Daniel Stanciu, răspuns dur pentru Marica: ”Eu fac parte dintre acei idioți, care l-au susținut la națională. Sunt dezamăgit de acești oameni”

Vlad MĂCICĂȘAN 02 Dec. 2020, 17:00 Liga 2
Daniel Stanciu, răspuns dur pentru Marica: ”Eu fac parte dintre acei idioți, care l-au susținut la națională. Sunt dezamăgit de acești oameni”

Ciprian Marica a avut un răspuns care a supărat fanii Universității Cluj, la comunicatul Peluzei ”Șepcile Roșii”, care contesta decizia DSP Constanța de a nu permite disputarea meciului ”U” Cluj – Farul și îl acuza pe Ciprian Marica de faptul că a înscenat această povestea, pentru a obține victoria la ”masa verde” în restanța cu ardelenii, profitând de regulamentul FRF.

”Numai niște idioți și-ar permite să nesocotească sau să comenteze o decizie a unei instituții vitale a statului”, a spus Marica, pentru GSP.

Daniel Stanciu: ”Ciprian Marica, un om și un fost fotbalist pe care îl respect foarte mult, a trebui să știe că noi facem sport și fotbal pentru acei idioți” 

Declarația finanțatorului clubului Farul l-a deranjat și pe Daniel Stanciu, managerul echipei ”U” Cluj.

”Este o remarcă deplasată. Ciprian Marica, un om și un fost fotbalist pe care îl respect foarte mult, a trebui să știe că noi facem sport și fotbal pentru acei idioți. Dacă ne referim doar la ”idioții” din gruparea “șepcilor roșii”, ei au susținut mereu și echipa națională și au prins și meciurile lui Marica, pe care l-au susținut. E normal ca suporterii noștri să se simtă frustrați. Așa cum se simt frustrați și suporterii de la Farul că ar putea câștiga fără să joace.

Pentru că suporteri noștri și cei de la Farul sunt sunt guvernați de aceleași principii. Sunt două cluburi importante, care trebuiau să joace pe teren. Lângă sigla noastră este scris cuvântul onoare. Ne guvernăm după acest lucru. Eu, personal, consider că fac parte dintre acei idioți despre care vorbea Marica.

Pentru că am crezut că unii oameni, după ce își încheie activitatea internațională, ne vor arăta adevărata linie a sportivității, a profesionalismului și a felului în care se câștigă trofee. Sunt tot mai dezamăgit de acei oameni. Au fost și sunt idoli sau exemple de urmat pentru cei care fac sport sau orice alt domeniu”, a spus Daniel Stanciu pentru Liga2.ro.

Ciprian Marica: ”Mor oameni, stau bolnavii întinși pe holurile spitalelor așteptând o șansă la viață și noi ne permitem să semănăm neîncredere în mințile oamenilor”

”În condiții normale nu aș răspunde unui comunicat neoficial, neasumat, aruncat așa public. Dar nu trăim vremuri normale, ci de-a dreptul dramatice. Nu pot accepta să fie pusă sub semnul întrebării o situație de criză profundă. Numai niște idioți și-ar permite să nesocotească sau să comenteze o decizie a unei instituții vitale a statului, DSP, poate cea mai importantă instituție în această perioadă critică!
Mor oameni, stau bolnavii întinși pe holurile spitalelor așteptând o șansă la viață și noi ne permitem să semănăm neîncredere în mințile oamenilor și așa afectați de nesiguranță, de teamă. Păcat!”, a fost reacția lui Ciprian Marica.

Vlad MĂCICĂȘAN 02 Dec. 2020, 17:00 Liga 2
Pe aceeași temă