Concordia Chiajna pleacă în cantonament cu 25 de jucători. Lotul complet și partida amicală programată de ilfoveni

Andrei PASCU 08 Jul. 2021, 15:40 Liga 2

Concordia Chiajna va pleca, în cele din urmă, și ea în cantonament, în această vară. Ilfovenii se vor deplasa la Săcele, județul Brașov, pentru stagiul de pregătire centralizat, care va avea loc în perioada 9-17 iulie. Concordia Chiajna va juca acolo și un meci amical.

Concordia Chiajna face deplasarea în cantonament cu 25 de jucători 

Potrivit informațiilor oferite de club pe site-ul oficial, CS Concordia, lotul pe care antrenorul Claudiu Niculescu îl va deplasa la Săcele însumează 25 de jucători. Referitor la meciul amical pe care îl va disputa Concordia Chiajna, acesta va avea loc în ultima zi de cantonament.

Pe 17 iulie, Concordia Chiajna va evolua în compania echipei FC Marina, care are șanse să se înscrie în Liga 2 sezonul următor.

”Începând de vineri, timp de 9 zile, fotbaliștii Concordiei Chiajna se vor afla în cantonament centralizat. Destinația aleasă de vulturi pentru încărcarea bateriilor este localitatea montană Săcele, din județul Brașov. Astfel, în perioada 9 -17 iulie, noua casă a jucătorilor noștri va deveni Hanul Mureșenilor, din localitatea brașoveană.

Lotul pe care antrenorul Claudiu Niculescu îl va deplasa la Săcele cuprinde următorii jucători: Thomas Chesneau, Alexandru Silveanu, Răzvan Aldescu – portari, Alexandru Cherecheș, Florin Borța, Raul Palmes, Dorin Codrea, Bogdan Manole, Andrei Marc, Lucian Ion, Cătălin Alexe, Ionuț Biceanu, Petruș Pintilie, Florentin Puiu, Florin Sandu, Nini Popescu, Marian Anghelina, Bogdan Piper, Gabriel Deac, Azdren Llullaku, Valentin Balint, Younes Hamza, Adrian Voicu, Alexandru Dușmanu și Răzvan Mocanu – jucători de câmp.

Sâmbătă, 17 iulie, înainte de încheierea cantonamentului, echipa noastră va susține un meci amical în compania lui Fotbal Club Marina.

După amicalul cu FCSB, Concordia Chiajna a continuat antrenamentele la propria bază sportivă de pregătire, efectuând câte două ședințe de pregătire pe zi.

Noul sezon al Ligii a 2-a va debuta pe data de 31 iulie”, a precizat clubul din Ilfov.

Concordia Chiajna a făcut mai multe transferuri în această vară și a disputat trei amicale 

În perioada în care Concordia Chiajna s-a pregătit pe plan local, antrenorul Claudiu Niculescu a primit mai mulți jucători noi sub comandă. Ultimii doi veniți au fost Florin Sandu (20 de ani) și Alexandru Dușmanu (20 de ani), transferați de la Academia Sport Team București.

Echipa antrenată de Claudiu Niculescu se pregătește pentru sezonul următor și cu jocuri amicale. A ajuns trei până acum și a câștigat două dintre ele. A învins cu 4-0 Academia Sport Team București, chiar echipa de la care au fost luați Florin Sandu și Alexandru Dușmanu, și cu 1-0 pe FC Voluntari.

În schimb, ilfovenii au cedat la scor contra vicecampioanei României, FCSB, cu scorul de 1-4.

Foto: CS Concordia

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-a-anuntat-primele-trei-transferuri-toti-sunt-jucatori-romani-tineri-19191674

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-victorie-categorica-in-al-patrulea-amical-al-verii-cu-tricolorul-breaza-ploiestenii-se-pregatesc-de-testul-cu-chindia-targoviste-19191660

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-csikszereda-a-transferat-doi-atacanti-cu-gabarit-valentin-suciu-i-a-bagat-deja-la-joc-in-amicalul-cu-chindia-targoviste-19191646

 

 

 

Andrei PASCU 08 Jul. 2021, 15:40 Liga 2
Pe aceeași temă