Aerostar Bacău și-a luat atacant de la Poli Iași. Antrenorul Cristian Lupuț are numai cuvinte de laudă: ”O maturitate în joc cu adevărat surprinzătoare”

Andrei PASCU 11 Sep. 2020, 19:05 Liga 2
Aerostar Bacău și-a luat atacant de la Poli Iași. Antrenorul Cristian Lupuț are numai cuvinte de laudă: ”O maturitate în joc cu adevărat surprinzătoare”

Aerostar Bacău nu a început bine campionatul Ligii 2 și continuă să transfere fotbaliști care să regleze jocul în etapele următoare. Moldovenii nu au marcat în primele două runde și au adus de această dată un atacant din Liga 1, de la Poli Iași. Alexandru Zaharia (20 de ani) va juca în acest sezon la formația din Bacău.

Are o maturitate în joc cu adevărat surprinzătoare”, a declarat antrenorul Cristian Lupuț, cu privire la Alexandru Zaharia.

Alexadru Zaharia a jucat două partide în Liga 1, în 2020/2021 

Fotbalistul a apucat să joace pentru Poli Iași în acest sezon de Liga 1. În total, a prins 94 de minute în confruntările cu Chindia Târgoviște și FC Botoșani. Zaharia va fi al treilea atacant din lotul lui Aerostar Bacău. Echipa îi mai are pe postul respectiv pe Cătălin Vraciu (31 de ani) și Eduard Burlacu (26 de ani).

Aerostar Bacău se pregătește să mai aducă un atacant argentinian 

Aerostar Bacău se pregătește însă să mute din nou pe piața transferurilor, pe postul de atacant. Vrea să îl aducă pe argentinianul de 25 de ani, Valentin Haberkon. Fotbalistul s-a format la echipele Independiente și Banfield, are dublă cetățenie, iar acum este legitimat în liga a treia din țara natală, Los Andes. Informația cu privire la transferul lui Valentin Haberkon a fost confirmată de Gabriel Voicu, team-managerul grupării moldovene.

Aerostar Bacău o întâlnește sâmbătă, de la ora 11:00, pe CSM Reșița, pe teren propriu. Ambele echipe au zero puncte, dar moldovenii au disputat două meciuri (0-1 cu ”U” Cluj și 0-1cu Farul), în timp ce reșițenii au jucat doar o partidă (0-4 cu Petrolul). Oaspeții de sâmbătă au stat în runda inaugurală a Ligii a 2-a.

Cristian Lupuț vrea prima victorie în Liga 2: ”Avem mare nevoie de cele trei puncte” 

Cristian Lupuț se așteaptă la un meci foarte greu cu CSM Reșița. Speră însă ca echipa lui să ia primele puncte din acest sezon, pentru că i-a simțit foarte motivați pe jucători la atrenamente.

Chiar dacă Reșița a pierdut la scor cu Petrolul, meciul nu se anunță deloc ușor. Am însă toată încrederea că noi vom fi cei care vor sparge gheața. I-am simțit pe băieți mult mai motivați săptămâna aceasta. Am convingerea că schimbarea de atitudine se va vedea și sâmbătă, la joc. Avem mare nevoie de cele trei puncte și vom face totul pentru a le obține”, a declarat Cristian Lupuț, citat de Deșteptarea.

Foto: FC Farul Constanța 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/aerostar-bacau-transfera-un-atacant-argentinian-gabriel-voicu-sper-sa-se-adapteze-rapid-si-sa-fie-varful-de-careu-de-care-avem-nevoie-19146634

https://liga2.prosport.ro/seria-1/aerostar-bacau-a-mai-facut-patru-transferuri-pentru-liga-2-moldovenii-si-au-definitivat-lotul-19146137

 

 

Andrei PASCU 11 Sep. 2020, 19:05 Liga 2
Pe aceeași temă