CSM Slatina a programat deja cantonamentul și trei meciuri amicale pentru 2021. Dinu Todoran își va testa jucătorii cu două echipe din Liga 2 și una din Liga 3

Răzvan STÎNGĂ 16 Dec. 2020, 15:48 Liga 2
CSM Slatina a programat deja cantonamentul și trei meciuri amicale pentru 2021. Dinu Todoran își va testa jucătorii cu două echipe din Liga 2 și una din Liga 3

CSM Slatina l-a numit antrenor pe Dinu Todoran, iar acum începe să facă programul pentru 2021, când echipa va începe pregătirea ultimelor meciuri din sezonul regular. Data reunirii a fost stabilită încă din ziua numirii lui Todoran, pe 5 ianuarie, iar acum s-a decis și programul în privința unui cantonament și a câtorva partide amicale.

CSM Slatina a programat trei meciuri amicale 

De pe 5 ianuarie până pe 18 ianaurie, jucătorii de la CSM Slatina se vor pregăti pe plan local. Apoi, echipa va realiza un cantonament la Cheile Grădiștei. După nouă zile, pe 27 ianuarie va avea loc revenirea la Slatina, pentru continuarea pregătirilor pe plan local. Atunci au fost programate și primele meciuri amicale.

Până în acest moment, au fost stabilite primele trei dueluri de verificare. Astfel, pe 3 februarie CSM Slatina va juca împotriva celor de la Unirea Bascov (Liga 3), pe 6 februarie cu Viitorul Pandurii, iar pe 10 februarie cu Pandurii.

CSM Slatina, pe 16 în Liga 2

CSM Slatina se află pe locul 16 în clasamentul Ligii 2, cu 16 puncte. În cele 14 meciuri desfășurate în 15 etape, echipa olteană a înregistrat cinci victorii, o remiză și opt înfrângeri.

În partea a doua a sezonului regular, care începe pe 20 februarie, CSM Slatina mai are de disputat meciuri cu: CS Mioveni (acasă), ”U” Cluj (deplasare), Farul (acasă), CSM Reșița (deplasare), Ripensia (acasă) și FK Csikszereda (deplasare). Oltenii sunt în lupta pentru evitarea retrogradării, iar Dinu Todoran are încredere că poate să îndeplinească obiectivul.

La conferința de prezentare a declarat că lotul, condițiile și tot ce a găsit la Slatina îi dau încredere că obiectivul e realizabil.

Am văzut baza sportivă, cunosc lotul, sunt condiţii pentru a face performanţă. Am mare încredere că jucătorii pot face mai mult decât au reuşit până acum. Avem schiţat programul pregătirii, reunirea va fi pe data de 5 ianuarie, urmând ca la scurt timp să susţinem un stagiu centralizat”, a spus Dinu Todoran la prezentarea oficială.

Foto: Gheorghe Flușter/ Sport Pictures 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 16 Dec. 2020, 15:48 Liga 2
Pe aceeași temă