CSM Reșița continuă lucrările de infrastructură. Au fost finalizate și cele ale sălii de sport din cadrul stadionului ”Mircea Chivu”. Cristian Bobar: ”În proporție de 90 la sută, renovarea a fost făcută din sponsorizări”

Andrei PASCU 14 Feb. 2021, 15:40 Liga 2
CSM Reșița continuă lucrările de infrastructură. Au fost finalizate și cele ale sălii de sport din cadrul stadionului ”Mircea Chivu”. Cristian Bobar: ”În proporție de 90 la sută, renovarea a fost făcută din sponsorizări”

CSM Reșița continuă lucrările de infrastructură, iar după cele realizate la gazonul de pe stadionul ”Mircea Chivu”, au fost efectuate cele de la sala de forță. Zilele trecute acestea au fost la rândul lor finalizate, astfel că elevii lui Alin Minteuan se pot pregăti în condiții mai bune, mai moderne.

Cristian Bobar: ”În proporție de 90 la sută, această renovare a fost făcută din sponsorizări” 

Președintele Cristian Bobar a oferit informații cu privire la îmbunătățirile aduse, dar a și precizat de unde au venit fondurile. Conform declarațiilor sale, o bună parte din bani, în proporție de 90 la sută, au venit în urma sponsorizărilor.

Am renovat recent sala de forță, în momentul de față fiind foarte utilă în antrenamentul jucătorilor. Ne dorim ca fotbaliștii să aibă condițiile necesare pentru a fi în cea mai bună formă. Sala a fost dotată cu biciclete, TRX-uri, aparate moderne, tot felul de materiale de care are nevoie preparatorul fizic atunci când lucrează cu jucătorii și s-au montat oglinzi și pardoseală specială pentru sportivi.

În proporție de 90 la sută, această renovare a fost făcută din sponsorizări de la oameni care au înțeles cât de mult este nevoie la echipă de o sală de forță modernă. Le mulțumesc pe această cale că ne-au ajutat și mai vrem să facem unele lucrări de modernizare la stadion. Urmează să renovăm camerele de la hotel, unele din ele au fost renovate, dar o luăm treptat împreună cu oamenii pe care-i avem în personalul administrativ.

De asemenea, au fost renovate și toaletele copiilor. Aceasta sală de forță țin minte că a fost renovată prima dată în 2009, în primul meu mandat de președinte la CSM Reșița. Aparatele pe care le-am adus atunci nu mai erau bune și am considerat că este momentul să avem o sală de fitness modernă. Vrem și noi să evoluăm, să ajungem de la condiții bune la condiții foarte bune”, a declarat Cristian Bobar, citat de Caraș Online.

CSM Reșița a investit peste 50.000 de euro în gazonul stadionului ”Mircea Chivu” 

CSM Reșița a început lucrările la stadionul ”Mircea Chivu” la finele lunii iulie 2020. Din informațiile oferite de președintele Cristian Bobar la momentul respectiv, gazonul nu a fost schimbat definitiv, ci a fost vorba de o reînsămânţare.

Decizia a fost luată pentru că suprafața de joc a echipei din Valea Domanului a dat mari bătăi de cap jucătorilor. Au fost meciuri în care gazonul arăta foarte rău. Bobar a mai punctat atunci că investiția a trecut ușor de 50.000 de euro.

CSM Reșița a disputat șase meciuri amicale până acum, în perioada de pregătire 

CSM Reșița a desfășurat în această iarnă amicale cu ASU Politehnica Timișoara (3-1), CSM Deva (2-1), Progresul Ezeriş (3-0), Ripensia Timișoara (2-1), U Craiova 1948 SA (1-2) și Ripensia (2-2).

CSM Reșița va relua Liga 2, în 2021, de pe locul 15, cu 18 puncte în 14 partide. În prima rundă a acestui an și a 16-a a sezonului, echipa lui Alin Minteuan va juca împotriva celor de la FK Csikszereda. Confruntarea e programată sâmbătă, 20 februarie, de la ora 11:00.

Foto: Caraș Online 

 

 

Andrei PASCU 14 Feb. 2021, 15:40 Liga 2
Pe aceeași temă