CSM Slatina și-a definitivat programul de pregătire. Echipa condusă de Daniel Oprescu și-a stabilit încă trei adversari pentru amicale

Marius ANGHEL 05 Jan. 2024, 14:11 Liga 2
CSM Slatina și-a definitivat programul de pregătire. Echipa condusă de Daniel Oprescu și-a stabilit încă trei adversari pentru amicale

Cu trei zile înainte de reunire și pornirea pregătirii părții a doua a sezonului de Liga 2, CSM Slatina a comunicat noutăți privind programul său.

Clasata pe locul 13 în Liga 2 după 15 etape și-a stabilit încă trei amicale în perioada de pregătire de iarnă.

CSM Slatina și-a stabilit toți adversarii pentru amicalele iernii

Daniel Oprescu a programat reunirea echipei din Slatina pentru data de 8 ianuarie 2024, urmând a fi printre primele din Liga 2 care revin la treabă. Primele două zile sunt rezervare efectuării vizitei medicale, iar apoi clubul susține că își va prezenta primele achiziții pentru partea a doua a sezonului.

CSM Slatina nu va mai merge în această iarnă într-un cantonament la Cheile Grădiștei, unde obișnuise să se pregătească în ultimele rânduri, ci va rămâne pe plan local de această dată.

În cele șapte săptămâni de pregătire până la primul joc oficial, trupa olteană va disputa opt amicale, cu trei mai mult față de câte anunțase inițial, în luna decembrie.

Nou nou, echipa lui Oprescu va disputa jocuri test și cu Flacăra Horezu, Aro Muscelul Câmpulung Muscel și Chindia Târgoviște. În decembrie spunea că poartă discuții pentru a programa amicale cu Gloria Buzău și Metaloglobus.

”Luni, 8 ianuarie, la ora 15.00, la baza sportivă din cadrul Complexului Sportiv „1 Mai” va avea loc reunirea lotului sub comanda tehnicianului Daniel Oprescu.
Componenţii echipei noastre vor susţine, luni şi marţi, vizita medicală, urmând ca după efectuarea controlului medical să fie prezentate noutăţile din cadrul lotului.
Stagiul pregătirii centralizate se va desfăşura pe plan local, în baza sportivă din cadrul Complexului „ 1 Mai”. De asemenea, au fost perfectate o serie de jocuri de pregătire.
Programul jocurilor de pregătire:
31 ianuarie: Concordia Chiajna-CSM Slatina
3 februarie: CSM Slatina-CSM Alexandria
7 februarie: joc cu CSA Steaua (locul nu a fost stabilit)
9 februarie: CSM Slatina-Flacăra Horezu
10 februarie: joc cu FC Argeş (locul nu a fost stabilit)
14 februarie: CSM Slatina- ARO Câmpulung
16 februarie: CSM Slatina-ACSO Filiaşi
17 februarie: Chindia Târgovişte- CSM Slatina”, sună noul comunicat al CSM Slatina.

CSM Slatina s-a despărțit de patru jucători în această iarnă

CSM Slatina iernează pe locul 13 în Liga 2 după 15 etape, cu 20 de puncte, fiind la două puncte de Viitorul Pandurii, ultima clasată pe pozițiile calificabile în play-off.

În această pauză de iarnă, echipa olteană a comunicat că s-a despărțit de patru jucători: Florin Răsdan, Alin Ţegle, Raphael Stănescu și Alin Pisăru. Dintre aceștia, Răsdan a semnat cu CSM Alexandria, urmând a continua în Liga 2.

Momentan, nu a anunțat nicio achiziție. Din informațiile Liga2.ro, Daniel Oprescu și l-a dorit, de exemplu, pe Ionuț Tănase, plecat de la CSC Dumbrăvița.

Campionatul Ligii 2 se reia la finalul lunii februarie, iar echipa lui Daniel Oprescu va mai întâlni în sezonul regular Corvinul (deplasare), CSM Reșița (acasă), Viitorul Pandurii (deplasare) și CS Mioveni (acasă).

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/a-murit-jean-nitulescu-19296729

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-rasdan-primul-transfer-al-iernii-la-csm-alexandria-19296422

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-s-a-despartit-de-patru-jucatori-19295821

Marius ANGHEL 05 Jan. 2024, 14:11 Liga 2
Pe aceeași temă