Mioveniul merge la Cluj să-și vândă scump pielea! Oprița: „Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă care nu are voie să facă pași greșiți”. „U” Cluj are un punct din ultimele două jocuri

Marius ANGHEL 04 Apr. 2019, 18:16 Campionat
Mioveniul merge la Cluj să-și vândă scump pielea!** Oprița:

După succesul cu ASU Poli (1-0), primul din acest an pe teren propriu, CS Mioveni are un meci foarte greu la finalul săptămânii, sâmbătă, de la ora 19:30, la Cluj Napoca. Echipa argeșeană antrenată de Daniel Oprița o întâlnește pe Universitatea Cluj, una dintre formațiile favorite la promovare, însă care vine după o înfrângere în derby-ul cu Petrolul (0-1), dar și după un egal cu FC Argeș (0-0).

Oprița e conștient că „U” nu-și permite un al treilea meci consecutiv în care să nu câștige, însă spune că nici CS Mioveni nu merge pe Cluj Arena pentru a face act de prezență. „Ne vindem scump pielea” anunță antrenorul galben-verzilor.

„Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă care vine după două rezultate negative și nu are voie să facă pași greșiți în continuare, pentru a rămâne în cărțile promăvării. Avem în față o echipă bună și de-aia va fi dificil. Ei își vor lua mai mult ca sigur toate măsurile să câștige, dar și noi mergem să ne vindem scump pielea și să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv. Nu avem nimic de pierdut, mergem să jucăm fotbal, pe un stadion frumos, în fața unui public frumos… Deci sunt toate premisele pentru un spectacol frumos, la finalul căruia sperăm ca rezultatul să fie în favoarea noastră. Venim după două rezultate pozitive, iar atmosfera eu zic că s-a mai detensionat, după remiza de la Energeticianul și victoria cu ASU Poli. Așteptăm acum și un joc mai bun și rezultate la fel”, a spus Daniel Oprița în cadrul conferinței de presă de astăzi.

Antrenorul Mioveniului preferă rezultatele în acest moment, înaintea unui joc spectaculos. „Am fost, într-adevăr, nemulțumit, de joc, după meciul cu Timișoara, iar, acum, la Cluj, prefer tot rezultatul. Vreau un rezultat bun, dar vreau să crească și nivelul jocului. La ultimul meci a fost și presiune pe jucători, care și-au dorit să câștige și le-a fost frică să nu facă greșeli. Dacă marcam noi pentru 2-0 în acel meci, era altceva. Oricum am jucat contra unei echipe bune, care, într-adevăr, se bate la retrogradare, dar care a avut evoluții bune și a dat totul cu noi, pe teren. Întâlnim sâmbătă pe Universitatea Cluj, o echipă care rămâne în continuare candidată la promovare, dar va fi o luptă strânsă, care se va duce pe teren. Clujul este o echipă de tradiție, și multă lume și-o dorește în Liga 1. Snagovul și Clinceniul sunt însă primele două în clasament și totul se decide pe teren, iar „U” Cluj și Petrolul nu sunt deja promovate!”, a mai declarat Oprița.

Înaintea desfășurării etapei a 28-a, CS Mioveni se află pe locul 7, cu 38 de puncte, iar „U” Cluj e pe 3, cu 57 de puncte. În tur, la Mioveni, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1, după golurile marcate de Ionuț Rădescu (55), respectiv George Florescu (67).

Marius ANGHEL 04 Apr. 2019, 18:16 Campionat
Pe aceeași temă