Constantin Schumacher, blocat de CS Mioveni după ce a intrat în atenția CSC Șelimbăr. Antrenorul speră să rezilieze contractul până la urmă: ”Dragoste cu sila nu se poate”

Andrei PASCU, Marius ANGHEL 22 Jun. 2024, 15:16 Liga 2
Constantin Schumacher, blocat de CS Mioveni după ce a intrat în atenția CSC Șelimbăr. Antrenorul speră să rezilieze contractul până la urmă: ”Dragoste cu sila nu se poate”

Constantin Schumacher este interesat să dea curs unei alte propuneri din Liga 2, dar în acest moment este legat de CS Mioveni! Antrenorul are contractul prelungit automat cu formația din Mioveni, pentru că obiectivul sportiv trasat pentru stagiunea trecută a fost îndeplinit!

Liga2.ro a luat legătura cu Constantin Schumacher, care a confirmat că este tentat să semneze cu echipa CSC Șelimbăr!

Constantin Schumacher, blocat de CS Mioveni după ce a intrat în atenția CSC Șelimbăr

Clubul din Șelimbăr este în căutare de antrenor, iar în ultimele zile a discutat pentru aducerea lui Constantin Schumcher. Sursele Liga2.ro au aflat care sunt planurile sibienilor, iar sâmbătă site-ul nostru l-a contactat pe antrenor, care a confirmat informația. Schumacher este dispus să pună semnătura pe contractul cu CSC Șelimbăr, dar în acest moment este blocat de Mioveni!

Pe parcursul acestei săptămâni, Constantin Schumacher a tot discutat cu CS Mioveni pentru strategia cu care va fi abordată stagiunea următoare, iar părțile s-au înțeles, în mare măsură, pentru continuarea colaborării.

Constantin Schumacher, dispus să preia CSC Șelimbăr

Dată fiind performanța realizată de antrenor, care a depășit cu mult așteptările și a dus echipa în barajul de menținere/ promovare, obiectivul a fost bifat și a fost activată o clauză automată din contract, care prevedea că acordul se prelungește de la sine.

Însă, Schumacher își dorește acum să facă pasul mai departe, să facă trecerea la CSC Șelimbăr, pentru că sibienii se vor lupta pentru un obiectiv mai îndrăzneț decât o va face, cel mai probabil, CS Mioveni în stagiunea 2024/ 2025 a Ligii 2.

(N.r. – Este adevărat că sunt discuții între tine și CSC Șelimbăr?) Da, este adevărat, dar în acest moment sunt legat prin contract de CS Mioveni. Am tot discutat pe parcursul acestei săptămâni, ajunsesem la concluzia că vom continua colaborarea, dar în cele din urmă a venit interesul din partea Șelimbărului.

(N.r. – Contractul tău cu Mioveni nu s-a încheiat? Nu erai la final de acord cu echipa?) Ba da, dar s-a prelungit automat după îndeplinirea obiectivului pe care l-am stabilit. Acordul dintre mine și Mioveni s-a prelungit automat.

Sper să ajungem la un numitor comun și să reziliem, dar până acum nu ne-am înțeles. Dragoste cu sila nu se poate, iar atunci sper să ne înțelegem și să ne despărțim în condiții bune, să ne strângem mâna, în relație de prietenie.

(N.r. – Se știe că la Mioveni sunt probleme de ordin financiar și există restanțe salariale. Iei în calcul să mergi la comisii pentru reziliere?) Sunt restanțe, da, sunt probleme financiare, dar abia la finalul lunii iunie se fac trei luni de neplată a salariilor”, a spus Constantin Schumacher pentru Liga2.ro!

Plecări în masă de la CS Mioveni

Constantin Schuamcher a făcut adevărate minuni sezonul trecut, chiar dacă nici în 2023/ 2024 nu a fost vorba de stabilitate financiară la CS Mioveni. A mers luni, 17 iunie, să discute cu conducerea, iar părțile se înțeleseseră pentru continuarea colaborării.

Anterior, la cum se prezentau lucrurile săptămâna trecută, antrenorul înclina, în mare măsură, să nu mai rămână la CS Mioveni, mai ales că doar unul din jucătorii care au fost titulari sezonul trecut e posibil să mai rămână la echipă.

Se pare că la începutul săptămânii Schumacher și Mioveni se înțeleseseră, dar antrenorul dorește acum să plece la CSC Șelimbăr, mai ales că e greu de crezut că va mai reuși, la cum continuă să se prezinte situația la Mioveni, să mai aibă realizările din stagiunea trecută.

Până acum, la nivel oficial, fiind anunțați în diferite comunicate de presă, de la CS Mioveni au plecat Ion Cărăruș (Corvinul), Daniel Șerbănică (Unirea Slobozia), Cristian Ignat și Alexandru Stan, ambii reveniți la Rapid, clubul de unde erau împrumutați, Ștefan Blănaru (CSM Unirea Alba Iulia), Daniel Toma (FC Voluntari), Marco Dică (aproape de un acord cu CFC Argeș), Andrei Trașcu (CSM Slatina), Ionuț Burnea (CSM Slatina).

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Andrei PASCU, Marius ANGHEL 22 Jun. 2024, 15:16 Liga 2
Pe aceeași temă