro, căci nu el a avut ideea de a demisiona.

Până acum au plecat șase oameni doar ”aferenți” acestui sezon și mai trebuie spus că și Vukoje și Rogosic, reziliați în vară, au primit și salarii în plus pentru a se despărți de Poli.

În acest ritm, rămâne de văzut ce viitor financiar poate avea Poli, echipă aflată în subsolul Ligii 2!

Cu noul antrenor pe bancă, Poli Timișoara a ajuns la cinci meciuri fără victorie, în ultimele trei reușindu-se să nu se mai piardă. Astăzi, Poli a remizat pe teren propriu cu Minaur Baia Mare, scor 1-1, iar cu 8 puncte adunate în 12 meciuri, echipa bănățeană este pe locul 19, penultimul.

Foto: Politehnica Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-12-cinci-meciuri-incep-de-la-ora-1100-cel-de-la-iasi-avand-in-componenta-ambele-echipe-pe-locuri-de-play-off-19251485

https://liga2.prosport.ro/seria-1/saptamana-si-contractul-reziliat-la-poli-timisoara-mesajul-clubului-dupa-despartirea-de-oliver-bryneus-19251292

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/probleme-cu-documentatia-pentru-noul-stadion-de-mare-capacitate-al-timisoarei-presedintele-consiliului-judetean-il-voi-aborda-pe-domnul-prim-ministru-19251259

Anda DELIU 29 Oct. 2022, 15:11 Liga 2
Pe aceeași temă