CSM Alexandria a stabilit data reunirii și cum va contura lotul pentru Liga 2. Planurile lui Ștefan Odoroabă în privința achizițiilor: ”Aducem jucători cu experiență”

Răzvan STÎNGĂ 14 Jun. 2023, 14:48 Liga 2
CSM Alexandria a stabilit data reunirii și cum va contura lotul pentru Liga 2. Planurile lui Ștefan Odoroabă în privința achizițiilor: ”Aducem jucători cu experiență”

CSM Alexandria este una dintre echipele care s-au impus în finalele barajului pentru promovarea din Liga 3 în Liga 2, iar acum face planurile pentru debutul în eșalonul secund, care va consuma prima etapă la 5 august. Clubul din Teleorman a anunțat data la care se va reuni.

CSM Alexandria a stabilit data reunirii și cum va contura lotul pentru Liga 2

La fel ca mai toate echipele din Liga 2, CSM Alexandria a luat decizia să aibă prima ședință de pregătire spre finalul acestei luni iunie, la 26, așa cum a stabilit antrenorul Ștefan Odoroabă.

CSM Alexandria vrea să organizeze și un cantonament, cel mai probabil în țară, dar detaliile nu au fost trasate până acum. Sunt în plan și câteva meciuri amicale, pentru ca Ștefan Odoroabă să stabilească pe ce jucători va miza în partidele din Liga 2.

CSM Alexandria va conta, în mare măsură, pe jucătorii alături de care a urcat în Liga 2

În ceea ce privește lotul de jucători, CSM Alexandria va miza, în mare parte, pe cei alături de care a promovat din Liga 3, achizițiile urmând a fi limitate, cinci-șase. ”Principalul” are în plan să aducă jucători cu experiență, pentru că obiectivul stagiunii 2023/2024 este salvarea de la retrogradare, menținerea în Liga 2.

Ne vom baza pe 75-80 la sută din lotul care a obținut promovarea, dar vom încerca să aducem și cinci-șase jucători experimentați, care să ne ajute în liga secundă.

Ne așteaptă un sezon extrem de greu, suntem conștienți, dar vom face tot posibilul ca Alexandria și Teleormanul să fie mândri de noi și să ne aplaude jocul și rezultatele”, a precizat Ștefan Odoroabă, conform CSM Alexandria.

CSM Alexandria vrea să joace în județul Teleorman partidele din Liga 2

CSM Alexandria nu știe deocamdată unde va evolua în meciurile de acasă, din Liga 2, urmând să ia o decizie în perioada imediat următoare. Cum arena din Alexandria se află încă în construcție și va fi gata, teoretic, pentru sezonul care va debuta în vara lui 2024, trupa nou-promovată este nevoită să caute și să găsească o variantă cât mai bună.

Ștefan Odoroabă își dorește ca elevii săi să dispute partidele de acasă în județul Teleorman, iar o posibilitate poate fi și stadionul din Turnu Măgurele.

Mi-aș dori să evoluăm în județ. Deocamdată se studiază mai multe variante plauzibile, dar sunt convins că se va alege cea mai bună opțiune. Oricum, se pare că Stadionul Municipal Alexandria va fi gata pentru campionatul viitor, care începe în 2024, așa că acest lucru ne obligă moral și ne impulsionează”, a mai spus antrenorul.

CSM Alexandria a trecut de Viitorul Dăești în finala pentru Liga 2

CSM Alexandria s-a impus cu scorul de 6-1 la general în finala pentru promovare cu Viitorul Dăești, 2-0 în tur și 4-1 în retur. În faza semifinală a barajului de promovare în Liga 2, Viitorul Dăești a trecut de CS Blejoi (locul 1 în Seria 5), după 3-4 acasă și 6-2 în deplasare, în timp ce CSM Alexandria a depășit CSO Plopeni (locul 2 în Seria 5), cu 1-0 în deplasare și 1-0 acasă.

Nou-promovate în Liga 2 la finalul sezonului trecut de Liga 3 mai sunt CSM Ceahlăul, CS Tunari, CSM Reșița și Corvinul Hunedoara.

 

Foto: CSM Alexandria și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-s-a-despartit-si-de-ultimul-jucator-strain-pe-care-il-mai-avea-in-lot-oltenii-au-anuntat-unde-vor-merge-in-cantonamentul-de-vara-19274979

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-piftor-nu-mai-continua-cu-csc-dumbravita-vreau-sa-merg-la-o-echipa-care-are-un-obiectiv-mai-indraznet-19274975

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-a-refuzat-oferta-de-la-gloria-buzau-i-am-pus-pe-masa-contractul-in-conditiile-pe-care-dumnealui-le-a-solicitat-lucrurile-care-nu-l-au-satisfacut-pe-antrenor-19274973

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-a-scapat-de-interdictia-la-transferuri-primita-de-la-fifa-marin-mitran-asteapta-acum-banii-publici-avem-incredere-in-autoritatile-locale-pentru-a-putea-intra-in-normalitate-19274969

https://liga2.prosport.ro/seria-1/au-dat-un-pop-si-au-luat-altul-a-doua-achizitie-a-unirii-dej-din-aceasta-vara-portarul-pe-care-sc-otelul-nu-l-a-pastrat-in-lot-pentru-superliga-19274963

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-urca-in-liga-2-cu-un-nou-conducator-primarul-a-numit-un-nou-presedinte-la-clubul-hunedorean-19274959

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 14 Jun. 2023, 14:48 Liga 2
Pe aceeași temă