Încrederea a crescut la Campionii FC Argeș după prima victorie în Liga 2. Eugen Beza, reacție categorică înaintea jocului cu Alexandria și ce spune de ideea rotației jucătorilor

Andrei PASCU 21 Sep. 2023, 14:43 Liga 2
Încrederea a crescut la Campionii FC Argeș după prima victorie în Liga 2. Eugen Beza, reacție categorică înaintea jocului cu Alexandria și ce spune de ideea rotației jucătorilor

Campionii FC Argeș caută a doua victorie în Liga 2, a doua la rând, după succesul din runda trecută contra Unirii Dej, scor 2-0. Piteștenii au prins încredere în urma confruntării de luni.

În runda a 7-a a Ligii 2 va juca pe teren advers, contra CSM Alexandria, sâmbătă, de la ora 11:00, în format live-text pe Liga2.ro.

Eugen Beza prefigurează meciul Argeșului cu CSM Alexandria, în etapa a 7-a de Liga 2

Eugen Beza a prefațat duelul cu echipa din Teleorman. Cel care pare a fi alegerea conducerii pentru postul de ”principal”, deși a fost anunțat doar ca ”interimar” în urma demiterii lui Alexandru Pelici, speră că moralul jucătorilor e unul mai bun, iar asta se va vedea în duelul cu CSM Alexandria.

Oricum, pe lângă începutul de campionat, echipa nu are liniște sau susținere totală din partea suporterilor, care au contestat conducerea și la duelul cu Unirea Dej, de la Mioveni.

Plusul remarcat de Eugen Beza la formația coordonată de Ștefan Odoroabă are legătură cu omogenitatea, chiar dacă e, până la urmă, o nou-promovată.

Va fi un joc dificil, pentru că avem un adversar imprevizibil, cu evoluții bune în compania echipelor cu o valoare mai mare, aici mă refer la Chiajna, Steaua. Lucrurile sunt dificile pentru noi. Venim după o victorie, dar trebuie să ne capacităm acum sută la sută.

Sper că, odată cu victoria din meciul trecut, jucătorii își vor recăpăta încrederea pe care nu o mai aveau. I-am văzut zilele acestea, la antrenamente, realiști, ceea ce ne dă speranțe că vom face un meci bun.

Alexandria are omogenitate, are un lot cu jucători obișnuiți cu Liga 2, același antrenor cu care a promovat, rezultate bune și în Cupa României anul trecut, cred că e un plus pentru ea în vederea partidei de sâmbătă.

Avem mici probleme medicale, dar cred că le vom rezolva până la partida de sâmbătă”, a spus Eugen Beza la conferința de presă.

https://www.youtube.com/watch?v=NnuBfRoSP7o

Campionii FC Argeș nu schimbă jucătorii în duelul cu Alexandria

Eugen Beza va trimite pe teren, în duelul cu CSM Alexandria, cei mai buni jucători. Nu va face rotație pe anumite poziții, chiar dacă partida cu Unirea Dej a avut loc luni, 18 septembrie, iar întâlnirea de la Alexandria va avea loc sâmbătă, 23 septembrie.

Nu sunt adeptul principiului acesta, nu ar mai motiva jucătorii. Sunt adeptul implicării totale în antrenamente, e foarte important ca noi, stafful, să alegem cel mai bun 11 la ora jocului.

A fost bine că, până acum, am avut ocazii în etapele trecute. Asta înseamnă că e o criză de rezultate, nu de joc. E important că am avut în fiecare meci ocazii. A fost rău, cred, că jucătorii care au ajuns în situații bune și nu au fost inspirați, iar de acolo au apărut ratările. Nu se poate spune că jucătorii ajunși în față au tratat superficial oportunitățile”, a mai spus Beza.

  • Campionii FC Argeș, în duelul cu Unirea Dej: Andr. Bucur – Tofan (Buhăcianu 60′), Turda (cpt.), M. Tudose, Rizzi – Al. Răuță, Andr. Panait – Rădescu, Haită (Mitoi 60′), Bg. Rusu (Babin 88′) – M. Angelov (Y. Pîrvu 78′)
    Rezerve neutilizate: Straton – Scarlatache, Balaur, D. Bujor, Dulcea

Campionii FC Argeș a reușit prima victorie în runda trecută

Cu 7 puncte, Campionii FC Argeș se află pe locul 10 în Liga 2 și este la egalitate cu Steaua, CS Mioveni, Chindia Târgoviște și Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

În etapa a 7-a, Argeșul joacă sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare la CSM Alexandria, ocupanta locului 17, cu 4 puncte.

Liga 2 e o ligă la fel ca anul trecut. Echipele omogene au câștig de cauză în primele etape, pentru că se adaptează foarte ușor. Este o ligă imprevizibilă ca rezultate, care se bazează mult pe factorul fizic și pe motivație. Echipele de la care sunt așteptări foarte mari au pornit mai greu, dar sperăm că, așa cum suntem și noi, să legăm victorii. Pentru asta, trebuie să ne capacităm total și să jucăm fiecare meci cu mare, mare sacrificiu.

Nu cred că e o favorită certă la promovare, în zona de play-off sunt echipe care nu au drept de promovare, lucrurile cred că se vor clarifica mai târziu. Obiectivul nostru e să ajungem în play-off, iar apoi să o luăm pas cu pas, să nu discutăm acum atât de mult de promovare.

E o situație neașteptată că în primele șase sunt echipe fără drept de promovare. Eu am fost la Șelimbăr, o echipă care nu a avut drept promovare, dar acum conduce clasamentul. Nu are presiune, la fel și Corvinul Hunedoara. Sunt echipe care nu au presiune, dar va fi interesant ce se întâmplă cu echipele respective.

Va fi dificil de gestionat, pentru că poate diferența de puncte va fi tot mai mare. Când ajungi în play-off, sunt șanse să promovezi, dacă ținem cont de faptul că sunt echipe fără drept de promovare acolo”, a mai spus Eugen Beza.

Foto și video: Fotbal Club Argeș Pitești

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-prepelita-avancronica-jocului-csc-selimbar-gloria-buzau-19285628

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-nu-s-a-schimbat-prea-mult-nici-cu-miriuta-antrenor-19285625

https://liga2.prosport.ro/seria-1/guvernul-vrea-sa-creasca-taxele-contractelor-sportive-de-la-11-la-30-la-suta-19285554

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-nu-pare-ca-va-rezolva-curand-problema-cu-forma-de-organizare-19285613

Andrei PASCU 21 Sep. 2023, 14:43 Liga 2
Pe aceeași temă