CSM Alexandria a anunțat primii patru jucători de care s-a despărțit după promovarea în Liga 2. A omis altul, prezentat deja de o viitoare colegă din campionat

Marius ANGHEL 18 Jun. 2023, 13:36 Liga 2
CSM Alexandria a anunțat primii patru jucători de care s-a despărțit după promovarea în Liga 2. A omis altul, prezentat deja de o viitoare colegă din campionat

Nou-promovata în Liga 2 CSM Alexandria a anunțat primele decizii în privința lotului de jucători cu care va începe pregătirea noului sezon. Trupa din Teleorman s-a despărțit, momentan, de patru dintre fotbaliștii pe care s-a bazat în Liga 3.

Marian Sultana, Răzvan Ciobanu, Denis Guță și Radu Necșulescu nu vor mai continua cu echipa antrenată de Ștefan Odoroabă.

CSM Alexandru a anunțat despărțirea de patru jucători

CSM Alexandria va începe antrenamentele pentru pregătirea primei participări în Liga 2 în data de 26 iunie, însă până atunci conducerea clubului nu șomează. A trasat primele coordonate ale perioadei de pregătire de vară, a stabilit primele amicale pentru Cosmin Neagu și compania, dar a decis și primii jucători de care se desparte.

Marian Sultana, Răzvan Ciobanu, Denis Guță și Radu Necșulescu nu vor mai continua cu trupa din județul Teleorman și în Liga 2.

Dintre aceștia, cel mai cunoscut era mijlocașul Necșulescu, fost fotbalist în Liga 2 la FC Hermannstadt și CSM Slatina, pentru aceasta din urmă evoluând inclusiv în prima parte a sezonului recent încheiat, 149 de minute în 8 jocuri.

”Câteva plecări din lotul CSM Alexandria
Pauza competițională și pregătirile pentru noul sezon de Liga a II-a aduce și o primenire a lotului echipei de fotbal CSM Alexandria.
Deocamdată anunțăm că unii dintre jucătorii care ne-au ajutat la atingerea obiectivului, promovarea, s-au despărțit de noi. Lista plecărilor de la CSM Alexandria cuprinde următoarele nume: Sultana Marian, Ciobanu Razvan, Guță Denis și Necșulescu Radu.
Le mulțumim pentru serviciile aduse clubului, tuturor, și le urăm succes în carieră!
La capitolul veniri, staff-ul nostru tratează câteva sosiri la echipă, pe care le vom anunța la momentul perfectării înțelegerilor”, sună anunțul Alexandriei.

Marius Neicu a plecat și el. S-a întors la CSM Slatina

Clubul din Alexandria nu a pomenit nimic, însă, despre despărțirea de Marius Neicu. Atacantul de 20 de ani pe care l-a avut în 2023 împrumutat tot de la CSM Slatina s-a întors la echipa olteană, cu care s-a reunit deja în data de 15 iunie.

Neicu a fost un jucător important în lotul condus de Odoroabă. De exemplu, acesta a marcat câte o dată în ambele jocuri din faza finală a barajului de promovare cu Viitorul Dăești, în 2-0 la Râmnicu Vâlcea și în 4-1 acasă.

Ne vom baza pe 75-80 la sută din lotul care a obținut promovarea, dar vom încerca să aducem și cinci-șase jucători experimentați, care să ne ajute în liga secundă. Ne așteaptă un sezon extrem de greu, suntem conștienți, dar vom face tot posibilul ca Alexandria și Teleormanul să fie mândri de noi și să ne aplaude jocul și rezultatele”, spunea Ștefan Odoroabă.

  • CSM Alexandria se va reuni în data de 26 iunie, iar printre cele cinci amicale pe care și le-a stabilit va întâlni viitoarele colege din campionat Metaloglobus, Concordia Chiajna și Ceahlăul Piatra Neamț.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-alexandria-va-intalni-trei-echipe-din-liga-2-in-amicale-19275215

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-din-nou-cea-mai-grabita-echipa-din-liga-2-trupa-olteana-s-a-reunit-cu-multe-noutati-in-lot-jucatori-de-la-steaua-viitorul-pandurii-dar-si-de-la-doua-dintre-retrogradatele-in-liga-3-19275061

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-alexandria-a-stabilit-data-reunirii-pentru-liga-2-19274982

Marius ANGHEL 18 Jun. 2023, 13:36 Liga 2
Pe aceeași temă