CSM Reșița rămâne fără victorie în meciurile amicale. Echipa din Valea Domanului a făcut doar 1-1 cu CS Hunedoara, dar Alexandru Pelici nu e îngrijorat: ” Avem o stare de oboseală, dar e normală după cantonament”

Răzvan STÎNGĂ 25 Jul. 2020, 10:43 Liga 2
CSM Reșița rămâne fără victorie în meciurile amicale. Echipa din Valea Domanului a făcut doar 1-1 cu CS Hunedoara, dar Alexandru Pelici nu e îngrijorat: ” Avem o stare de oboseală, dar e normală după cantonament”

CSM Reșița a jucat un meci amical cu CS Hunedoara, echipă din Seria 4 a Ligii a 3-a. Nici de această dată elevii lui Alexandru Pelici nu au reușit să se impună, după eșecul usturător cu ”FC” U Craiova din urmă cu câteva zile, scor 2-5. Au făcut egal, 1-1. Ambele goluri au fost marcate în partea secundă. Hunedorenii au deschis scorul în minutul 50, prin Crăciunescu, iar CSM Reșița a restabilit egalitatea două minute mai târziu, prin Doboi.

Alexandru Pelici nu e îngrijorat de rezultatele din meciurile de verificare: ”Avem o stare de oboseală, dar e normală după un cantonament”

Deși echipa lui a făcut doar un rezultat de egalitate cu CS Hunedoara, Alexandru Pelici nu a fost nemulțumit de modul în care s-au prezentat jucătorii săi. Pune scorul pe seama faptului că fotbaliștii sunt încă obosiți după cantonament și se așteaptă ca în următoarele meciuri amicale echipa să arate din ce în ce mai bine.

Un test util, încercăm să putem toate lucrurile la punct. A fost mai bine decât jocurile precedente. Există starea de oboseală care ne împiedică să fim lucizi la finalizare. Am apărut de câteva ori la finalizare, dar nu luăm decizia cea mai bună. Mergem înainte, ne pregătim. Echipa din Hunedoara e o echipă bună, o echipă care ne-a pus probleme. A încercat să joace mereu în spatele nostru și ne-a pus probleme. Deocamdată suntem bine, suntem norocoși că nu am renunțat la vreun alt joc de verificare. Ne dorim să jucăm, pentru că acesta e cel mai important lucru, e cel mai important antrenament.

Avem o stare de oboseală, dar e normală după un cantonament. Antrenamentul cel mai bun e jocul și vrem să jucăm cât mai mult. Încet, încet trebuie să corectăm ce trebuie, pentru că doar așa vedem lacunele din jocul nostru. Până la primul meci oficial vom fi așa cum vrem. Jucătorii să își recapete prospețimea și să ia deciziile cele mai bune la finalizare”, a declarat Alexandru Pelici pentru Radio Timișoara.

Raul Spătar, antrenorul echipei CS Hunedoara, a fost extrem de mulțumit de joc și de scor. A apreciat evoluția jucătorilor săi, mai ales că în acest moment lotul nu este complet. Mai este nevoie de câteva achiziții, pentru că până în acest moment echipa care a terminat pe locul 7 Seria 4 din Liga 3 a adus doar două nume.

E un rezultat echitabil, e un antrenament bun. Echipa din Reșița e o echipă bună și zic eu că am făcut un meci destul de bun. Mai așteptăm achiziții, deocamdată suntem puțini numeric. Avem doar doi oameni noi în lot, dar mai așteptăm. Am păstrat marea majoritate a jucătorilor de anul trecut, dar mai avem posturi deficitare”, a spus Raul Spătar.

CSM Reșița, fără victorie în meciurile test 

Partida dintre CS Hunedoara și CSM Reșița s-a jucat pe stadionul ”Michael Klein”. Inițial, trupa lui Pelici trebuia să evolueze în compania celor de la Pandurii Târgu Jiu, dar stafful și jucătorii gorjenilor nu s-au testat de COVID-19 și meciul nu a mai avut loc. În această vară, reșițenii au mai disputat două meciuri de verificare. În primul au făcut 1-1 cu Șoimii Lipova, iar în cel cu ”FC” U Craiova au cedat cu 2-5.

Foto: Miruna Mihancea

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-fc-u-craiova-a-umilit-csm-resita-intr-un-amical-in-care-a-condus-cu-5-0-un-lituanian-si-andrei-ciolacu-ultimele-noutati-ale-lui-eugen-trica-alexandru-pelici-a-gasit-motive-19140512

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/marius-popescu-fost-presedinte-al-csm-resita-a-incetat-din-viata-din-pacate-a-plecat-cu-siguranta-cel-mai-bun-conducator-de-fotbal-din-judetul-caras-severin-si-nu-numai-19140022

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alberto-cobrea-continua-cu-csm-resita-portarul-a-explicat-motivele-care-l-au-determinat-sa-ramana-la-echipa-din-valea-domanului-19139655

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-a-obtinut-o-remiza-in-amicalul-cu-soimii-lipova-alexandru-pelic-nu-ne-interesa-rezultatul-important-este-ca-jucatorii-sa-inteleaga-ceea-ce-le-transmitem-19139712

 

Răzvan STÎNGĂ 25 Jul. 2020, 10:43 Liga 2
Pe aceeași temă