CSM Reșița, la prima victorie în meciurile amicale. S-a impus la scor în fața echipei Progresul Ezeriș

Andrei PASCU 05 Aug. 2020, 19:47 Liga 2
CSM Reșița, la prima victorie în meciurile amicale. S-a impus la scor în fața echipei Progresul Ezeriș

CSM Reșița a câștigat meciul amical disputat miercuri, 5 august, pe stadionul Gloria din Reșița. Echipa lui Alexandru Pelici s-a impus cu 4-0 în fața formației Progresul Ezeriș, nimeni alta decât reprezentanta Carașului în barajul pentru Liga 3. Reușitele au venit din partea lui Bresneni, Buș, Ene și Vădrariu. Acesta din urmă și-a trecut numele pe lista marcatorilor din lovitură de pedeapsă.

  • Primul ”11” al CSM Reșița cu Progresul Ezeriș: Zimmermann – Dumitraș, Dudea, Breșneni, Danci – Găman, Ene, Buș, Dat – Lungu, Chera. Din echipă au lipsit Bagherea, Astafei, Vasiu și Matulevičius din cauza unor accidentări.

Alexandru Pelici: ”Important este să fim sută la sută apți din toate punctele de vedere la ora primului meci oficial” 

Alexandru Pelici a fost mulțumit de modul în care au jucat elevii săi, dar a observat și o ușoară tentă de oboseală. Reșițenii s-au antrenat destul de mult în ultima perioadă, trecând și prin două săptămâni de cantonament. Antrenorul anunță însă că vrea să mai organizeze câteva meciuri de verificare, printre care și unul cu U Craiova 1948 SA, cu care CSM Reșița a jucat și în urmă cu ceva timp și a pierdut cu 2-5.

Ne-am dorit să facem cât mai multe jocuri amicale, să folosim jocul ca și un mijloc de antrenament. Din păcate, săptămâna trecută n-am reușit să jucăm cu niciuna dintre cele două echipe pe care le aveam în program. Mă bucur că cei de la Ezeriș au fost de acord să joace cu noi, le mulțumim pentru asta. Așa cum spuneam și înainte, toate aceste jocuri amicale sunt teste utile pentru că ne ajută să ne dăm seama la ce nivel ne aflăm. În continuare rulăm tot lotul valid pe care-l avem la dispoziție.

Avem câteva probleme de sănătate la echipă, Bagherea, Astafei, Vasiu și Matulevičius sunt accidentați și de aceea nu au jucat astăzi. Urmează sâmbătă amicalul de la Ripensia Timișoara, iar săptămâna viitoare vom juca cu ASU Poli Timișoara și cu Dumbrăvița. După aceste jocuri vom intra în linie dreaptă și vom organiza săptămânal doar un singur joc de pregătire. În 22 august vom juca cu FC Universitatea Craiova lui Eugen Trică.

Încă se simte oboseala, suntem încă în perioada acumulărilor și încercăm să reglăm din mers toate aspectele legate de jocul nostru. În primul rând ne-a interesat să ne punem pe picioare din punct de vedere fizic și nu cred că avem o lună de zile de când lucrăm. Nu se poate vorbi despre rezultate și trebuie să avem răbdare. Important este să fim sută la sută apți din toate punctele de vedere la ora începerii campionatului”, a afirmat Alexandru Pelici, antrenorul echipei CSM Reșița, citat de Radio Reșița.

CSM Reșița, primul succes în meciurile amicale 

CSM Reșița a înregistrat prima victorie din această perioadă de pregătire în meciurile amicale, după ce a făcut pași greșiți cu Şoimii Lipova, CS Hunedoara şi U Craiova 1948 SA. Următorul meci test al echipei lui Alexandru Pelici va avea loc împotriva celor de la Ripensia Timișoara, sâmbătă, după care urmează partide de verificare cu ASU Poli Timișioara, Dumbrăvița și U Craiova 1948 SA.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-si-liga-3-sezonul-2020-2021-ar-trebui-sa-inceapa-la-29-august-razvan-burleanu-sustine-ca-ar-putea-aparea-amanari-in-functie-de-analiza-saptamanala-a-evolutiei-pandemiei-19142471

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-va-juca-doua-amicale-in-aceasta-saptamana-cu-u-cluj-si-corvinul-hunedoara-si-vrea-prima-victorie-cristian-bobar-sper-ca-baietii-sa-iasa-din-starea-de-oboseala-19141455

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alberto-cobrea-continua-cu-csm-resita-portarul-a-explicat-motivele-care-l-au-determinat-sa-ramana-la-echipa-din-valea-domanului-19139655

 

Andrei PASCU 05 Aug. 2020, 19:47 Liga 2
Pe aceeași temă