Concordia Chiajna s-a pregătit înaintea meciului cu FC Hermannstadt cu un amical cu Campionii FC Argeș! Băieții lui Zicu au fost învinși la Pitești

Marius ANGHEL 29 Mar. 2022, 12:46 Liga 2

Fără meci oficial în weekendul care a trecut, deoarece primele două ligi au fost întrerupte pe perioada jocurilor echipelor naționale, Campionii FC Argeș și Concordia Chiajna s-au întâlnit la Pitești, pe stadionul ”Nicolae Dobrin”, într-un amical.

Prim-divizionara antrenată de Andrei Prepeliță s-a impus sâmbăta trecută în fața trupei lui Ianis Zicu cu 2-0, cu câte un gol marcat pe repriză. Au înscris Jafar Arias și Cristian Dumitru.

Argeșul a înscris Concordia într-un amical disputat la Pitești

Potrivit informațiilor oferite de trupa argeșeană, meciul de pe stadionul ”Nicolae Dobrin” a fost la discreția jucătorilor lui Prepeliță, care se puteau impune la o diferență mult mai mare dacă Tănase, Palic, Fatai și Arias erau mai inspirați la finalizare. În acest joc, piteștenii au utilizat și trei jucători de la echipa secundă a clubului, pe Ernest, adus în această iarnă de la Ripensia, Mălin și Curescu, aceștia fiind introduși pe teren în ultimul sfert de oră  al partidei.

Și Concordia două ocazii mari de gol, prin Nini Popescu și Razvan Matiș.

Jafar Arias a înscris în minutul 15 al jocului pentru 1-0, când a profitat de o respingere în față a lui Silveanu și a trimis în poartă din 4 metri. Faza a pornit din jumătatea Argeșului și a fost una de toată frumusețea, cu multe pase și centrări, jucătorii Concordiei fiind simple jaloane. Silveanu respinsese în față o minge reluată cu capul din 6 metri central, după o centrare venită din dreapta.

2-0 s-a făcut în debutul reprizei secunde, în minutul 47, după ce Cristian Dumitru a primit o minge în stânga, a trecut în viteză de trei-patru adversari și a finalizat din 17 metri ușor lateral stânga la prima bară.

Argeșul joacă la CFR Cluj, Concordia are meci la Mediaș cu FC Hermannstadt

Pentru Campionii FC Argeș, clasată pe locul 6 în play-off-ul Ligii 1 (24 puncte), urmează meciul din deplasare cu liderul CFR Cluj (locul 1, 42 puncte), programat luni, de la ora 21:00.

De partea cealaltă, Concordia Chiajna, situată pe locul 5 în play-off-ul Ligii 2 (37 puncte), va evolua în etapa a 2-a în deplasare la FC Hermannstadt (locul 2, 44 puncte) în ziua de 31 martie, de la ora 19:30.

Campionii FC Argeș: F. Croitoru – Viana, Boldor, Joao Miguel, Mușat – Andr. Șerban, Cr. Tănase, Palic, Cr. Dumitru – K. Fatai, Arias
Rezerve: Frumuzache, Tofan, Moisie, Dobrosavlevici, Ernest, Honciu, Latovlevici, G. Ganea, Mălin, Curescu
Antrenor: Andrei Prepeliță

Concordia Chiajna: Silveanu – Ct. Alexe, L. Ion, Marc, Cherecheș – Bg. Barbu, Casap, Dușmanu, N. Popescu – Sokovic, Mirică
Rezerve: D. Moldovan – Borța, Pintilie, Taub, Codrea, N. Roșu, M. Dumitru, Matiș, Nic. Pîrvulescu, Plazonja
Antrenor: Ianis Zicu

  • Cele două echipe s-au mai întâlnit într-un amical și în toamna anului trecut, Campionii FC Argeș impunându-se atunci cu 4-0, prin golurile marcate de Fatai și Arias (trei). Partida a avut loc tot la Pitești.

Cele două goluri marcate în amicalul Campionii FC Argeș – Concordia Chiajna 2-0:

Foto și video: Fotbal Club Argeș Pitești

Marius ANGHEL 29 Mar. 2022, 12:46 Liga 2
Pe aceeași temă