Mutare interesantă pe piața transferurilor. Petrolul a rechemat un jucător de la o nou-promovată în Liga 2 și l-a împrumut la Steaua

Marius ANGHEL 04 Aug. 2022, 16:46 Liga 2
Mutare interesantă pe piața transferurilor. Petrolul a rechemat un jucător de la o nou-promovată în Liga 2 și l-a împrumut la Steaua

Steaua a perfectat un nou transfer pentru viitorul sezon de Liga 2 cu puțin zile înainte de primul meci oficial. Interesant este că jucătorul nou-adus în lotul lui Daniel Oprița vine sub formă de împrumut de la rivala Petrolul Ploiești, nou-promovată în Liga 1 în această vară.

Este vorba despre fundașul Alexandru Sabău (24 de ani), care inițial trebuia să fie cedat altei echipe din Liga 2, la nou-promovata CSC Dumbrăvița, alături de care s-a și pregătit în ultima perioadă.

Alexandru Sabău, redirecționat de Petrolul de la Dumbrăvița la Steaua

Petrolul l-a rechemat pe Alexandru Sabău de la CSC Dumbrăvița și la redirecționat către Steaua, o echipă unde, teoretic și practic, este o variantă mult mai bună pentru jucător.

Joi, 4 august, clubul din Ghencea a anunțat aducerea fundașului central, despre care spune că a semnat un contract valabil pe un sezon, nu și că vine sub formă de împrumut de la Petrolul.

”Alexandru Sabău, noul jucător al Stelei!
Steaua București și-a completat lotul cu un fundaș care poate evolua în centrul apărării și în banda stângă.
În vârstă de 24 de ani, Alexandru Sabău a semnat cu echipa noastră un contract valabil pe un sezon.
În sezonul trecut, Sabău a bifat 15 meciuri la FC Brașov și Petrolul, reușind să marcheze de două ori.
A fost format de una dintre Academiile lui Inter Milano și a mai jucat de a lungul carierei pentru AVC Vogherese din Serie D”, comunică Steaua.

Sabău a jucat în sezonul trecut tot în Liga 2, la FC Brașov și Petrolul

Sabău crescut la Atletico Arad, dar a plecat de tânăr la Academia lui Inter Milano. În Italia a mai evoluat la AVC Vogherese, în Serie D, înainte de a reveni în țară, în Liga 3, la Gloria Lunca Teuz Cermei. Vara trecută a trecut la Liga 2, mai întâi la FC Brașov, pentru care a prins 14 meciuri, toate ca integralist, și a marcat 2 goluri. În iarnă, a trecut la Petrolul, unde în partea a doua a sezonului a evoluat într-un singur meci, în chiar ultimul, 90 de minute cu Unirea Slobozia.

Fundașul arădean nu a fost păstrat de Petrolul în lotul pentru Liga 1 și era aproape de un împrumut la CSC Dumbrăvița. A ajuns însă, cu doar câteva zile înainte de debutul Ligii 2, la Steaua.

  • Costinel Gugu, Cristian Balgiu, Atanas Trică, Alexandru Sima, David Dincă, Tsvetelin Chunchukov, Laurențiu Corbu, Ștefan Bodișteanu și Doru Calestru sunt celelalte achiziții din această vară ale Stelei.

Get’s Bet, Wienerberger Romania și International Alexander Holding susțin în continuare Steaua

Altfel, ieri, Steaua a anunțat că îi va avea în continuare, și în noul sezon, ca parteneri pe Get’s Bet, Wienerberger Romania și International Alexander Holding.

”PARTENERII ECHIPEI DE FOTBAL STEAUA BUCUREȘTI PENTRU SEZONUL 2022/2023
Steaua București anunță partenerii echipei de fotbal, pentru sezonul competițional al Ligii a 2-a, ediția 2022/2023:
Partenerul principal este compania Get’s Bet care este alături de echipa noastră din 30 iulie 2021. Get’s Bet, companie fondată în 2004, este una dintre puținele companii cu capital 100% românesc și unul dintre liderii principali din industria jocurilor de noroc din România.
„Steaua București este un nume notoriu atât pe plan intern, cât și pe plan internațional și suntem încântați să anunțăm că, pentru al doilea an consecutiv, Get’s Bet este sponsorul principal al echipei de fotbal. Ne dorim să pregătim împreună un nou sezon competițional, uniți de pasiunea pe care o purtăm pentru fotbalul românesc.
Încă din iulie 2021, prin parteneriatul cu Steaua București, ne-am dorit să susținem și să contribuim la dezvoltarea și îndeplinirea obiectivelor echipei. Parteneriatul are la bază valori comune împărtășite atât de Get’s Bet, cât și de Steaua București, respectiv performanța, profesionalismul, dar și dorința de a susține performanța” a declarat directorul general al Get’s Bet, Cristian Roman.
”Suntem mândri că putem fi alături de Steaua și în următorul an competițional. M-am bucurat anul trecut când am resimțit atmosfera de pe Ghencea, cu o galerie minunată alături de echipă. Mi-am adus băiatul de 2 ani la mai multe meciuri și sper să fac un stelist adevărat din el. Get’s Bet este și va fi alături de cel mai mare club din România și sper să ne revedem în Liga 1, cât mai curând, cu medaliile de campioni la gât! Hai Steaua!” a declarat la rândul lui, directorul executiv al companiei, George Radu.
Wienerberger Romania care deține în portofoliu produsele Porotherm, rămâne alături de Steaua București și în sezonul 2022/2023. Compania este cel mai mare producător de blocuri ceramice din lume și cel mai mare producător din Europa de cărămizi pentru fațadă și țigle ceramice.
Cel mai nou partener al clubului nostru este „Explorado.ro”, care este cea mai recentă inițiativă a International Alexander Holding, una dintre companiile lidere în industria transporturilor, logisticii și depozitelor.
Le mulțumim celor trei parteneri pentru că s-au alăturat echipei de fotbal Steaua București!
Forza Steaua!”, a comunicat clubul din Ghencea.

În prima etapă a noului sezon al Ligii 2, Steaua joacă marți, 9 august, de la ora 20:00, pe teren propriu, cu Metaloglobus București.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-steaua-incepe-noul-sezon-de-liga-2-tot-fara-drept-de-promovare-suporterii-au-protestat-la-sediul-mapn-si-al-csa-steaua-mesaje-dure-pentru-dincu-si-bichir-treceti-la-treaba-sau-va-m-19239146

https://liga2.prosport.ro/seria-1/super-golul-lui-chunchukov-a-facut-diferenta-in-amicalul-dintre-steaua-si-csm-alexandria-walace-a-auzit-ca-suporterii-nu-mai-vor-sa-vina-la-stadion-iar-fostul-dinamovist-corbu-are-cuvinte-mari-pentr-19238942

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-va-continua-la-steaua-chiar-daca-echipa-nu-va-avea-drept-de-promovare-nici-in-noul-sezon-antrenorul-dezvaluie-ce-simt-unii-dintre-jucatorii-sai-19238791

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-a-castigat-la-scor-ultimul-amical-cu-juniorii-u18-ai-clubului-uta-cosmin-stan-a-fost-un-car-de-nervi-tot-jocul-sunt-multumit-timisenii-au-refuzat-sa-ofere-jucatori-19239243

Marius ANGHEL 04 Aug. 2022, 16:46 Liga 2
Pe aceeași temă