OFICIAL | Daniel Oprița a semnat cu CS Mioveni. Un singur om din vechiul staff rămâne la club. Comunicatul clubului

OFICIAL | Daniel Oprița a semnat cu CS Mioveni.** Un singur om din vechiul staff rămâne la club. Comunicatul clubului

CS Mioveni a anunțat oficial că antrenorul Iordan Eftimie și-a reziliat contractul cu echipa. Așa cum Liga2.ro a anunțat, Daniel Oprița va prelua gruparea aflată pe locul 7 la finalul primei părți a sezonului Ligii 2. Fostul antrenor al lui Juventus (redenumită între timp Daco Getica) și FC Voluntari a semnat pe un an și jumătate cu gruparea argeșeană, unde are ca obiectiv imediat formarea unui lot competitiv, iar din noul sezon trebuie să promoveze.

„Echipa de fotbal CS Mioveni va avea în 2019 antrenori noi. Astfel, astăzi (n.r. – marți), tehnicianul Iordan Eftimie și conducerea clubului nostru au reziliat pe cale amiabilă contractul. Clubul nostru îi mulțumește fostului antrenor pentru activitatea depusă și îi urează succes în continuare.

Tot astăzi, Daniel Oprița a semnat un contract de antrneor principal, cu CS Mioveni, pentru un an și jumătate. Din vechiul staff, alături cu Oprița va colabora antrenorul de portari, Iulian Ilie.

Reunirea lotului galben-verde este programată joi, la ora 10,30 la Stadionul Orășenesc din Mioveni. Daniel Oprița, va fi prezentat atunci echipei, dar și presei. Tot atunci vor fi anunțate și noile obiective.

Daniel Oprița a promovat în Liga I pe Juventus București, iar în primul eșalon, în afară de bucureșteni, i-a mai antrenat pe cei de la FC Voluntari. Mult succes”, se arată în comunicatul emis de CS Mioveni.

Fostul jucător al Stelei, al lui Dinamo sau Petrolul era liber de contract după ce ultima dată a pregătit-o în Liga 1 pe FC Voluntari, însă de care s-a despărțit destul de repede. Oprița va avea ca obiectiv în partea a doua a sezonului formarea unui lot cu care să atace promovarea în noua ediție a Ligii 2. Alături de el la Mioveni va ajunge și un antrenor care acum e principal la o adversară a argeșenilor.

În cariera sa de antrenor, Daniel Oprița a pregătit echipele Metalul Reșița, Juventus București (acum Daco Getica), CSM Școlar Reșița și FC Voluntari. Pe Juventus a preluat-o din Liga 3 și a dus-o până în Liga 1, acolo de unde a fost îndepărtat destul de repede. Pe Metalul a pregătit-o în Liga 2, iar pe Reșița în Liga 3. Pe FC Voluntari a antrenat-o în prima ligă timp de două luni, iulie – august 2018.

CS Mioveni a încheiat prima parte a sezonului Ligii 2 cu o înfrângere pe teren propriu, 0-4 cu Sportul Snagov, liderul, și s-a clasat pe locul 7, cu 34 de puncte. Față de Snagov are 12 puncte în minus.

În acest sezon, CS Mioveni este a 11-a echipă din Liga 2 care își schimbă antrenorul, după ACS Poli, Ripensia, CS Balotești, Dacia Unirea Brăila, Metaloglobus, Aerostar, SSC Farul, Petrolul, Energeticianul și „U” Cluj.

Foto: Alexandru DOBRE / Mediafax foto

Pe aceeași temă