CSM Reșița, pusă la punct de o echipă din liga a patra din Germania. Înfrângere dură pentru echipa lui Flavius Stoican pe finalul stagiului din Turcia

Marius ANGHEL 15 Feb. 2024, 20:38 Liga 2
CSM Reșița, pusă la punct de o echipă din liga a patra din Germania. Înfrângere dură pentru echipa lui Flavius Stoican pe finalul stagiului din Turcia

CSM Reșița a pierdut la o diferență de scor dură al treilea amical disputat în stagiul de pregătire din Turcia, a înregistrat al doilea eșec, după acel 2-3 cu Ceahlăul din debutul cantonamentului, și pentru prima dată nu a reușit să înscrie.

De această dată, echipa antrenată de Flavius Stoican a cedat cu scorul de 0-3 în fața nemților de la SGV Freiberg, locul 4 din 18 după 21 de etape în seria sud-vest a ligii a patra din Germania.

Echipa lui Flavius Stoican a pierdut la scor amicalul cu germanii de la SGV Freiberg

Rămasă ultima echipă din Liga 2 în cantonamentul din Antalya, fiindcă a și fost ultima care a plecat din România spre Turcia, CSM Reșița a jucat joi, 15 februarie, al treilea amical din acest stagiu de pregătire extern. Adversar i-a fost o echipă din liga a patra a Germaniei, în fața căreia a pierdut la scor de neprezentare, 0-3.

Pentru a vă face o imagine, prin comparație, Ceahlăul a întâlnit și ea în Turcia o echipă din aceeași ligă din Germania, pe FC Homburg Saar, poziționată chiar deasupra celor de la SGV Freiberg cu un punct mai mult, cu care a remizat la scorul de 2-2. Jocul era primul în acest cantonament pentru echipa lui Pustai, iar la finalul stagiului, când a ajuns CSM Reșița și cele două se întâlneau în meci direct, moldovenii învingeau bănățenii cu 3-2.

Pentru CSM Reșița, jocul cu SGV Freiberg a venit cu două zile înainte de încheierea cantonamentului de la malul Mării Mediterane.

  • Gloria Buzău, FK Miercurea Ciuc, CSC Șelimbăr, Ceahlăul Piatra Neamț și Corvinul Hunedoara sunt celelalte echipe din Liga 2 care au fost în această iarnă în cantonament în Turcia. Ele s-au întors deja în țară. În Antalya, în acest moment, se mai află o echipă din România, din Liga 3, CSM Unirea Alba Iulia.

CSM Reșița, în prima repriză: Ct. Căpățână (I. Rus) – Szijj (Gomboș), Cega, Dudea, Al. Sabău, Chera (Rob. Burlacu), D. Isac, D. Fărăgău, Mensah (I. Doană), Ndiaye (Cip. Rus), Al. Negru
CSM Reșița, în a doua repriză: I. Rus (Mereu) – Gomboș (Bărboianu), Dolghi, Erico da Silva, Elton da Silva, Rob. Burlacu (Fota), Fr. Cristea, Napoleone, I. Doană (Drăghiceanu), Cip. Rus (Lascu), Domil (Andr. Burlacu)

Un eșec și o victorie pentru CSM Reșița în precedentele jocuri din Turcia. Urmează un test cu unguri

În Turcia, echipa antrenată de Flavius Stoican a mai disputat două amicale, 2-3 cu Ceahlăul Piatra Neamț și 4-2 cu KS Wieczysta Krakow (liderul grupei 4 din liga a patra a Austriei). Urmează testul cu Kisvarda Master Good FC II (locul 2 în seria nord-est a ligii a treia din Ungaria), vineri, 16 februarie, în penultima zi a stagiului.

În prima parte a pregătirii de iarnă, efectuată pe plan local, CSM Reșița a disputat trei amicale, înregistrând următoarele rezultate: 4-0 cu CSM Deva (locul 1 Seria 7 Liga 3), 4-0 cu CS Timișul Șag (locul 2 Liga 4 Timiș) și 3-1 cu CSM Jiul Petroșani (locul 6 Seria 7 Liga 3).

După revenirea în țară, echipa din Valea Domanului se va pregăti pentru reluarea Ligii 2. În etapa a 16-a, prima din 2024, Reșița joacă sâmbătă, 24 februarie, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu Steaua.

Foto: CSM Reșița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapelor-16-si-17-din-liga-2-primele-din-2024-19299764

https://liga2.prosport.ro/liga-3/minerul-ocna-dej-a-adus-doi-jucatori-de-la-uta-19299744

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cluburile-din-liga-2-care-vor-in-prima-liga-trebuie-sa-aiba-si-o-a-doua-echipa-feminina-19298994

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-si-a-luat-un-jucator-lasat-in-afara-lotului-de-csm-resita-19299656

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-strategie-de-viitor-19299484

https://liga2.prosport.ro/seria-1/flavius-stoican-despre-lupta-la-promovare-din-liga-2-19299382

 

Marius ANGHEL 15 Feb. 2024, 20:38 Liga 2
Pe aceeași temă