Chindia Târgoviște mai așteaptă pentru prima victorie. Reacția lui Dragoș Militaru după partida de la Slatina: ”Nu sunt per ansamblu mulţumit, avem jucători peste nivelul Ligii 2”

Andrei PASCU 12 Aug. 2023, 20:11 Liga 2

Chindia Târgoviște nu a câștigat nici în etapa a 2-a de Liga 2, bifând, la fel ca în prima rundă, o remiză. După 1-1 cu Steaua, a înregistrat, sâmbătă, un 0-0 cu CSM Slatina, în deplasare.

Dragoș Militaru a declarat că nu este mulțumit de faptul că echipa nu a învins, dar a recunoscut că oltenii sunt redutabili în duelurile de pe teren propriu, primind foarte greu gol echipa lui Daniel Oprescu.

Chindia Târgoviște, remiză cu CSM Slatina

Chindia Târgoviște vrea să revină în SuperLiga României la finalul sezonului de Liga 2 actual, însă momentan se mulțumește cu numai două puncte în primele două meciuri de campionat. La fel ca toate echipele care au făcut schimbări majore de lot în această vară, categorie în care se încadrează și Chindia Târgoviște, Dragoș Militaru a afirmat că e nevoie de timp pentru omogenizare, pentru ca jucătorii să se obișnuiască unii cu alții.

  • Chindia Târgoviște: Railean – Gîț, Fl. Plămadă (Ad. Ioniță 34′), Marc, C. Dinu (cpt.), Prejmerean, Boțogan (Al. Militaru 57′), Matiș (Dodoi  57′), L. Manolache, Golofca (Blejdea 76′), Rob. Moldoveanu (Andr. Șerban 76′)
    Rezerve neutilizate: Ius. Popescu – Anișorac, Romeo, Iul. Zamfir

Relațiile de joc nu s-au legat, detaliu recunoscut de Dragoș Militaru, dar e convins că, odată cu trecerea săptămânilor, Chindia va arăta din ce în ce mai bine și va reuși, în cele din urmă, să ajungă la nivelul optim pe care îl dorește.

Da, mă aşteptam la un meci greu, pentru că statisticile le ştie toată lumea. Au primit două goluri în ultimele 11 meciuri acasă, doar două înfrângeri în Liga a 2-a acasă, chiar unul din golurile primite a fost când eram la Unirea Dej, dintr-o fază fixă.

Adică, primesc foarte greu gol, poate doar pe o mică neatenţie, au o organizare defensivă foarte bună. Cred că astăzi puteam înscrie, cel puţin în prima repriză, când am avut două ocazii foarte mari, dar s-a terminat 0-0. Se adună un punct în acest campionat, care este foarte ciudat, în care am spus de la început că orice punct o să conteze, mai ales într-o deplasare la Slatina, unde se câştigă foarte greu punct sau puncte.

Nu sunt per ansamblu mulţumit, doar poate prin prisma faptului că suntem o echipă nou-formată, avem jucători pe hârtie, peste nivelul Ligii a 2-a, mai avem şi noi nevoie de timp să ne omogenizăm, să arătăm mai bine. Am văzut, şi astăzi, lucruri care sunt normale din această cauză, jucătorii încă nu se cunosc, e greu în primul unsprezece, dar mai ales atunci când facem schimbări”, a declarat Dragoș Militaru, citat de News Flux.

Chindia Târgoviște, cu gândul doar la calificarea în play-off-ul de Liga 2

Chindia Târgoviște vrea în play-off, iar Dragoș Militaru își menține părerea și intențiile. Apoi, după sezonul regular, vrea să se lupte pentru locurile direct promovabile sau, în cel mai rău caz, să dispute barajul pentru SuperLiga României.

Pentru Chindia Târgoviște urmează încă un meci cu o echipă care vrea play-off-ul, după cel cu Steaua, contra Gloriei Buzău.

Obiectivul intermediar este intrarea în play-off, iar al doilea, să facem tot ce ţine de noi pentru a promova. Cred că va fi o luptă mult mai strânsă, am auzit acum câteva rezultate surprinzătoare şi cred că aşa va fi tot sezonul.

Ţinând cont că nu am pierdut în primele două meciuri, am făcut egal cu CSA Steaua, care cred că va fi din nou în play-off, o să fie şi Slatina, care poate să încurce oricând şi oriunde, un pic nu ne-a avantajat nici programul, cu primele cinci etape jucând cu adversare care toate pot ajunge în play-off, teoretic.

Dar, o să vedem, punct cu punct se adună, ne dau o anumită încredere, deşi îmi doream mai mult astăzi, la fel şi meciul trecut, când poate meritam, dar am fost egalaţi la ultima fază… .

Asta este, trebuie să muncim să pregătim meciul cu Buzău, până atunci mai avem un meci de Cupă, în care voi da minute la toată lumea să joace”, a mai declarat Dragoş Militaru.

Chindia Târgoviște vrea să meargă cât mai departe în Cupa României

Chindia Târgoviște a început Liga 2 cu două remize. După ce în prima etapă a făcut 1-1 cu Steaua, acasă, în runda a 2-a a bifat un 0-0 cu CSM Slatina, în deplasare. În runda următoare, trupa lui Dragoș Militaru va întâlni Gloria Buzău, pe terenul propriu.

Însă, până la duelul cu bozoienii, Chindia Târgoviște va disputa partida din Turul 3 al Cupei României, cu CS Blejoi, în deplasare.

Înaintea jocului cu CSM Slatina, Chindia Târgoviște a anunțat aducerea unui jucător din Republica Moldova, Maxim Cojocaru. Este de așteptat, în zilele următoare, să fie anunțată și legitimarea lui  Mihai Kereki.

Foto: News Flux

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-florin-maxim-dupa-csc-dumbravita-corvinul-0-0-19280164

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-victorie-in-duelul-cu-cs-tunari-scor-2-1-19280134

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-a-rapus-unirea-dej-19280133

https://liga2.prosport.ro/liga-3/florin-spinu-inapoi-in-cex-frf-19280117

https://liga2.prosport.ro/seria-1/constantin-schumacher-analiza-partidei-campionii-fc-arges-cs-mioveni-19280118

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-si-corvinul-au-remizat-0-0-in-etapa-a-2-a-a-ligii-2-19280069

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-targoviste-a-achizitionat-un-fotbalist-din-republica-moldova-19280064

Andrei PASCU 12 Aug. 2023, 20:11 Liga 2
Pe aceeași temă