Programul meciurilor amicale pentru CSM Alexandria. Nou-promovata pregătește debutul în Liga 2 cu cinci teste

Andrei PASCU 17 Jun. 2023, 14:27 Liga 2
Programul meciurilor amicale pentru CSM Alexandria. Nou-promovata pregătește debutul în Liga 2 cu cinci teste

CSM Alexandria a programat partidele amicale pe care le va disputa în această vară, până la debutul în Liga 2. Nou-promovata a reușit să treacă în agendă cinci meciuri de verificare, fiind posibil să mai fie programat cel mult un test până la 5 august, data la care va lua startul stagiunea următoare de divizie secundă.

CSM Alexandria, cinci meciuri amicale înaintea debutului în Liga 2

CSM Alexandria a hotărât ca prima ședință de pregătire să aibă loc spre finalul acestei luni iunie, la 26, așa cum a stabilit antrenorul Ștefan Odoroabă. Primul test va avea loc în prima zi a lunii iulie, iar ultimul la finalul lunii iulie, la 29.

Clubul din Teleorman vrea să organizeze și un cantonament, cel mai probabil în țară, dar detaliile nu au fost trasate până acum. Confruntările de verificare vor avea loc toate în deplasare, după cum a anunțat nou-promovata din Liga 3, iar printre adversare se numără și trei formații din Liga 2.

CSM Alexandria va întâlni trei echipe din Liga 2 în amicale

Echipa antrenată de Ștefan Odoroabă va întâlni, în primul amical, Sport Team București (1 iulie), după care le va înfrunta pe Metaloglobus (8 iulie), Concordia Chiajna (15 iulie), CSM Ceahlăul (19 iulie) și Cetatea Turnu Măgurele (29 iulie).

Cinci meciuri amicale pentru echipa de fotbal

Proaspăt promovată în liga secundă la fotbal, CSM Alexandria a perfectat deja cinci partide amicale, în perioada de pregătire. Toate partidele de verificare se vor desfășura în deplasare.

Iată lista cu cele cinci amicale pentru băieții lui Ștefan Odoroabă:

– 1 iulie Sport Team București;
– 8 iulie, Metaloglobus București;
– 15 iulie, Concordia Chiajna;
– 19 iulie, CSM Ceahlăul Piatra Neamț;
– 29 iulie, Cetatea Turnu Măgurele.

În afara acestor teste, este posibil să se mai antameze maximum încă un joc de pregătire.

De asemenea, așteptăm tragerea la sorți, în a doua jumătate a lunii iulie, a țintarului pentru sezonul 2023-2024”, a anunțat CSM Alexandria pe pagina de Facebook.

CSM Alexandria va miza, în mare parte, pe jucătorii alături de care a promovat în Liga 2

În ceea ce privește lotul de jucători, CSM Alexandria va miza, în mare parte, pe cei alături de care a promovat din Liga 3, achizițiile urmând a fi limitate, cinci-șase. ”Principalul” are în plan să aducă jucători cu experiență, pentru că obiectivul stagiunii 2023/2024 este salvarea de la retrogradare, menținerea în Liga 2.

CSM Alexandria s-a impus cu scorul de 6-1 la general în finala pentru promovare cu Viitorul Dăești, 2-0 în tur și 4-1 în retur. În faza semifinală a barajului de promovare în Liga 2, Viitorul Dăești a trecut de CS Blejoi (locul 1 în Seria 5), după 3-4 acasă și 6-2 în deplasare, în timp ce CSM Alexandria a depășit CSO Plopeni (locul 2 în Seria 5), cu 1-0 în deplasare și 1-0 acasă.

Nou-promovate în Liga 2 la finalul sezonului trecut de Liga 3 mai sunt CSM Ceahlăul, CS Tunari, CSM Reșița și Corvinul Hunedoara.

Foto: CSM Alexandria

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-alexandria-a-stabilit-data-reunirii-pentru-liga-2-19274982

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-drum-liber-catre-promovare-mapn-si-a-dat-acordul-pentru-asocierea-echipei-cu-un-privat-care-sunt-urmatorii-pasi-si-cine-este-in-pole-position-pentru-a-se-alatura-militarilor-19275207

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jucatorii-echipei-steaua-vor-incasa-primele-de-promovare-19275202

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-a-efectuat-vizita-medicala-insa-mai-multi-jucatori-importanti-si-au-prelungit-vacanta-echipa-lui-dan-alexa-joaca-amicale-cu-ultimele-doua-campioane-19275199

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-schimba-poate-tot-lotul-dupa-retrogradare-19275192

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-a-inceput-comercializarea-abonamentelor-pentru-sezonul-de-liga-2-liderul-galeriei-se-ocupa-de-acest-proces-imi-faceti-o-surpriza-19275182

Andrei PASCU 17 Jun. 2023, 14:27 Liga 2
Pe aceeași temă