Încă o plecare de la ASU Politehnica, după cea a antrenorului Cosmin Petruescu. Team-managerul a părăsit și el echipa. Cine îi preia atribuțiile

Anda DELIU, Marius ANGHEL 06 Sep. 2019, 16:15 Campionat
Încă o plecare de la ASU Politehnica, după cea a antrenorului Cosmin Petruescu.** Team-managerul a părăsit și el echipa. Cine îi preia atribuțiile

Demisia lui Cosmin Petruescu nu a fost singura de la ASU Politehnica după egalul cu Concordia Chiajna (scor 0-0). În aceeași zi, după joc, și team-managerul Sorin Boiangiu a anunțat că părăsește gruparea timișoreană. Această a doua plecare nu a fost făcută publică, spre deosebire de cea a antrenorului, care a venit să anunțe acest lucru la conferința de după meci.

Boiangiu nu a stat nici două luni la echipă, după ce vara aceasta a preluat atribuțiile de delegat. Anterior, a făcut același lucru la Dunărea Călărași, în Liga 1. La ASU Poli mai lucrase în perioada în care clubul activa în Liga a 4-a, când a ocupat poziția de manager sportiv.

„Sorin Boiangiu a plecat după meciul cu Chiajna”, a precizat managerul sportiv Marius Cociu pentru Liga2.ProSport.ro.

Cel poreclit „Soca” le-a transmis jucătorilor, din informațiile noastre, că nu mai are cu ce să ajute echipa. Teoretic, despărțirea ar fi trebuit să fie comunicată public, dar probabil, Boiangiu a preferat să nu aibă o poziție oficială.

„Eu am venit și la propunerea lui Cosmin, iar dacă el a plecat, era normal să plec și eu. Așa era frumos”, a precizat Sorin Boiangiu pentru Liga2.ProSport.ro.

Atribuțiile de delegat al echipei le va prelua Ciprian Freanț, un suporter al echipei care a mai activat în alte roluri în cadrul clubului. „Ciprian Freanț este noul delegat al echipei, drept urmare a și făcut deplasarea la Turnu Măgurele”, a mai spus Cociu.

Sâmbătă, de la ora 11:00, ASU Politehnica joacă la Turnu Măgurele, împotriva liderului invincibil al campionatului Ligii 2, Turris-Oltul.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: ASU Politehnica Timișoara

Anda DELIU, Marius ANGHEL 06 Sep. 2019, 16:15 Campionat
Pe aceeași temă