CSM Alexandria a profitat de situația de la FC Brașov și a convins un fotbalist să semneze. Anunțul nou-promovatei

Andrei PASCU 09 Aug. 2023, 19:00 Liga 2
CSM Alexandria a profitat de situația de la FC Brașov și a convins un fotbalist să semneze. Anunțul nou-promovatei

CSM Alexandria a profitat de situația în care se află FC Brașov și a reușit să legitimeze un fotbalist care trebuia să înceapă stagiunea de Liga 2 la formația condusă până recent de Dan Alexa.

Formația din Teleorman a confirmat, miercuri, 9 august, aducerea lui Ciprian Perju, fundaș în vârstă de 27 de ani, născut la Mangalia.

CSM Alexandria l-a adus pe Ciprian Perju

O mutare importantă pentru CSM Alexandria, care a reușit să semneze un fotbalist cu experiență, cu peste 100 de meciuri în Liga 2. În plus, era nevoie de întăriri pe faza defensivă, mai ales că nou-promovata a pierdut primul meci al sezonului, prima etapă a Ligii 2, 0-1 cu Unirea Dej, în urma unui gol venit pe finalul întâlnirii.

Ciprian Perju a început fotbalul la Academia Gheorghe Hagi, iar la seniori a jucat la Viitorul Constanța, echipă la care a și debutat în prima ligă, apoi a trecut pe la FC Brașov (clubul condus de Ioan Neculaie), Academica Clinceni, CS Afumați, Gloria Buzău, iar din vara lui 2021 a trecut la Unirea Slobozia.

Jucătorul a semnat un acord cu clubul brașovean în luna iulie, dar a plecat în urma celor întâmplate din cauza certificării. În sezonul trecut de Liga 2, Ciprian Perju a evoluat la Unirea Slobozia în 17 jocuri din totalul de 25, dintre care 14 ca titular, și a înscris un gol.

CSM Alexandria a anunțat și venirea lui Ianoș Brînză 

Odată cu anunțul aducerii lui Ciprian Perju, CSM Alexandria a făcut publică și legitimarea portarului Ianoș Brînză (24 de ani), ultima dată la Politehnica Iași. El a și fost în lot în partida cu Unirea Dej, rezervă neutilizată.

Ciprian Perju se alătură CSM Alexandria

Un nou fotbalist cunoscut întărește lotul CSM Alexandria. Astăzi, Ciprian Perju a efectuat prima ședință alături de noii săi colegiu.

Perju, în vârstă de 27 de ani, este polivalent, putând fi folosit pe posturile de fundaș central, fundaș stânga sau mijlocaș la închidere. În cariera sa, Perju a mai evoluat la Viitorul Constanța (actuala Farul), Clinceni, Afumați, Gloria Buzău etc. În ultimele două sezoane, el a evoluat, în liga secundă, la Unirea Slobozia, iar în perioada de vară s-a aflat în pregătire cu FC Brașov.

Vârful de carieră, pentru Ciprian Perju, îl reprezintă cele 10 meciuri disputate în Liga I.

Tot de curând, portarul ex-ieșean Ianoș Brînză, a semnat cu CSM Alexandria.

Mult succes!”, a anunțat CSM Aleandria.

Ciprian Perju, reacție după ce a semnat cu CSM Alexandria

Ciprian Perju este încântat de contractul semnat cu CSM Alexandria, chiar dacă nou-promovata nu speră la mai mult de salvarea de la retrogradare în primul sezon de Liga 2.

Am venit la Alexandria cu gânduri și ambiții mari. Vreau să joc cât mai bine și să ajut la construirea unei echipe puternice la CSM Alexandria”, a spus fotbalistul.

Până la acest moment, CSM Alexandria a mai adus, după promovarea în Liga 2, următorii jucători: Claudiu Borțoneanu (ex Metalul Buzău), Adrian Gîdea (ex CFR Cluj), Ștefan Cană (ex Foresta Suceava), Mihai Nițescu (ex CS Blejoi), Enrichi Finica (ex Politehnica Iași), Ovidiu Horșia (ex ”U” Cluj) și Martin Bueno (ex Eastern Suburbs – Australia).

CSM Alexandria, duel cu Concordia Chiajna în etapa a 2-a de Liga 2

CSM Alexandria are două deplasări în primele două etape de Liga 2, la Unirea Dej (scor 0-1) și pe terenul formației Concordia Chiajna. Abia în runda a treia va juca în fața propriilor suporteri, cu CS Comunal Şelimbăr. Ulterior va evolua pe terenul Stelei.

Foto: FC Brașov și CSM Alexandria

https://liga2.prosport.ro/liga-3/componenta-seriilor-de-liga-3-pentru-sezonul-2023-2024-tragerea-la-sorti-a-programului-va-fi-efectuata-in-curand-19279632

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/turul-2-al-cupei-romaniei-29-de-meciuri-au-loc-acum-19279644

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-remiza-cu-gloria-buzau-1-1-19279636

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-a-ales-unde-joaca-meciul-de-acasa-cu-metaloglobus-cum-si-de-ce-a-picat-varianta-targoviste-as47-ii-mitraliaza-pe-cei-care-au-dus-fcsb-in-ghencea-oare-sunt-oripilat-19279621

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-si-a-prezentat-noile-echipamente-pentru-liga-2-19279590

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bogdan-chipirliu-reactie-dupa-chindia-targoviste-steaua-19279591

Andrei PASCU 09 Aug. 2023, 19:00 Liga 2
Pe aceeași temă