CSC Dumbrăvița a finalizat actele pentru toate achizițiile din această vară! Echipa din Timiș nou-promovată în Liga 2 are 12 noutăți în lot

Anda DELIU 05 Aug. 2022, 19:04 Liga 2

Nou-promovata în Liga 2 CSC Dumbrăvița s-a mișcat foarte greu cu comunicarea transferurilor, după ce noile contracte ale jucătorilor au fost înregistrate de președintele Florin Macavei pe ultima sută de metri la FRF.

În total, clubul timișean a ajuns la 12 mutări, după primele patru transferuri anunțate săptămâna trecută: Călin Toma, Adrian Ungureanu, Ionuț Tănase și Sergiu Săbău.

Dumbrăvița pune accent pe tineri

După ce la Ripensia nu a reușit să impresioneze în perioada de probe din această vară (!?!), Petre Simon, un talentat atacant bănățean, a fost ochit de CSC Dumbrăvița. Jucătorul are 21 de ani și a trecut pe la FC Porto Bega, UTA, Șoimii Lipova, Progresul Pecica și Corvinul Hunedoara.

Tot pentru atac, clubul l-a antamat pe David Popa, jucător ce are în prezent 24 de ani. El a trecut pe la juniorii de la UTA și Birmingham, iar apoi a ajuns la Kettering Town, în ligile inferioare engleze. A mai jucat la Kajaani și Oulu, în Finlanda, iar ultima dată a fost legitimat la Gloria Lunca Teuz Cermei, în Liga 3.

Tot din Arad a venit fundașul Toma Bodri, de 22 de ani. A trecut în cariera sa pe la UTA, Gloria Lunca Teuz Cermei, Crișul Chișineu Criș, Progresul Pecica, CSM Slatina, Șoimii Lipova. Ultimul sezon l-a petrecut la Pecica.

Pentru atac s-a adus alt tânăr din județul vecin, Patrick Pascalău, care acum are doar 16 ani. El a mai jucat la UTA, Șoimii Lipova și Crișul Chișineu Criș.

O revenire între buturi

Alți trei jucători aduși vara aceasta încă nu au fost anunțați de dumbrăvițeni, dar sunt antamați.

În poartă revine Robert Mikloș, portarul de 22 de ani format la clubul din comuna de lângă Timișoara. El a mai fost legitimat la Ghiroda și Ripensia.

De asemenea, urmează să fie anunțat Denis Blickling, mijlocaș de 17 ani central format de UTA și venit de la Cermei, Cristian Grancea, mijlocaș de 18 ani format de LPS Banatul și trecut pe la Ghiroca, și Denis Curea, tot jucător de linia mediadă de 18 ani, format de Academai Hagi.

  • Altfel, Alexandru Sabău, care s-a antrenat o perioadă cu CSC Dumbrăvița și urma să semneze, a fost rechemat de Petrolul, club de care aparține, și a fost împrumutat la Steaua, tot în Liga 2.

În prima etapă a Ligii 2, CSC Dumbrăvița va debuta la Târgu Jiu, sâmbătă, de la ora 11:00, cu Viitorul Pandurii.

Foto: CSC Dumbrăvița

Anda DELIU 05 Aug. 2022, 19:04 Liga 2
Pe aceeași temă