Cu debutul în noul sezon de Liga 2 amânat, CSC Șelimbăr a învins Jiul Petroșani într-un amical

Marius ANGHEL 03 Aug. 2024, 19:25 Liga 2

Fără meci oficial în finalul acestei săptămâni, debutul său în noul sezon al Ligii 2 fiind amânat, deoarece ar fi trebuit să întâlnească în prima etapă ”europeana” Corvinul, CSC Șelimbăr nu a stat fără joc. Trupa antrenată de Constantin Schumacher și-a programat vineri, 2 august, un amical, pe care l-a câștigat cu scorul de 2-0.

Adversarul sibienilor a fost Jiul Petroșani, echipă care în urmă cu două zile, miercuri, jucase în Turul 1 al Cupei României, unde abia a trecut după reprizele de prelungiri de Minerul Lupeni (scor 1-0).

CSC Șelimbăr a învins într-un amical Jiul Petroșani, în lipsa meciului oficial cu Corvinul

Cum meciul cu Corvinul i-a fost amânat de FRF, în încercarea forului condus de Răzvan Burleanu de a fenta regulamentele și a accepta schimbarea formei de organizare a clubului hunedorean după ce-și va încheia parcursul din cupele europene, unde reprezintă România din postura de câștigătoare a Cupei României, CSC Șelimbăr și-a căutat un adversar pentru un amical și astfel a ajuns la Jiul Petroșani, echipă care a jucat primul său meci oficial chiar miercuri, în Cupa României.

Tudor Butucel și Cosmin Bucuroiu au înscris cele două goluri ale amicalului. Ce au spus amândoi după amicalul cu Jiul puteți vedea în videoclipul de mai jos.

”Am profitat de decizia de amânare a partidei noastre de debut în noul sezon și am avut un ultim meci de pregătire înaintea celor oficiale.
Golurile echipei noastre au fost marcate de tinerii jucători, Tudor Butucel și Cosmin Bucuroiu”, a informat CSC Șelimbăr.

Potrivit informațiilor furnizate de club, Schumacher a început acest meci cu jucătorii: Măluțan – Hanzu, Gogor, Natea, Marrone, D. Olariu, Ayine, Butucel, Rodri Hernando, Monea, Babic. În repriza secundă au mai evoluat: Brașoveanu – Buzan, L. Popa, R. Gherman, S. Șerban, Nerukh, Teodor (?), Rob. Boboc, Rotar, C. Soare și Bucuroiu.

  • În perioada de pregătire, CSC Șelimbăr a mai disputat amicale cu FC Hermannstadt (scor 1-4), Kocaelispor (scor 1-1), Gaziantep FK (scor 1-1), Ankara Keciorengucu (scor 1-3) și Unirea Ungheni (scor 1-3).

Metaloglobus, primul adversar al CSC Șelimbăr în noul sezon de Liga 2, în etapa 2

Momentan, CSC Șelimbăr nu cunoaște data la care va juca meciul cu Corvinul, din prima etapă a Ligii 2, probabil aceasta urmând a avea loc la data de 21 august, dacă hunedorenii nu vor continua mai mult de un tur în Conference League.

Până atunci, echipa sibiană debutul în noua ediție de campionat în data de 10 august, pe teren propriu, la Cisnădie, contra Metaloglobus București, în cadrul etapei a 2-a. Metaloglobus a învins cu 3-2 la Clinceni Chindia Târgoviște, în prima etapă.

Foto și video: CSC Șelimbăr

Marius ANGHEL 03 Aug. 2024, 19:25 Liga 2
Pe aceeași temă