Transferuri pentru viitor la Concordia Chiajna. Doi mijlocași de perspectivă, cele mai noi mutări ale ilfovenilor

Andrei PASCU 04 Jul. 2021, 11:12 Liga 2
Transferuri pentru viitor la Concordia Chiajna. Doi mijlocași de perspectivă, cele mai noi mutări ale ilfovenilor

Concordia Chiajna a adus doi jucători tineri. Ilfovenii i-au prezentat sâmbătă pe Florin Sandu (20 de ani) și Alexandru Dușmanu (20 de ani), transferați de la Academia Sport Team București. Mutările au fost făcute pentru regula ”under” care se regăsește la nivelul Ligii a 2-a.

Concordia Chiajna, transferuri pentru regula ”under” 

În sezonul următor al campionatului, cluburile din divizia a doua trebuie să aibă permanent pe teren doi jucători, unul născut în 2001 și unul în 2003. În privința celor doi mijlocași transferați de Concordia Chiajna, Florin Sandu și Alexandru Dușmanu, aceștia sunt născuți în 2001.

Sezonul trecut, Florin Sandu a fost împrumutat de Academia Sport Team București la Academica Clinceni, în Liga 1, unde a apucat să joace trei meciuri, adunând un total de 105 minute.

Concordia Chiajna continuă campania de achiziții în perspectiva noului sezon competițional. Clubul nostru a oficializat, astăzi, alte două transferuri pentru întregirea lotului antrenat de Claudiu Niculescu.

Astfel, tinerii mijlocași Florin Sandu (20 ani) și Alexandru Dușmanu (20 ani) au semnat angajamente cu Concordia Chiajna pentru sezonul 2021-2022. Ambii jucătorii vin de la Academia Sport Team București. În trecut, Florin Sandu a evoluat sub formă de împrumut la Academica Clinceni, pentru o scurtă perioadă de timp.

Clubul nostru le dorește mult succes și cât mai multe reușite în tricoul alb-verde!”, a precizat printr-un comunicat de presă clubul ilfovean în legătură cu transferurile celor doi mijlocași, pe site-ul oficial CS Concordia.

Concordia Chiajna, la transferurile cu numerele nouă și 10  

Concordia Chiajna a ajuns, astfel, la 10 transferuri în această vară. Pe parcurs, după terminarea campionatului trecut, ilfovenii i-au mai adus pe  Marian Anghelina (mijlocaș, ex U Craiova 1948 SA), Nini Popescu (mijlocaș, ex CSM Reșița), Raul Palmeș (fundaș, ex FK Csikszereda), Adrian Voicu (atacant, ex U Craiova 1948 SA), Marius Aldescu (portar, ex Pandurii), Alexandru Silveanu (portar, ex Astra 2), Valentin Balint (atacant, ex Petrolul) și Dorin Codrea (mijlocaș, ex ASU Politehnica).

Două victorii și o înfrângere pentru Concordia Chiajna în amicale 

Echipa antrenată de Claudiu Niculescu se pregătește pentru sezonul următor și cu jocuri amicale. A ajuns la trei până acum și a câștigat două dintre ele. A învins cu 4-0 Academia Sport Team București, chiar echipa de la care au fost luați Florin Sandu și Alexandru Dușmanu, și cu 1-0 pe FC Voluntari.

În schimb, ilfovenii au cedat la scor contra vicecampioanei României, FCSB, cu scorul de 1-4.

 Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-a-ajuns-la-al-13-lea-transfer-un-mijlocas-cu-aproape-100-de-meciuri-in-liga-1-a-fost-prezentat-de-sibieni-19191254

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-victorioasa-intr-un-amical-in-fata-noului-farul-cu-un-jucator-de-16-ani-decisiv-19191212

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doua-lovituri-intr-o-zi-pentru-fc-hermannstadt-a-invins-gaz-metan-intr-un-amical-la-medias-si-l-a-achizitionat-pe-dinamovistul-florin-bejan-19191196

 

 

Andrei PASCU 04 Jul. 2021, 11:12 Liga 2
Pe aceeași temă