CSM Alexandria, cu gândul doar la victorie înaintea meciului cu CFC Argeș: ”În plus, vom juca în 12, în superioritate numerică.” Teleormănenii n-au obținut acasă niciun punct în Liga 2

Marius ANGHEL 22 Sep. 2023, 12:10 Liga 2
CSM Alexandria, cu gândul doar la victorie înaintea meciului cu CFC Argeș: ”În plus, vom juca în 12, în superioritate numerică.” Teleormănenii n-au obținut acasă niciun punct în Liga 2

În etapa a 7-a a Ligii 2, nou-promovata CSM Alexandria o întâlnește pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul din Turnu Măgurele, pe retrogradata din prima ligă Campionii FC Argeș, echipă care vine abia după prima victorie obținută în acest sezon.

Teleormănenii nu se tem de echipa din Pitești și susțin că vor intra pe teren cu un singur gând, să câștige.

CSM Alexandria are adversar dificil în al treilea meci programat acasă în acest sezon de Liga 2

La prima participare în Liga 2, în primele șase etape, CSM Alexandria a reușit să obțină puncte împotriva unora dintre cei mai puternici adversari întâlniți. A câștigat cu 1-0 la Concordia Chiajna, în etapa a 2-a, și a remizat în Ghencea cu Steaua, scor 1-1, în runda a 4-a.

A mai jucat și a pierdut de fiecare dată la limită, cu scorul de 0-1, cu Unirea Dej (deplasare), CSC Șelimbăr (acasă), CSM Slatina (acasă) și Gloria Buzău (deplasare). La Dej a primit gol în minutul 90+5, iar la Buzău a cedat după ce a încasat gol în minutul 85.

Cu un total de patru puncte acumulate până acum, trupa antrenată de Ștefan Odoroabă se poziționează pe locul 17 în Liga 2 și are doar trei puncte mai puțin față de pretențioasa Campionii FC Argeș (locul 11), care se considera și era văzută despre una dintre principalele candidate la promovare. Cele două echipe au meci direct în etapa a 7-a.

Pentru CSM Alexandria, jocul de sâmbătă cu Argeșul va fi abia al treilea programat pe teren propriu în acest sezon.

CSM Alexandria, înaintea meciului cu Campionii FC Argeș: ”Vom juca în 12”

Până acum nu a reușit să obțină vreun punct din partidele disputate acasă, pe stadionul Municipal din Turnu Măgurele. Își spune mari speranțe că va face acest lucru la a treia încercare, în fața celor de la Campionii FC Argeș.

Faptul că Odoroabă are tot lotul la dispoziție, deci nu are jucători accidentați, și că în tribune se anunță un public numeros, a determinat CSM Alexandria să transmită că va juca în 12 contra trupei piteștene și că nu concepe alt rezultat în afara victoriei.

”Totul pentru victorie cu FC Argeș
CSM Alexandria va juca, sâmbătă, 23 septembrie, ora 11.00, la Stadionul Municipal din Turnu Măgurele, cu puternica echipă FC Argeș Pitești, în Liga a II-a.
Ștefan Odoroabă are, pentru această partidă, întregul lot la dispoziție. Nu există absențe, așa că vom juca având un singur gând: victoria.
În plus, vom juca în 12, în superioritate numerică, deoarece publicul va fi de partea noastră, chiar dacă la meci va sosi și o galerie din Trivale. Tocmai de aceea ne-am pregătit special pentru acest meci special, care se poate vedea și pe Facebook, în direct.
Hai CSM Alexandria!”, a transmis echipa din județul Teleorman prin intermediul paginii sale de Facebook, acolo unde meciul cu Argeșul va fi transmis în direct sâmbătă.

De partea cealaltă, Campionii FC Argeș vine după prima victorie obținută în acest sezon, 2-0 acasă, la Mioveni, cu Unirea Dej. În partidele disputate în deplasare, trupa piteșteană a înregistrat numai remize, 0-0 la Târgu Jiu cu Viitorul Pandurii, 1-1 la Tunari și 1-1 la Clinceni cu Metaloglobus.

Sorin Vădana arbitrează CSM Alexandria – Campionii FC Argeș

Partida programată sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Municipal din Turnu Măgurele (Teleorman) va fi arbitrată de către centralul Sorin Vădana (Cluj-Napoca) și de arbitrii asistenți Ștefan Dumitrache (Palanca – Prahova) și Vasilică Viorel Dobre (Bucureşti). Arbitru de rezervă este Alexandru Despina (Bucureşti). Observator de arbitri este Ion Olteanu (Bucureşti), iar delegat de joc din partea FRF a fost ales Marian Lumînare (Bucureşti).

CSM Alexandria va juca apoi în etapa 1 a fazei grupelor Cupei României, joi, de la ora 18:30, tot la Turnu Măgurele, cu CFR Cluj. Campionii FC Argeș a fost deja eliminată din Cupă de către echipa din Liga 3 FC Bihor Oradea.

Foto: CSM Alexandria

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-duel-cu-csm-alexandria-in-etapa-a-7-a-de-liga-2-19285640

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/programul-primei-etape-a-grupelor-cupei-romaniei-toate-meciurile-vor-fi-transmise-la-tv-sau-pe-frf-tv-19285639

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-7-a-a-ligii-2-va-fi-deschisa-tot-cu-meciul-liderului-si-se-incheie-in-ghencea-o-alegere-cel-putin-interesanta-din-partea-detinatorilor-de-drepturi-tv-privind-jocurile-transmise-in-aceasta-run-19285587

https://liga2.prosport.ro/seria-1/guvernul-vrea-sa-creasca-taxele-contractelor-sportive-de-la-11-la-30-la-suta-19285554

Marius ANGHEL 22 Sep. 2023, 12:10 Liga 2
Pe aceeași temă