Atmosferă tensionată la Cluj: suporterii i-au cerut demisia lui Bogdan Lobonț! George Florescu, transformat în portar, n-a putut apăra un penalty. „U”, la al treilea meci fără victorie

Marius ANGHEL 06 Apr. 2019, 22:55 Campionat

Noul ciclu de victorii anunțat la „U” Cluj de Bogdan Lobonț se amână. Echipa antrenată de fotbalul portar a pierdut, sâmbătă seară, meciul cu CS Mioveni, scor 1-2, cedând, totodată, prima partidă pe teren propriu în acest sezon. Înfrângerea nu le pică deloc bine clujenilor, care cad de pe podium și ar putea ajunge tocmai pe locul 5 dacă Petrolul câștigă mâine la Aerostar. Argeșenii și-au vândut, într-adevăr, scump pielea la Cluj, așa cum anunța Daniel Oprița.

Meciul de pe Cluj Arena a avut câteva momente inedite, în special pe final. Imediat după super-golul marcat de Ionuț Rădescu în minutul 67, spectatorii au lăsat de-o parte încurajările și au început să-i scandeze demisia antrenorului Bogdan Lobonț.

În acest ton, nou-intratul Roberto Ayza a scăpat pe contraatac și a fost faultat în careu de Cosmin Dur-Bozoancă (79), portarul integralist în acest sezon al Universității. Arbitrul l-a eliminat pe goalkeeper, iar, cum Lobonț făcuse toate schimbările, în poartă a intrat George Florescu. Ayza n-a mai putut continua și locul său a fost luat de Valentin Balint, cel care a și executat lovitura de pedepsă. Fostul dinamovist l-a învins fără emoții pe portarul de conjunctură Florescu (82).

Nemulțumiți de scor și joc, spectatorii i-au scandat din nou demisia lui Bogdan Lobonț. Fostul internațional nu s-a ascuns însă pe bancă, ci a continuat să fie energic pe marginea terenului și să dea indicații.

Golul din minutul 90 al lui Cristian Gavra (90), cu o lovitură de cap din aproapie, a mai dat câteva speranțe clujenilor, însă deșarte, fiindcă cele șase minute de prelungire au expirat imediat, iar CS Mioveni s-a impus cu 2-1.

După o serie de 19 rezultate fără înfrângere înregistrată în campionat, „U” Cluj a ajuns acum la o serie de trei meciuri fără victorie și cu 57 de puncte cade pe locul 4, însă poate ajunge pe 5, dacă Petrolul câștigă mâine. CS Mioveni face 45 de puncte și se menține pe locul 7, departe de locurile promovabile.

Marius ANGHEL 06 Apr. 2019, 22:55 Campionat
Pe aceeași temă