CS Mioveni și Viitorul Pandurii, egale într-un amical. Argeșenii au mai multe noutăți importante în lot, printre care și pe Alexandru Răuță

Marius ANGHEL 14 Jul. 2024, 01:56 Liga 2
CS Mioveni și Viitorul Pandurii, egale într-un amical. Argeșenii au mai multe noutăți importante în lot, printre care și pe Alexandru Răuță

Reunită printre ultimele echipe dintre cele care vor juca în noul sezon de Liga 2, ediția 2024-2024, CS Mioveni a disputat, sâmbătă, al doilea amical din această perioadă de pregătire de vară.

Argeșenii au întâlnit, pe teren propriu, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, o colegă din campionat, cu care au remizat la scorul de 0-0.

CS Mioveni și Viitorul Pandurii, egale într-un amical fără gol

În al doilea amical al acestei veri, trupa antrenată de Alin Chița a întâlnit, sâmbătă dimineață, pe stadionul Orășenesc din Mioveni, adversara din campionat Viitorul Pandurii. Meciul s-a terminat la egalitate, fără ca cineva să înscrie.

De remarcat că la CS Mioveni au ajuns Laurențiu Corbu (Concordia), Andrei Răuță (CSC Dumbrăvița), Cristian Bustea (CS Tunari), Ionuț Nadolu (Gloria Buzău) sau Alexandru Răuță. Situația acestuia din urmă este una specială! La începutul anului semna cu CS Mioveni după despărțirea de Campionii FC Argeș, dar la scurt timp, în perioada de pregătire, pleca în Israel, la Ihud Bnei Shfaram, cu care a retrogradat și pentru care a jucat în 13 meciuri în acest an (1046 minute).

CS Mioveni: Val. Sima – Corbu, Andr. Răuță, R. Garutti, A. Șerban – Bustea, Al. Răuță, I. Șerban, Guțea – Căprescu, Remi
După pauză au mai intrat: Flv. Croitoru, Bădescu – Frujină, Moșoiu, Elisei, Peștișor, Zamora, Duțan, Nadolu.

Viitorul Pandurii, în prima repriză: Lupescu – Ed. Croitoru, Gavric, Dumbrăvean, Godja – Nic. Geană, Moisie – Vulpe, Troy Perez, Lupulescu – Andreaș
Viitorul Pandurii, a doua repriză: Aur. Păun – Sturzu, Bîrzu, R. Cojocaru, Răducanu – Mohamed, Zacharie, Rasoveanu, Gașpar – Akugbe, Gakou.
Au mai intrat: Krupenschi, Andr. Păuna – Bg. Burcea, Cîniparu.

  • În ultimele zile, trupa gorjeană a anunțat despărțirea și de Emanuel Nikpalj și Ramzi Toure Idrissou, dar și aducerile lui Bogdan Burcea (mijlocaș central, 21 ani, ex Voința Lupac) și Andrei Păuna (portar, 18 ani, ex Viitorul Ștința Craiova / Liga 4 Dolj).

Ambele echipe au fost la al doilea amical în această vară și la primul terminat la egalitate

Anterior, săptămâna trecută, CS Mioveni a disputat, tot pe teren propriu, un amicalul cu ACS Lupii Profa, formație din Liga 5 din Olt și câștigătoarea Cupei României faza județeană Olt, pe care a învins-o cu scorul de 9-0.

Trupa antrenată de Alin Chița mai are jocuri test cu AFC Câmpulung Muscel (17 iulie, ora 10:30, la Mioveni), CS Afumați (23 iulie), CS Tunari (27 iulie) și FC Voluntari (27 iulie).

În schimb, Viitorul Pandurii a mai disputat până acum un amical cu Jiul Rovinari (Liga 4 Gorj), pe care a învins-o cu scorul de 4-0.

Pentru echipa condusă de Călin Cojocaru urmează jocuri test cu FCU Craiova (17 iulie), CSO Turceni (20 iulie) și SCM Râmnicu Vâlcea (27 iulie).

Foto: Viitorul Pandurii Târgu Jiu și CS Mioveni

Marius ANGHEL 14 Jul. 2024, 01:56 Liga 2
Pe aceeași temă