Eșec umilitor pentru Concordia Chiajna, în amicalul cu Campionii FC Argeș. Ilfovenii erau conduși cu 0-4 încă din minutul 36

Andrei PASCU 09 Oct. 2021, 14:34 Liga 2

Concordia Chiajna a cedat la scor partida amicală jucată la Pitești, contra echipei din Liga 1, Campionii FC Argeș. Ilfovenii au făcut, în special, o primă repriză slabă, încasând patru goluri. Scorul final a fost chiar 4-0 pentru Campionii FC Argeș.

Jafar Arias a marcat de trei ori în poarta Concordiei Chiajna 

Au fost erori multe în apărarea echipei lui Florin Bratu, fiecare reușită venind în urma unor inexactități în defensivă, în special în urma unor faze plecate din benzi. Kehinde Fatai a deschis repede scorul, încă din minutul 5, în urma unei centrări din partea stângă a lui Iasmin Latovlevici, la care fundașii Concordiei Chiajna nu au putut să intervină.

Apoi, a ieșit în evidență Jafar Arias, care a marcat de trei ori într-un interval de puțin peste 30 de minute. Prima sa reușită a semănat foarte mult cu golul lui Fatai. În minutul 13, a primit o centrare din stânga de la Denis Dumitrașcu și l-a învins pe Leonard Aldescu, pentru ca peste trei minute să facă dubla.

Erori multe în apărarea Concordiei Chiajna 

Reușita a doua a lui Arias a venit în urma unei lovituri cu capul, după o centrare din parea dreaptă de această dată. Scorul final a fost stabilit de Arias când mai erau nouă minute din timpul regulamentar al primei reprize. A fost servit ideal de fundașul Diogo Viana, din partea dreaptă, și a marcat în urma unor greșeli de începători în defensiva echipei din Chiajna.

FC Argeș: Alexandru Greab – Diogo Viana, Andrei Pițian, Deian Boldor, Iasmin Latovlevici – Ionuț Șerban, Georgian Honciu – Ruan Teles, Kehinde Fatai, Denis Dumitrașcu – Jafar Arias
Rezerve: Flavius Croitoru, Andrei Tofan, Nicolae Mușat, Joao Miguel, Grigore Turda, David Meza Colli, Martin Raynov, Antun Palic, Jimmy De Jonghe,Vlad Tudor.
Antrenor: Andrei Prepeliță

Concordia Chiajna: Leonard Aldescu – Florin Borța, Raul Palmeș, Andrei Marc, Ionuț Biceanu – Marian Anghelina, Florinel Sandu, Nini Popescu, Cătălin Alexe – Valentin Lazăr, Younes Hamza
Rezerve: Thomas Chesnean, Lucian Ion, Bogdan Manole, Alexandru Cherecheș, Dorin Codrea, Bogdan Pioper, Gabriel Deac, Azdren Lullaku, Andrei Voicu, Florentin Puiu, Valentin Balint, Marius Dumitru
Antrenor: Claudiu Niculescu

Concordia Chiajna, neînvinsă după nouă etape din Liga 2

Concordia Chiajna a strâns 23 de puncte după nouă runde, în urma a șapte victorii și două rezultate de egalitate. Are un golaveraj de 13 goluri marcate și doar două primite, iar în etapa următoare va juca în deplasare, cu CS Comunal Șelimbăr.

Dacă în amicalul cu Campionii FC Argeș a pierdut la scor, în campionat Concordia Chiajna e pe locul 2, la un punct de liderul Petrolul și cu două puncte peste locul 3, FC Hermannstadt.

Foto: Gabriela Neacșu / Fotbal Club Argeș Pitești

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 09 Oct. 2021, 14:34 Liga 2
Pe aceeași temă