CS Comunal Șelimbăr, la primul meci cu Eugen Beza antrenor principal. Cum s-au descurcat sibienii în amicalul cu FC Avrig

Răzvan STÎNGĂ 02 Jul. 2021, 16:24 Liga 2

CS Comunal Șelimbăr a disputat, joi, o partidă amicală cu FC Avrig (Liga 4 Sibiu), în care s-a impus cu scorul de 2-1. Confruntarea s-a jucat la Avrig.

CS Comunal Șelimbăr, victorie la limită cu FC Avrig 

CS Comunal Șelimbăr nu a avut un meci ușor. Pe lângă faptul că s-a impus doar la un gol diferență, a fost condusă pentru o bună perioadă de timp. Portarul Alexandru Samoilă a deschis scorul în minutul 20, în urma unei lovituri de pedeapsă.

Până în minutul 75 s-a menținut scorul de 1-0 pentru FC Avrig. Cătălin Tineiu a fost cel care a restabilit egalitatea, iar golul victoriei a fost semnat în ultimele minute ale partidei. Ruben Vecerdea a marcat pentru 2-1, pentru CS Comunal Șelimbăr, în minutul 82.

CS Comunal Șelimbăr testează mai mulți fotbaliști 

Antrenorul Eugen Beza, recent numit în funcția de ”principal” al CS Comunal Șelimbăr, după despărțirea de FC Hermannstadt, a condus pentru prima dată un meci la noua echipă. A folosit și câțiva jucători noi, care până acum nu au făcut parte din lotul formației din Șelimbăr.

Vasile Jardan (27 de ani), din Republica Moldova, care poate juca atât ca mijlocaș defensiv cât și ca fundaș central și lateral-dreapta. El a evoluat ultima dată la Milsami Orhei, în țara natală.

Al doilea fotbalist este mijlocașul defensiv Sergiu Luca (20 de ani), de la CFR Cluj. Cei doi nu au fost transferați încă de CS Comunal Șelimbăr, ci se află în probe, potrivit informațiilor oferite de club pentru Liga2.ro.

Eugen Beza a început meciul în formula: Vâtcă – Vișa, Natea, Tătar, Curtean, Jardan, Sg. Luca, Nicola, Lupu, Roșu. Au mai jucat: Matenciuc, Ciorgovean, Monea, Neacșa, Tineiu, Giura, Câmpean, Vecerdea, Groza, Druga, Al. Luca, Cîrstean

Următorul amical pentru Eugen Beza și compania are loc sâmbătă, cu divizionara a doua FC Brașov Steagul Renaște. Meciul se va disputa de la ora 10:30, pe Stadionul Tineretului.

Echipa a mai disputat un meci amical în această vară, când se intitula Viitorul Șelimbăr, cu UTA, la Arad, pierdut cu 0-2.

Foto: Viitorul Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doua-noi-achizitii-pentru-poli-iasi-tiberiu-serediuc-si-cristian-puscas-vor-semna-cu-echipa-lui-costel-enache-19191076

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ilie-stan-primele-decizii-la-noul-fc-brasov-jucatorii-la-care-a-renuntat-cei-care-si-au-incheiat-imprumuturile-si-ultimele-noutati-un-portar-de-la-sr-brasov-a-trecut-la-fosta-cor-19191058

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-a-mai-renuntat-la-un-fotbalist-l-a-trimis-sub-forma-de-imprumut-in-liga-3-19191054

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 02 Jul. 2021, 16:24 Liga 2
Pe aceeași temă