CS Comunal Șelimbăr a ajuns în cantonamentul din Turcia și l-a început în forță. Reacția lui Eugen Beza, după primele antrenamente

Răzvan STÎNGĂ 11 Jul. 2021, 14:15 Liga 2

CS Comunal Șelimbăr a ajuns sâmbătă, 10 iulie, în cantonamentul de vară. Formația pregătită de Eugen Beza se află printre cluburile din Liga 2 care au preferat să facă stagiul de pregătire în străinătate. În cazul de față, CS Comunal Șelimbăr a mers în Turcia.

CS Comunal Șelimbăr, în cantonament în Turcia 

Încă din prima zi, potrivit informațiilor prezentate de club pe pagina de Facebook, Eugen Beza și-a pus jucătorii la treabă și a organizat nu mai puțin de două antrenamente. Cantonamentul se va desfășura în Turcia până după a doua jumătate a lunii iulie.

Apoi, va reveni în România, unde vor continua antrenamentele pe plan local, până la debutul Ligii a 2-a. Prima etapă a campionatului 2021/2022 va avea loc pe data de 31 iulie.

Am început în forță prima zi de cantonament.

Antrenorul nostru Eugen Beza a condus două ședințe de pregătire astăzi, iar tot lotul de jucători a fost receptiv la cerințele antrenorului sibian.

Pentru CSC 1599 Șelimbăr urmează încă 9 zile de pregătire, timp în care băieții noștri se vor pregăti intens pentru debutul în Liga a II-a”, a precizat clubul din Șelimbăr pe Facebook.

Eugen Beza, despre planurile din cantonament 

Eugen Beza are în plan mai multe aspecte, printre care conturarea unui lot cât mai omogen, dar și o bună pregătire din punct de vedere fizic pentru sezonul de Liga 2, care nu va fi unul ușor pentru CS Comunal Șelimbăr, mai ales că este o formație promovată la finalul sezonului trecut.

”Am efectuat prima zi de antrenament, a fost o zi bună de readaptare la efort, avem condiții foarte bune de antrenament. Continuăm pregătirea din presezon, încercăm să consolidăm relații interumane pentru că sunt jucători noi, după care ca obiectiv avem implementarea principiilor noastre ca staff din punct de vedere tehnico-tactic.

Așteptăm jocurile să vedem nivelul la care suntem și progresia la care trebuie să lucrăm”, a afirmat Eugen Beza, după ce CS Comunal Șelimbăr a organizat primele antrenamente.

CS Comunal Șelimbăr va disputa mai multe amicale în Turcia 

Conform informațiilor obținute de Liga2.ro înainte ca echipa din Șelimbăr să plece în Turcia, în cantonament va avea loc și o serie de meciuri de verificare. În planurile clubului erau / sunt patru teste, cu formații din Turcia. Până acum, acestea nu au fost comunicate la nivel oficial.

În țară, CS Comunal Șelimbăr a disputat următoarele meciuri amicale: Gaz Metan Mediaș (scor 2-1), UTA Arad (scor 0-2), FC Avrig (scor 2-1) și ”U” Cluj (scor 0-4).

Foto: Viitorul Șelimbăr

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 11 Jul. 2021, 14:15 Liga 2
Pe aceeași temă