CSM Reșița a pierdut ambele amicale jucate în penultima zi a cantonamentului din Turcia, cu o echipă din Georgia și una din Ungaria

Marius ANGHEL 16 Feb. 2024, 22:44 Liga 2
CSM Reșița a pierdut ambele amicale jucate în penultima zi a cantonamentului din Turcia, cu o echipă din Georgia și una din Ungaria

În penultima zi petrecută în cantonamentul din Turcia, CSM Reșița a avut programate două amicale. În ambele a pierdut la limită, cu 1-2, respectiv 0-1.

În primul joc, programat de la ora 10:00 a României, echipa antrenată de Flavius Stoican a cedat în fața unui adversar nou-promovat în prima ligă din Georgia, iar în al doilea, început de la ora 15:00, a încasat-o de la o formație din liga a treia din Ungaria.

În stagiul din Antalya, trupa bănățeană a disputat cinci amicale, bilanțul său fiind o victorie și patru înfrângeri.

Eșec pentru CSM Reșița în testul cu georgienii de la Kolkheti Poti

CSM Reșița a întâlnit, vineri dimineața, echipa FC Kolkheti Poti, o nou-promovată în prima ligă din Georgia, după ce a fost lider în eșalonul secund. Bănățenii au deschis scorul în minutul 13, prin Marian Drăghiceanu, însă au cedat cu scorul de 1-2 până la final.

În acest joc, Flavius Stoican a utilizat jucătorii: Mereu (I. Rus) – Bărboianu (Cega), Dolghi (Fr. Cristea), Dudea, Elton Da Silva (Rimovecz), Fota (Rob. Burlacu-Luca), Dam. Isac, D. Fărăgău (Gomboș), Drăghiceanu, Lascu, Andr. Burlacu (I. Doană).

  • După cum se poate observa, a fost utilizat și Sergiu Rimovecz, fundaș inițial rămas în țară din cauza unei accidentări. Între timp, el s-a alăturat lotului în cantonamentul din Turcia.

Înfrângere pentru echipa lui Flavius Stoican și cu Kisvarda II

Ulterior, după masă, CSM Reșița a revenit pe teren pentru un amical cu FC Kisvarda Master Good II, a doua clasată în seria nord-est a ligii a treia din Ungaria, după 17 etape.

Bănățenii nu au specificat că au întâlnit ”satelitul” clubului maghiar, lăsând de înțeles că au evoluat contra primei echipe a Kisvardei. Nu este, însă, posibil, fiindcă Kisvarda joacă mâine, sâmbătă, la Mezokovesd, în etapa a 21-a a primei ligi din țara vecină României.

Ungurii au și scris despre acest amical al echipei secunde a lor, câștigat cu 1-0 în fața Reșiței, cu un gol marcat în minutul 12 de către Kristofi.

De această dată, Flavius Stoican a folosit jucătorii: Ct. Căpățână (I. Rus) – Szijj (Gomboș), Cega, Al. Sabău (Rimovecz), Chera (Rob. Burlacu-Luca), I. Doană (D. Fărăgău), Napoleone (Dolghi), Fr. Cristea (Domil), Mensah, Al. Neagu, Cip. Rus.

  • Dintre cei care au jucat și de dimineață, au fost utilizați și în acest al doilea amical al zilei: I. Rus, Cega, Dolghi, Fr. Cristea, Rimovecz, Rob. Burlacu-Luca, D. Fărăgău, Gomboș și I. Doană.

O victorie și patru înfrângeri pentru CSM Reșița în amicalele din Turcia

CSM Reșița își încheie sâmbătă, 17 februarie, cantonamentul din Turcia, zi în care revine în țară.

Echipa antrenată de Flavius Stoican a disputat cinci amicale și a înregistrat următoarele rezultate: 2-3 cu Ceahlăul Piatra Neamț, 4-2 cu KS Wieczysta Krakow (liderul grupei 4 din liga a patra a Austriei), 0-3 cu SGV Freiberg (locul 4 din 18 în seria sud-vest a ligii a patra din Germania), 1-2 cu FC Kolkheti Poti (ex lider în liga secundă din Georgia, nou-promovată) și 0-1 cu FC Kisvarda Master Good II (locul 2 în seria nord-est a ligii a treia din Ungaria).

În prima parte a pregătirii de iarnă, efectuată pe plan local, CSM Reșița a disputat trei amicale, înregistrând următoarele rezultate: 4-0 cu CSM Deva (locul 1 Seria 7 Liga 3), 4-0 cu CS Timișul Șag (locul 2 Liga 4 Timiș) și 3-1 cu CSM Jiul Petroșani (locul 6 Seria 7 Liga 3).

În etapa a 16-a, prima din 2024, CSM Reșița joacă sâmbătă, 24 februarie, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu Steaua.

Foto: FC Kisvarda și CSM Reșița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-invinsa-de-sgv-freiberg-19299775

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapelor-16-si-17-din-liga-2-primele-din-2024-19299764

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cluburile-din-liga-2-care-vor-in-prima-liga-trebuie-sa-aiba-si-o-a-doua-echipa-feminina-19298994

Marius ANGHEL 16 Feb. 2024, 22:44 Liga 2
Pe aceeași temă