Concordia Chiajna are două variante de cantonament. Intențiile lui Eugen Trică, amicalele programate până acum și ce jucători vrea să aducă: ”Suntem în discuții”

Andrei PASCU 05 Jan. 2023, 16:36 Liga 2
Concordia Chiajna are două variante de cantonament. Intențiile lui Eugen Trică, amicalele programate până acum și ce jucători vrea să aducă: ”Suntem în discuții”

Echipele din Liga 2 încep să se reunească, iar prima formație care a făcut-o este CSM Slatina. Referitor la Concordia Chiajna, jucătorii lui Eugen Trică mai au o săptămână și jumătate de vacanță, urmând să reia pregătirile la jumătatea lunii, la 16 ianuarie.

Concordia Chiajna are în plan un cantonament în Turcia, în Antalya

Într-o discuție cu Liga2.ro, antrenorul ilfovenilor a făcut publice planurile pentru cantonament, dar și primele meciuri amicale programate. Există posibilitatea ca trupa din Chiajna să plece din România, în Antalya, pentru pregătire, dar și să facă ședințele de pregătire la baza proprie.

Sunt două variante, așadar, pentru Concordia Chiajna, intrarea în cantonament, indiferent de alegere, urmând să aibă loc la finalul lunii ianuarie-începutul lunii februarie. Dacă se va face deplasarea în Turcia, atunci Eugen Trică vrea să dispute patru meciuri amicale. Tot în jur de patru partide test vrea să ia și dacă stagiul de pregătire va avea loc la Chiajna.

Concordia Chiajna, trei meciuri amicale, cu Progresul Spartac, CS Tunari și Steaua 

În privința meciurilor amicale, până acum au fost stabilite trei, cu două echipe din Liga 2 și una din Liga 3. La o săptămână de la reunire, Concordia Chiajna va întâlni Progresul Spartac, la 28 ianuarie va întâlni CS Tunari, iar testul cu Steaua va avea loc la 18 februarie.

Reunirea va fi pe 16, o să stăm două săptămâni acasă, după care e posibil să plecăm în Antalya, dar nu e bătut în cuie. Poate facem cantonamentul în Turcia, dacă nu, îl vom face la baza noastră. Deocamdată, am stabilit trei meciuri amicale în România, cu Progresul Spartac pe 25 ianuarie, apoi cu Tunari și înainte să înceapă campionatul cu Steaua.

Dacă vom pleca în Antalya, vom mai avea patru meciuri amicale, iar dacă nu vom pleca, vom mai stabili câteva, trei-patru. Oricum, cantonamentul va avea loc la finalul lui ianuarie, începutul lui februarie”, a declarat Eugen Trică pentru Liga2.ro.

Concordia Chiajna, cu ochii și pe jucători din SuperLigă. Precizările lui Eugen Trică

Concordia Chiajna a făcut câteva schimbări de lot până acum, iar Eugen Trică a anunțat și altele, fiind în discuții pentru trei-patru veniri. La gruparea ilfoveană pot ajunge chiar și jucători din SuperLiga României, dar nu este clar dacă se va ajunge la acorduri în urma negocierilor.

Pe lângă numele din prima divizie pe care Eugen Trică le are pe listă, în vizorul său mai sunt și fotbaliști din Liga 2.

Nu am mai făcut schimbări de lot, dar avem în vizor trei-patru jucători, și din Liga 2, și din Liga 1. Avem nevoie să acoperim trei-patru posturi, o să vedem. Suntem în discuții”, a mai declarat Eugen Trică în dialogul cu Liga2.ro.

Concordia Chiajna, la trei puncte de play-off

Concordia Chiajna reia sezonul de Liga 2 cu 23 de puncte acumulate în 16 partide, cu șapte victorii, două remize și șapte eșecuri, cu un golaveraj de 18 goluri marcate și 14 primite. E la trei puncte de locul 6, Gloria Buzău.

În sezonul regular, ilfovenii vor mai întâlni Minaur Baia Mare (deplasare), Ripensia (acasă) și Metaloglobus (deplasare).

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/topul-rezervelor-din-liga-2-19257187

https://liga2.prosport.ro/liga-3/scm-zalau-a-luat-un-fost-mijlocas-al-poli-timisoara-19257159

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-prima-achizitie-a-iernii-robert-mustaca-s-a-intors-19257121

https://liga2.prosport.ro/seria-1/azdren-llullaku-experienta-noua-dupa-cea-de-la-concordia-chiajna-19257083

https://liga2.prosport.ro/liga-3/gloria-bistrita-nasaud-incepe-in-forta-campania-de-achizitii-de-iarna-a-semnat-cu-jucatori-plecati-de-la-steaua-ripensia-concordia-si-unirea-dej-19256521

 

 

 

Andrei PASCU 05 Jan. 2023, 16:36 Liga 2
Pe aceeași temă