Concordia Chiajna pierde încă un fotbalist în detrimentul unui club din prima ligă și se gândește la prelungirea împrumutului lui Denis Oncescu

Andrei PASCU 01 Jun. 2024, 18:14 Liga 2
Concordia Chiajna pierde încă un fotbalist în detrimentul unui club din prima ligă și se gândește la prelungirea împrumutului lui Denis Oncescu

Se anunță schimbări de lot, la fel ca la toate echipele în pauza dintre sezoane, și la Concordia Chiajna, iar încă un jucător face pasul în prima divizie din România, iar în privința unei așa-zise veniri ar putea avea loc discuții.

Conducerea a confirmat faptul că fundașul central Alexandru Stănică (23 de ani) va merge în prima divizie, la Petrolul, iar o noutate pentru stagiunea următoare poate fi cea a prelungirii împrumutului în cazul portarului Denis Oncescu (19 ani), care se va întoarce, în primă fază cel puțin, la Dinamo.

Concordia Chiajna începe să contureze strategia de achiziții și plecări

Stănică (foto articol) este format de Concordia Chiajna, iar în sezonul recent încheiat a jucat în 17 meciuri de Liga 2. A atras atenția Petrolului și, conform președintelui Cristian Tănase, apărătorul va face un pas important în carieră. Chiar conducătorul a confirmat faptul că l-a sfătuit, după ce a aflat de interesul ”lupilor galbeni”, să meargă acolo.

De partea cealaltă, situația lui Denis Oncescu (foto articol) nu este cunoscută momentan, pentru că împrumutul de la Dinamo a expirat. El va face cel puțin pregătirea de vară alături de formația din prima divizie, iar apoi, dacă antrenorul Chiajnei, Ilie Poenaru, va decide că are nevoie de el, cluburile vor purta discuții pentru un nou împrumut.

Stagiunea trecută, Oncescu a bifat 25 de meciuri în Liga 2, a încasat 24 de goluri și a închis poarta definitiv în 10 partide.

Voiam să îl păstrăm pe Stănică, jucător crescut de noi, dar a făcut pasul, din informațiile mele, la Liga 1, la Petrolul. A fost crescut de noi, dar ne-a spus că acum pleacă, iar eu l-am sfătuit să facă acest pas, pentru că e un jucător foarte bun, e un pas înainte pentru el. M-aș bucura să joace pentru o echipă din SuperLiga.

Oncescu se întoarce la Dinamo cel puțin pentru perioada de pregătire. Gabi Tamaș a vorbit deja despre situația jucătorului, dar acum nu știm ce va fi. Dacă stafful nostru va decide să continue cu Oncescu în lot, pentru că el a crescut apărând meci de meci, a crescut valoric, probabil vom discuta cu cei de la Dinamo. Însă, cei din stafful tehnic decid”, a transmis Cristian Tănase la Metropola TV.

Concordia Chiajna a consemnat câteva plecări după finalul Ligii 2

Deocamdată, Concordia Chiajna s-a despărțit de o serie de jucători, în frunte și cu câteva nume importante pentru nivelul din Liga 2, precum Romario Moise, Cătălin Hlistei, croatul Mario Vrdoljak și Dorin Codrea.

La fel ca Stănică, jucător care va face pasul în SuperLiga României, în prima divizie a ajuns și Dorin Codrea, care a fost deja prezentat de Universitatea Cluj.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Andrei PASCU 01 Jun. 2024, 18:14 Liga 2
Pe aceeași temă