Concordia Chiajna, primele informații despre componența lotului și programul său din această vară. Doar zece jucători mai are dintre cei cu care a încheiat sezonul trecut

Marius ANGHEL 17 Jul. 2024, 12:44 Liga 2
Concordia Chiajna, primele informații despre componența lotului și programul său din această vară. Doar zece jucători mai are dintre cei cu care a încheiat sezonul trecut

După o pauză de două luni, fără patru zile, de tăcere totală, Concordia Chiajna, un club care se vrea profesionist, a oferit primele informații publice către suporterii săi.

Echipa antrenată de Ilie Poenaru s-a pregătit o perioadă pe plan local, a mers în cantonamentul la Poiana Brașov, unde se află și acum, în ultimele zile ale stagiului montan.

Ilfovenii au anunțat jucătorii care compun lotul și următorii adversari din amicale.

10 jucători dintre cei care s-au aflat la Concordia la finalul sezonului trecut sunt și acum în lot

Înainte să plece în cantonament, Concordia a disputat cel puțin un amical, în data de 6 iulie, contra Unirii Slobozia, încheiat la egalitate, scor 2-2, în condițiile în care reunirea a avut loc în data de 18 iunie.

În cantonamentul de la Poiana Brașov a avut o primă partidă test contra Metaloglobus, la data de 10 iulie, terminată tot cu scor egal, 0-0. Urmează o partidă cu Kids Tâmpa, astăzi, 17 iulie, și o alta cu FC Altyn Asyr, din Turkmenistan, în ultima zi a stagiului, joi, 18 iulie.

Ilfovenii au comunicat și jucătorii pe care îi au în lot, nu mai puțin de 26, dintre care 11 sunt ”underi”, se laudă clubul.

Dintre cei rămași din lotul cu care s-a încheiat campionatul trecut de Liga 2, Concordia îi mai are pe: Giovani Ghimfuș (25 meciuri și 5 goluri), Adrian Bălan (23 / 10), Rareș Lazăr (20 / 1), Andreas Burcea (18 / 3), Daniel Dumbravă (17), Iulian Roșu (10), Constantin Dima (5), Mario Iordan (3), Darius Mocanu (2) și Adrian Iancu (1).

Clubul nu spune nimic despre ceilalți. Între timp, o parte dintre jucătorii plecați de la Concordia au semnat cu alte echipe, cum ar fi: Alexandru Stănică (Petrolul), Dorin Codrea (U Cluj), Claudiu Dragu (CS Tunari), Laurențiu Corbu (CS Mioveni), Cătălin Hlistei (CS Tunari), Cosmin Tucaliuc (CSM Reșița), David Dincă (CSM Reșița) și Denis Oncescu (CFC Argeș). Adrian Scarlatache poate fi trecut și el pe această listă, chiar dacă a rămas în cadrul clubului, ca team-manager.

Multe nume noi în lotul echipei din Chiajna

De partea cealaltă, numărul jucătorilor noi este unul important.

Am scris deja faptul că la Concordia au ajuns Octavian Vâlceanu (FC Voluntari), Ștefan Fara (CS Dinamo), Andrei Marc (Chindia), Mihai Dobrescu (Steaua), Dan Spătaru (FCSB), Robert Ion (Poli Iași), Aurelian Ciuciulete (Unirea Dej), Mihai Neicuțescu (Ceahlăul), Adrian Petre (CS Tunari), Giovani Petcu (Progresul Spartac) și Alex Misarăș (Zimbru Chișinău), însă pe lângă aceștia sunt și alții, după cum reiese din lotul pe care Ilie Poenaru îl are la dispoziție în stagiul de la Poiana Brașov.

Este vorba despre David Alexe, luat de la FCSB U19, Yanis Stanciu a revenit după împrumutul la Gloria Băneasa, iar din academia clubului au fost promovați la prima echipă Ștefan Bunescu, Marian Dragomir și David Dănăilă.

Mai jos puteți citi comunicatul clubului Concordia Chiajna:

”Aflata in cantonament la Poiana Brasov, Concordia Chiajna a disputat miercuri, 10 iulie, la Baza Sportiva ”Campo Verde” din Ghimbav, un meci amical cu echipa Metaloglobus Bucuresti, incheiat cu scorul de 0-0.

Pentru echipa noastra au evoluat: Valceanu – Alexe, Marc, Misaras, Dumbrava, Spataru, R. Lazar, Iul. Rosu, R. Ion, Ad. Petre si Neicutescu. Dupa pauza au mai intrat: Fara – Iancu, Dragomir, Dima, Dobrescu, Ciuciulete, Iordan, Mocanu, Petcu, Burcea si Balan. Jucatorii Stanciu, Danaila, Bunescu si Ghimfus s-au antrenat separat.

Lotul deplasat in cantonamentul din Poiana Brasov: Octavian Valceanu (venit de la FC Voluntari), Stefan Fara (venit de la CS Dinamo Buc.), Ianis Stanciu (Academia clubului, revenit dupa imprumutul la Gloria Baneasa – U’20), Andrei Marc (venit de la Chindia Targoviste), Mihai Dobrescu (venit de la Steaua Buc.), Constantin Dima, Daniel Dumbrava, David Alexe (venit de la FCSB – U’19), Alexandru Misaras (venit de la Zimbru Chișinău), Adrian Iancu (Academia clubului – U’19), Stefan Bunescu (Academia clubului – U’19), Marian Dragomir (Academia clubului – U’18), Andreas Burcea (Academia clubului – U’20), Rares Lazar, Ion Robert (venit de la Politehnica Iasi), Gabriel Ciuciulete (venit de la Unirea Dej), Mario Iordan (Academia clubului – U’19), Darius Mocanu (Academia clubului – U’18), Iulian Rosu, David Danaila (Academia clubului – U’19), Giovani Ghimfus (Academia clubului – U’20), Giovani Petcu (venit de la Progresul Spartac), Dan Spătaru (venit de la FCSB – U’20), Mihai Neicuțescu (venit de la Ceahlăul Piatra Neamt), Adrian Petre (CS Tunari) si Adrian Balan.

In lotul Concordiei Chiajna se afla 11 jucatori Under (U’20, U’19 si U’18).

Echipa noastra beneficiaza de conditii excelente de cazare, masa si refacere la Hotelul ,,Aurelius – Imparatul Romanilor”, iar antrenamentele se desfasoara la la Baza Sportiva ”Campo Verde” din Ghimbav si Centrul Olimpic din Poiana Brasov.

Maine incepand cu ora 11.00, la Baza Sportiva ,,Campo Verde” din Ghimbav, ,,vulturii” verzi vor intalni echipa Kids Tampa.

Cantonamentul din Poiana Brasov se va incheia joi 18 iulie, cu un meci amical tot la Baza Sportiva ,,Campo Verde” in compania echipei FC Altyn Asyr din Turkmenistan.”

Marius ANGHEL 17 Jul. 2024, 12:44 Liga 2
Pe aceeași temă