CS Tunari și-a numit noul antrenor principal, unul demis de curând de altă echipă din Liga 2. Ilfovenii au anunțat componența noului staff tehnic

Marius ANGHEL 02 Oct. 2023, 18:02 Liga 2
CS Tunari și-a numit noul antrenor principal, unul demis de curând de altă echipă din Liga 2. Ilfovenii au anunțat componența noului staff tehnic

CS Tunari are, în sfârșit, un nou antrenor principal, la două săptămâni distanță de la anunțul despărțirii de Florin Stîngă, cel care a condus echipa după ce a promovat în Liga 2, în primele șase etape. După trei jocuri în care formația ilfoveană a fost condusă de antrenorul interimar Alin Ilin, Ștefan Odoroabă a fost instalat ca șef al băncii tehnice.

Odoroabă, de o săptămână liber de contract după ce s-a despărțit de CSM Alexandria, cu care a reușit promovarea în Liga 2 în această vară, revine la CS Tunari, echipă pe care a mai antrenat-o în trecut în campionatul Liga 3.

Ștefan Odoroabă a revenit la CS Tunari. Andrei Zisu, aduc ca preparator fizic

Liber de contract după despărțirea în urmă cu o săptămână de CSM Alexandria, Ștefan Odoroabă a fost anunțat ca antrenor principal al CS Tunari, altă nou-promovată în Liga 2 în această vară, formație pe care a mai condus-o în trecut, în Liga 3.

La momentul despărțirii de Alexandria, echipa preluată de Alin Pînzaru avea 4 puncte acumulate în șapte etape și ocupa locul 18 din 20, fiind la egalitate chiar cu CS Tunari, situată pe locul 19 din cauza golaverajului inferior. Acum, la finalul etapei a 8-a, CS Tunari este pe locul 17, cu 7 puncte, iar CSM Alexandria este pe locul 19, tot cu 4 puncte.

Ștefan Odoroabă este antrenor principal la CS Tunari, iar din lotul său mai fac parte Alin Ilin, ca antrenor secund, și Cornel Fulga, ca antrenor de portari, antrenorii de casă ai clubului. Totodată, a fost cooptat și Andrei Zicu, ca preparator fizic.

”Bine ai revenit, Ștefan Odoroabă!
Ștefan Odoroabă, se întoarce la Arsenal Tunari!
Plecat de la Tunari în primăvara anului trecut la divizionara secundă Al Shoalah FC (Arabia Saudită) ca antrenor secund, Ștefan se reîntoarce in România unde reușește promovarea cu CSM Alexandria.
Fost jucător și antrenor pentru echipa noastră, Ștefan Odoroabă s-a întors la Arsenal Tunari, unde va conduce staff-ul tehnic alături de Alin Ilin (antrenor secund) și Cornel Fulga (antrenor de portari).
Bine ai venit, Zisu Andrei!
Odată cu Ștefan, s-a alăturat staff-ului nostru și preparatorul fizic Andrei Zisu.
Le dorim mult succes și cât mai multe
performanțe alături de Arsenal Tunari!”, a transmis CS Tunari.

Alin Ilin a condus CS Tunari ca interimar în trei meciuri și nu a pierdut, nici măcar în fața prim-divizionarei U Craiova

După despărțirea de Florin Stîngă, CS Tunari a avut până acum trei meciuri oficiale, în care interimatul a fost asigurat de antrenorul secund Alin Ilin. Cu acesta pe bancă, ilfovenii au reușit primele două victorii în Liga 2, 1-0 acasă cu FK Miercurea Ciuc și 2-1 în deplasare la Buftea cu ultima clasată Progresul Spartac. Între aceste meciuri a fost primul joc din grupele Cupei României, în care s-a înregistrat un scor bombă, 1-1 acasă cu prim-divizionara U Craiova, oltenii reușind egalarea în minutul 90!

Echipa se află în acest moment pe locul 17, cu 7 puncte, la egalitate cu Metaloglobus și Unirea Dej, între ele ca golaveraj.

Odoroabă va debuta ca antrenor la CS Tunari, în Liga 2, în etapa a 9-a, la meciul cu Corvinul Hunedoara (locul 4), programat luni, 9 octombrie, de la ora 16:00, la Tunari.

Foto: CS Tunari și Gheorghe Flușter (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/special/live-text/liga-2-etapa-8-cinci-meciuri-incep-la-ora-11-00-19287082

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/paul-mitrica-zorro-din-tunari-19286788

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-alexandria-si-a-schimbat-antrenorul-alin-pinzaru-in-locul-lui-stefan-odoroaba-19286293

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-stinga-nu-mai-este-antrenorul-echipei-cs-tunari-19285327

Marius ANGHEL 02 Oct. 2023, 18:02 Liga 2
Pe aceeași temă