CSM Slatina a ratat dramatic victoria contra CFC Argeș. Daniel Oprescu, după golul primit în minutul 90+4: ”E şi proverbul acela, ne înecăm la mal.” Jucătorii, criticați iar public

Andrei PASCU 25 Oct. 2023, 13:22 Liga 2

CSM Slatina a ratat la limită victoria în partida cu Campionii FC Argeș, din etapa a 10-a de Liga 2. A condus până în minutele de final, până aproape de ultimul fluier, dar piteștenii au marcat și au egalat.

Duelul, care a avut loc pe terenul argeșenilor, la Mioveni, s-a terminat cu scorul de 1-1.

CSM Slatina, remiză a Mioveni cu CFC Argeș, în etapa a 10-a a Ligii 2

După o primă repriză fără gol, în partea secundă CSM Slatina a marcat pentru 1-0 în minutul 57, prin liderul Cătălin Doman, care a fost pe fază la un corner. Neatenția din final a dus la primirea unui gol al Slatinei, în minutul 90+4 mai exact.

Formația lui Eugen Neagoe a bifat un punct prin Patrick Dulcea, cu o execuție din careu.

  • CSM Slatina, contra CFC Argeș: Velcu – I. Mitran, A. Stan, Mondragon, C. Toma (Pisăru 90+2′) – D. Toma, Sil. Matei (Donca 79′) – Ciocâlteu (C-tin. Radu 69′), Doman (cpt.)(Sălcianu 69′), R. Popa – Mih. Ion (Val. Alexandru 79′). Rezerve neutilizate: Dincă – Raph. Stănescu, Cr. Dinu, D. Dragu.

Daniel Oprescu, supărat după Campionii FC Argeș – CSM Slatina 1-1: ”Se întâmplă la fel”

Daniel Oprescu spera la victorie și nu s-a ferit, iar, să aibă un discurs ferm și categoric la interviul de la finalul partidei. Antrenorul a spus din nou tot ce gândește și a făcut o analiză detaliată după meci, considerând că problema din ultimele meciuri persistă, iar concentrarea are un rol important.

Antrenorul Slatinei a făcut trimitere și la partidele cu alte favorite la play-off, Steaua și Gloria Buzău, din care oltenii au luat un singur punct, cu ”militarii”, 1-1.

Avem o amărăciune, e al doilea meci într-o lună când am condus până spre final sau chiar până în prelungiri și nu am reușit să luăm cele trei puncte. Acum, nu știu dacă meritam să plecăm cu toate punctele sau echitabil e un rezultat de egalitate. Și ei au avut o bară, și noi am avut ocazie bună în prima repriză, de pe linia porții.

Dar, sunt un pic supărat că de fiecare dată când marcăm facem pasul înapoi, deși noi vrem să facem presing, să rămânem sus, să rămânem în jumătatea adversă de teren. Din păcate nu reușim să facem treaba asta, dar cred că e vorba și de mentalitatea românului, care, de teama de a obține ceva, dă cu piciorul la tot.

Am văzut și la alte echipe, și la echipa națională, nu știu dacă nu cumva e o problemă genetică. Important e să oferim oamenilor care vin la stadion un spectacol plăcut.

Până la urmă, fotbalul asta este, un joc inventat să distreze oamenii, să vină lumea la spectacol”, a spus Daniel Oprescu la conferința de presă.

”Este şi proverbul acela, ne înecăm la mal. Când conduci şi iei gol în prelungiri, nu ai cum să fii mulţumit cu un punct… Dar e clar, şi noi avem limitele noastre şi trebuie să învăţăm să gestionăm mai bine minutele de final”
Daniel Oprescu, după jocul cu CFC Argeș, citat de NewsFlux

CSM Slatina, duel cu liderul Unirea Slobozia în etapa 13 de Liga 2

Clubul din Slatina are 11 puncte și se situează pe locul 14 în Liga 2 după 10 etape, la egalitate cu Chindia Târgoviște și Metaloglobus. În următoarea rundă de Liga 2, a 11-a, echipa lui Daniel Oprescu are meci pe teren propriu, contra Unirea Slobozia, ocupanta locului 1, cu 24 de puncte.

Până la duelul cu Campionii FC Argeș, CSM Slatina avea două eșecuri la rând în Liga 2, 0-1 cu Concordia Chiajna și 1-2 cu Gloria Buzău.

În economia clasamentului, fiecare punct contează. Nu suntem vinovați că nu avem drept de promovare, acesta e sistemul competițional, regulamentul. Trebuie să ne menținem în Liga 2. Dacă am avea drept de promovare, nu știm dacă am putea să promovăm. E important să îți propui ceea ce poți realiza, iar când ajungi acolo să te poți menține și să faci față.

Avem unul dintre ultimele trei-patru bugete din Liga 2, e jenant să spunem de ce nu schimbăm forma juridică. Așa cum vorbeam, unul din argumente e că Slatina nu e doar echipa orașului, e echipa județului Olt, reprezentativă. Oferim posibilitatea tinerilor jucători, pentru că nu toată lumea poate ajunge să joace la Rapid, Steaua, Dinamo, CFR Cluj, Farul și așa mai departe.

Atunci, noi le oferim posibilitatea să joace la echipa de Liga 2”, a mai spus Oprescu.

Concluziile lui Daniel Oprescu după CFC Argeș – CSM Slatina 1-1:

https://www.youtube.com/watch?v=aV06MtyFqf0

Foto și video: Campionii FC Argeș

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cfc-arges-remiza-cu-slatina-la-debutul-cu-eugen-neagoe-antrenor-19289953

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bilete-mai-ieftine-la-chindia-19289948

https://liga2.prosport.ro/seria-1/conflict-intre-brancardier-si-mondragon-in-arges-slatina-19289939

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cfc-arges-csm-slatina-pune-punct-etapei-a-10-a-a-ligii-2-19289870

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fost-arbitru-prim-divizionar-si-presedinte-cja-sibiu-in-stafful-csc-selimbar-dupa-despartirea-clubului-de-ioan-luca-am-fost-surprins-de-propunere-si-am-acceptat-19289890

Andrei PASCU 25 Oct. 2023, 13:22 Liga 2
Pe aceeași temă