ASU Politehnica a făcut un nou „transfer”, dar nu în echipă. Clubul are un nou manager sportiv

ASU Politehnica a făcut un nou

ASU Politehnica Timișoara și-a mărit conducerea administrativă cu încă o persoană, în perioada în care echipa e în cantonament la Sântămărie-Orlea, în județul Hunedoara. De fapt, este vorba de o revenire, deoarece Sorin Boiangiu (42 de ani) revine la echipa fanilor CVUCS și va ocupa poziția de manager sportiv, pe care a mai avut-o la club când acesta activa în Liga a 4-a.

Boiangiu a jucat și fotbal la nivel mai mic, la cluburi precum Electrica și LPS Banatul (la juniori), UMT, Obilici Sânmartinu Sârbesc, Fiedorf (Austria), CFR Timișoara și Tim Stars Chișoda (la seniori). A fost președinte la Viitorul Sânandrei. A mai fost implicat la cluburi precum Viitorul Caransebeș, iar în ultimul sezon a activat în Liga 1, la Dunărea Călărași. La ASU Poli a activat în sezonul 2014-2015.

Marius Cociu va rămâne și el în cadrul clubului, chiar dacă Boiangiu va fi manager sportiv. „Vom avea atribuțiile din perioada în care era Aurelian Băbuțan. Sorin va sta pe bancă, va fi mai aproape de echipă. De relația cu federația, autoritățile locale, mă voi ocupa în continuare eu. La transferuri, și el va putea veni cu propuneri, ne vom consulta reciproc. Vor rămâne la echipă și Alin Molcuț, care se va ocupa de relația cu Politehnica, și Zoli Feher, care, chiar dacă este mai mult pe la București, ne ajută mult”, a declarat Marius Cociu pentru Liga2.ProSport.ro.

Echipa alb-violetă se află de joi în cantonament la Sântămăria-Orlea, acolo unde va rămâne până pe 13 iulie.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: ASU Politehnica Timișoara

Pe aceeași temă