Netelevizată și de la ora 11:00, acasă! De când nu a mai evoluat Chindia la oră de matineu pe propriul stadion

Bogdan ISTRATE 31 Aug. 2023, 12:59 Liga 2
Netelevizată și de la ora 11:00, acasă! De când nu a mai evoluat Chindia la oră de matineu pe propriul stadion

Chindia Târgoviște va întâlni duminică, de la ora 11:00, Unirea Slobozia, pe stadionul ”Eugen Popescu”, în etapa a 5-a a campionatului Ligii 2.

Meciul nu va fi televizat, o premieră pentru târgovișteni în actualul campionat. Toate cele patru jocuri din eșalonul secund au fost preluate de deținătorii de drepturi TV, iar ca bonus, și ambele partide din Cupa României s-au putut vedea în direct, însă pe internet, pe paginile de Facebook ale echipelor din Liga 3 CS Blejoi, respectiv Phoenix Buziaș, nicidecum a Chindiei.

Tot de la ora 11:00 au jucat târgoviștenii și cu Campionii FC Argeș, runda trecută, la Mioveni. Ultimul meci programat pe terenul Chindiei la ceas de matineu s-a consumat în urmă cu aproape cinci ani, la data de 6 octombrie 2018, în sezonul care avea să aducă promovarea în Liga 1. Chindia o învingea atunci pe Ripensia Timișoara cu 4-2.

  • Echipele televizate în primele cinci etape ale acestui sezon de Liga 2: Steaua (4), Chindia Târgovişte (4), Campionii FC Argeș (4), Gloria Buzău (3), Corvinul Hunedoara (2), Ceahlăul Piatra Neamţ (2), CS Mioveni (2), Unirea Dej (2), Viitorul Pandurii Târgu Jiu, CSM Slatina, CSM Reșița, FK Miercurea Ciuc, CSM Alexandria, Metaloglobus Bucureşti și CSC Șelimbăr.

Steaua, amendată pentru scandările de la Târgoviște!

Altfel, clubul Steaua a fost sancționat în ședința de ieri a Comisiei de Disciplină și Etică a FRF pentru comportamentul galeriei la meciul cu Chindia, de la Târgoviște, din 8 august. Clubul din Ghencea a primit amenda minimă, de 5.000 de lei, pentru trivialitățile scandate de Peluza Sud!

La acel meci, suporterii bucureștenilor au protestat masiv împotriva FRF și a PSD. Se întâmpla după ce FCSB primise acceptul de a evolua în Ghencea, aspect considerat incalificabil de Peluza Sud Steaua.

Steaua a primit o amendă în același cuantum, de 5.000 de lei, și pentru materialele pirotehnice introduse în stadion de galeria sa, dar va plăti doar una dintre amenzi.

”Militarii” ar fi vrut să închirieze stadionul din Târgoviște pentru meciul cu Metaloglobus, însă edilii dâmbovițeni au crezut că trivialitățile sunt îndreptate către ei, așa că orice negociere a fost oprită la finalul meciului.

Alte memorii pentru Chindia, pe rolul CNSL

În ceea ce o privește pe Chindia, numărul dosarelor depuse de foști jucători sau antrenori ai săi continuă să crească la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor.

Ultimele spețe analizate de comisie sunt ale lui Orozco (termen astăzi, 31 august), Costel Avram (5 septembrie), Sergiu Buș (7 septembrie) și Dumitru Hotoboc (7 septembrie).

Multe au fost deja pierdute de clubul dâmbovițean, care este obligat acum să facă plăți importante, pentru a evita depunctarea.

Foto: Chindia Târgoviște

https://liga2.prosport.ro/nationale/romania-u18-cu-cinci-jucatori-din-liga-2-in-lot-19282907

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/chindia-succes-accesibil-in-cupa-romaniei-cu-phoenix-buzias-19282861

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/phoenix-buzias-eliminata-din-cupa-romaniei-de-chindia-19282850

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-5-a-a-ligii-2-are-mai-multe-meciuri-programate-duminica-si-se-incheie-marti-cu-un-derby-de-clasament-s-a-revenit-la-trei-partide-televizate-19282570

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-blejdea-mesaj-ironic-dupa-despartirea-de-chindia-19282567

Bogdan ISTRATE 31 Aug. 2023, 12:59 Liga 2
Pe aceeași temă