Două eșecuri la rând în Liga 2 și Corvinul Hunedoara se clatină. De două aspecte se teme Florin Maxim înaintea duelului cu CS Tunari: ”Nu va fi simplu, sută la sută!”

Andrei PASCU 07 Oct. 2023, 14:07 Liga 2
Două eșecuri la rând în Liga 2 și Corvinul Hunedoara se clatină. De două aspecte se teme Florin Maxim înaintea duelului cu CS Tunari: ”Nu va fi simplu, sută la sută!”

Corvinul Hunedoara are două eșecuri la rând în campionat, motiv pentru care vrea neapărat victoria în partida de luni, din etapa a 9-a de Liga 2, cu CS Tunari, în deplasare. Trupa hunedoreană nu se află deloc într-un moment bun, poate cel mai slab din ultimii ani!

Corvinul Hunedoara a pierdut surprinzător ultimele două partide din Liga 2, 1-2 cu Viitorul Pandurii, la Târgu Jiu, și 0-2 cu CS Mioveni, pe teren propriu.

Prima victorie pentru Corvinul Hunedoara după două eșecuri la rând? Merge în deplasare, la CS Tunari

Florin Maxim a pregătit foarte atent duelul de luni, de la Tunari, sperând la un rezultat pozitiv înaintea pauzei competiționale de Liga 2, pentru că urmează duelurile formațiilor naționale.

Antrenorul nou-promovatei din Liga 3 se teme și de faptul că la Tunari suprafața de joc va arăta foarte rău, așa cum s-a întâmplat și în partidele trecute, dar și că venirea noului antrenor, Ștefan Odoroabă, poate produce un șoc pozitiv la echipă.

O echipă cu un antrenor nou, ceea ce de multe ori poate aduce un plus echipei, pentru că toată lumea vrea să demonstreze noului antrenor că îşi merită locul în primul 11. Ştim ce ne aşteaptă la Tunari, ştim că nu e cea mai bună suprafaţă de joc, toată săptămână am discutat cu băieţii, le-am pus în vedere toate aceste aspecte. Nu va fi un meci simplu, sută la sută!

Au o echipă cu experienţă, au câţiva jucători cu nume, dar noi vom încerca să ne facem treaba cât mai bine şi să venim cu toate punctele. E posibil ca noul antrenor să vină să îşi pună amprenta, să aducă un nou stil, difetrit de cel al predecesorului său. Dar nu va fi simplu nici pentru ei, pentru că au început campionatul într-un sistem, acum probabil va fi altceva… dar pe noi trebuie să ne intereseze ce facem noi pe teren.

Avem două înfrângeri, în deplasare şi acasă, suntem datori să arătăm că nu aceasta este faţa echipei şi să obţinem un al doilea succes afară”, a declarat Florin Maxim, conform site-ului Corvinul Hunedoara.

 

Corvinul Hunedoara, în apropierea locurilor de play-off

Corvinul Hunedoara are 14 puncte și este pe locul 7 în Liga 2. În runda a 9-a va juca, așadar, luni, de la ora 16:00, în deplasare la CS Tunari, echipă care tocmai l-a instalat pe Ștefan Odoroabă antrenor, acesta fiind demis de la CSM Alexandria anterior.

CS Tunari a fost pregătită în acest sezon de Florin Stîngă, iar până la venirea lui Odoroabă a fost ”interimar” Alin Ilin.

Foto: Corvinul Hunedoara

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-9-liga-2-19287899

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-beza-a-demisionat-de-la-campionii-fc-arges-19287902

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ultima-clasata-din-liga-2-nu-si-face-mari-sperante-de-la-jocul-cu-chindia-19287888

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-meci-cu-metaloglobus-in-etapa-a-9-a-de-liga-2-19287821

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-si-a-prezentat-noul-presedinte-si-vicepresedinte-19287833

Andrei PASCU 07 Oct. 2023, 14:07 Liga 2
Pe aceeași temă