CSM Reșița s-a testat din nou cu Șoimii Lipova, în lipsa partidei oficiale din prima etapă a noului sezon al Ligii 2. Pelici: ”M-am decis asupra primului 11 cu Petrolul”

Marius ANGHEL 29 Aug. 2020, 19:17 Liga 2
CSM Reșița s-a testat din nou cu Șoimii Lipova, în lipsa partidei oficiale din prima etapă a noului sezon al Ligii 2. Pelici: ”M-am decis asupra primului 11 cu Petrolul”

Profitând de faptul că a stat în prima etapă a Ligii 2, CSM Reșița și-a programat un nou meci amical în această vară. Echipa antrenată de Alexandru Pelici s-a testat din nou împotriva trupei de Liga 3 Șoimii Lipova, de această dată învingând cu 1-0.

Partida, desfășurată pe stadionul ”Mircea Chivu” din Reșița, a fost decisă de golul marcat în debutul reprizei secunde, dintr-o lovitură de la 11 metri, de Laurențiu Buș. La începutul perioadei de pregătire, CSM Reșița și Șoimii Lipova s-au mai întâlnit într-un meci amical, pe care cele două echipe l-au încheiat la egalitate, scor 1-1.

Acum, Alexandru Pelici a început în formula: Cobrea – Ad. Ilie, Dumitraș, Dudea, C. Lungu, Boboc, Danci, Chera, Astafei, Buș, D. Ene. Au mai evoluat: Zimmermann – Szijj, Acka, Vasiu, Vădrariu, Breșneni, Dat, Găman, Rimovecz, Matulevicius și Rasoveanu.

Alexandru Pelici: ”Păcătuim în unele momente. Încă nu sunt mulțumit pe deplin de joc”

După joc, Alexandru Pelici a transmis că nu este pe deplin mulțumit de jocul prestat de elevii săi, dar și faptul că s-a decis asupra primului ”11” pe care îl va folosi în meciul cu Petrolul, cel din etapa a 2-a a Ligii 2.

”Ne-a ajutat acest amical, orice partidă de pregătire este benefică. A fost un test util, un test care s-a repetat, deoarece Lipova a fost prima echipă pe care am întâlnit-o la începutul pregătirii. Atunci am remizat cu scorul de 1-1. Șoimii Lipova este o echipă care face presing agresiv, joacă sus, o echipă bună, care cred că se va bate pentru promovarea în Liga 2. Le doresc succes și le mulțumim că au venit, din nou, să joace împotriva noastră. Referitor la noi, păcătuim în unele momente. Încă nu sunt mulțumit pe deplin de joc, avem momente în care nu ținem un ritm ridicat și în acest fel permitem adversarului să ne surprindă. La acest joc adversarii nu și-au creat situații deosebite de gol, deci a fost un joc mai închis. Și acest lucru ne ajută, Petrolul când va veni aici nu va veni să se apere, va juca cât mai sus, va încerca să joace cât mai agresiv.

În mare măsură m-am decis asupra primului 11 pe care-l voi trimite pe teren cu Petrolul, mai avem câteva mici semne de întrebare pe care sperăm să le rezolvăm până la acest prim joc oficial pentru noi. Sperăm să fim sănătoși toți până atunci. Se poate vedea ce emoții sunt cu aceste testări și sperăm să nu avem suprize săptămâna viitoare când le vom face și noi. Deja unele jocuri de la Liga 2 s-au amânat din cauza acestei boli. Sunt sigur că publicul ar fi venit în număr mare dacă ar fi fost lăsat să asiste la meci. Petrolul este o echipă importantă care se bate la promovare, dar sper să fim pregătiți din toate punctele de vedere. Sperăm să facem un joc bun și să obținem un rezultat pe măsură”, a declarat Alex Pelici, antrenorul CSM Reșița.

CSM Reșița joacă primul meci oficial din noul sezon al Ligii 2 duminica viitoare, în 6 septembrie, de la ora 13:00, pe teren propriu, cu Petrolul Ploiești, echipă care în prima etapă va juca abia marți, de la ora 19:30, pe ”Ilie Oană”, cu Farul Constanța.

CSM Reșița a mai jucat amicale în această vară cu: Șoimii Lipova (1-1), ”FC U” Craiova (2-5), CS Hunedoara (1-1), Progresul Ezeriș (4-0), Ripensia (0-1), Pandurii Târgu Jiu (3-2 la Reșița și 3-1 la Târgu Jiu).

Foto: Caraș Online

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-cere-ajutorul-suporterilor-a-scos-la-vanzare-carduri-de-fidelidate-pentru-conturarea-bugetului-din-noul-sezon-video-cu-clipul-de-prezentate-in-care-au-fost-implicati-si-fotbalistii-19145713

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-pelici-nemultumit-de-tragerea-la-sorti-a-programului-ligii-2-csm-resita-e-dezavantajata-din-doua-aspecte-banatenii-au-perfectat-inca-doua-achizitii-19145500

Marius ANGHEL 29 Aug. 2020, 19:17 Liga 2
Pe aceeași temă