Etapa a 7-a a Ligii 2 va fi deschisă tot cu meciul liderului și se încheie în Ghencea. O alegere cel puțin interesantă din partea deținătorilor de drepturi tv privind jocurile transmise în această rundă

Marius ANGHEL 20 Sep. 2023, 16:29 Liga 2
Etapa a 7-a a Ligii 2 va fi deschisă tot cu meciul liderului și se încheie în Ghencea. O alegere cel puțin interesantă din partea deținătorilor de drepturi tv privind jocurile transmise în această rundă

După două zile de pauză în Liga 2, fără vreun meci programat după ce runda a 6-a s-a încheiat marți seară, campionatul continuă cu etapa a 7-a. Primul meci este programat vineri, sâmbătă sunt stabilite din nou șapte partide de la ora 11:00, iar duminică și luni vor avea loc câte un joc.

Partidele care au loc la Cisnădie, Dej și București vor fi televizate, iar cele de la Tunari și Clinceni vor fi transmise în direct de FRF.

Etapa a 7-a a Ligii 2 începe vineri. Sâmbătă se joacă din nou doar de la ora 11 și niciun meci nu e transmis la TV

Dacă în runda a 6-a am avut primul meci programat în acest sezon mai devreme de ziua de sâmbătă, chiar de joi, în a 7-a vom avea primul meci care se va disputa vineri.

Liderul campionatului, CSC Șelimbăr, primește vizita, de la ora 16:00, la Cisnădie, a Gloriei Buzău. Ambele echipe sunt neînvinse și sunt despărțite înaintea jocului direct de două puncte. Această partidă va fi televizată de deținătorii de drepturi TV.

Sâmbătă sunt programate meciuri din nou doar de la ora 11:00, la Reșița, Târgu Jiu, Mioveni, Tunari, Târgoviște, Clinceni și Turnu Măgurele. Dintre acestea, FRF a decis să transmită în direct pe platforma sa, FRF.tv, două dintre ele, pe cele de la Tunari și Clinceni.

Concordia, Corvinul, CS Mioveni, Chindia și CFC Argeș, echipe cu pretenții în campionat, nu vor fi transmise nici de televiziunile deținătoare de drepturi tv și nu au stârnit interesul nici celor de la FRF.

Unirea Dej – Unirea Slobozia va fi televizat!!

În schimb, deținătorii de drepturi TV, DigiSport și PrimaSport, au fost interesați de jocul dintre Unirea Dej și Unirea Slobozia, programat duminică, de la ora 11:30!

Probabil rata mare de goluri încasate de Unirea Dej a contat mult în această alegere, pentru ca telespectatorii să vadă goluri dacă spectacol fotbalistic nu prea există în Liga 2. Unirea Dej, o umbră a echipei din ultimele două sezoane, are 15 goluri primite în primele șase runde, în timp ce Unirea Slobozia, aflată pe locul 3, are o medie acceptabilă de goluri înscrise, 1,5 per meci. Trupa ialomițeană este, însă, departe de a fi o echipă care să suscite vreun interes la nivel național, astfel că rămâne interesantă alegerea celor două televiziuni de a televiza o astfel de partidă, în detrimentul unora în care evoluează Corvinul, Chindia, Ceahlăul sau Campionii FC Argeș, cel puțin primele trei reușind în acest debut de sezon să atragă mii de spectatori la jocurile lor.

În fine, partida care încheie etapa are loc luni, de la ora 18:00, la București, între Steaua și CSM Slatina, televizată, bineînțeles.

Program etapa 7 Liga 2, sezon 2023-2024:

vineri, 22 septembrie 2023, ora 16:00
CSC Şelimbăr – Gloria Buzău – DigiSport, PrimaSport

sâmbătă, 23 septembrie 2023, ora 11:00
CSM Reșița – Concordia Chiajna
Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Corvinul Hunedoara
CS Mioveni – Progresul Spartac
CS Tunari – FK Miercurea Ciuc – FRF.tv 
Chindia Târgovişte – CSC Dumbrăviţa
Metaloglobus Bucureşti – Ceahlăul Piatra Neamţ – FRF.tv 
CSM Alexandria – Campionii FC Argeş

duminică, 24 septembrie 2023, ora 11:30
Unirea Dej – Unirea Slobozia – DigiSport, PrimaSport

luni, 25 septembrie 2023, ora 18:00
Steaua – CSM Slatina – DigiSport, PrimaSport

Foto: Flaviu Buboi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/guvernul-vrea-sa-creasca-taxele-contractelor-sportive-de-la-11-la-30-la-suta-19285554

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gabriel-torje-motivul-pentru-care-a-semnat-cu-concordia-chiajna-19285555

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-a-anuntat-un-parteneriat-cu-un-lant-farmaceutic-major-care-nu-va-aparea-pe-echipamentul-de-joc-seful-echipei-nu-stie-cum-s-a-ajuns-la-acest-sponsor-19285535

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-are-un-nou-sponsor-19285455

Marius ANGHEL 20 Sep. 2023, 16:29 Liga 2
Pe aceeași temă