CSM Slatina se redresează, iar Mihai Ianovschi știe unde s-a produs declicul: ”Un rezultat al clubului, al liniştii oferite după rezultatele mai puţin favorabile.” Reacția antrenorului după victoria cu Aerostar și ce pregătește pentru meciul din cupă

Andrei PASCU 19 Oct. 2020, 13:22 Liga 2
CSM Slatina se redresează, iar Mihai Ianovschi știe unde s-a produs declicul: ”Un rezultat al clubului, al liniştii oferite după rezultatele mai puţin favorabile.” Reacția antrenorului după victoria cu Aerostar și ce pregătește pentru meciul din cupă

Mihai Ianovschi, antrenorul echipei CSM Slatina, a mulțumit conducerii după victoria din etapa a 8-a a Ligii a 2-a, scor 2-1 cu Aersotar Bacău. ”Principalul” crede că perioada mai bună din punct de vedere al rezultatelor prin care trece echipa are la bază faptul că s-a dorit continuitate, în ciuda începutului nu foarte convingător de sezon.

Mihai Ianovschi: ”Felicit băieţii, este o victorie muncită, pentru care am suferit” 

Ianovschi a declarat la finalul partidei cu moldovenii că pe timpul eșecurilor consecutive, oamenii care decid soarta clubului oltean nu au pus presiune pe el sau pe jucători. Astfel, s-a ajuns în punctul în care CSM Slatina a câștigat șase puncte în ultimele trei meciuri din Liga 2. Antrenorul Slatinei i-a felicitat și pe jucători pentru modul în care au evoluat cu Aerostar Bacău și a declarat că punctele și evoluția bună sunt în totalitate meritul lor.

”Este un rezultat al întregului club, al liniştii pe care a oferit-o clubul în pregătirea echipei, după rezultatele mai puţin favorabile pe care le-am avut. Am început campionatul greu, dar uşor, uşor, datorită faptului că echipa a avut linişte s-a pregătit bine, am reuşit să câştigăm cu Recea, am pierdut poate nemeritat la Craiova, am câştigat în Cupa României, iar astăzi am legat încă o victorie, cu un adversar care este, ca şi noi, într-o situaţie destul de delicată. Felicit băieţii, este o victorie muncită, pentru care am suferit, dar până la urmă sunt trei puncte importante, pe care le merită din plin”, a declarat antrenorul echipei CSM Slatina, Mihai Ianovschi, citat de Gazeta Nouă.

Mihai Ianovschi: ”Ne aşteaptă un program încărcat. Cu siguranţă, vom face modificări pentru meciul din Cupa României” 

Meciul următor pentru CSM Slatina va avea loc în Cupa României, când va întâlni Turris Oltul, acasă, marți de la ora 14:30. Dat fiind faptul că vor fi doar câteva zile de pauză până atunci, mai puține decât în mod normal, Mihai Ianovschi este decis să schimbe semnificativ echipa. Crede că jucătorii care au jucat cu Aerostar Bacău nu pot evolua la capacitate maximă cu formația din Turnu Măgurele și va face câteva modificări.

”Ne aşteaptă un program încărcat, dar prin echipa pe care am aliniat-o astăzi am arătat că tot lotul de 26 de jucători sunt compatibili cu nivelul Ligii a 2-a, este limpede ca oricare poate face faţă şi poate aduce puncte pentru echipa. Cu siguranţă, vom face modificări pentru meciul din Cupa României. Ne aşteaptă meciuri grele, vom lua fiecare joc în parte şi vom încerca să adunăm puncte, astfel încât echipa să aibă linişte”, a mai afirmat Mihai Ianovschi.

CSM Slatina, pe locul 17 după etapa a 8-a din Liga 2 

CSM Slatina a urcat pe locul 17 în Liga 2 grație succesului cu Aerostar Bacău. După șase meciuri a adunat tot atâtea puncte. Pe lângă victoria cu moldovenii, CSM Slatina a mai câștigat cu Fotbal Comuna Recea, 2-0, tot pe teren propriu.

După ce va juca în turul 4 al Cupei României cu Turis Oltul, CSM Slatina se va deplasa la Timișoara, pentru meciul cu ASU Poli, locul 3 în clasamentul Ligii a 2-a.

Foto și video: CSM Slatina

Andrei PASCU 19 Oct. 2020, 13:22 Liga 2
Pe aceeași temă