VIDEO | Chiajna a câștigat ultimul amical al cantonamentului din Turcia. „Cuplul” letal care a decis jocul cu Sabah și pe care Diniță se bazează și în campionat

  • Concordia Chiajna și-a încheiat cantonamentul efectuat în Turcia cu o nouă victorie obținută în meciurile amicale. Joi seară, echipa ilfoveană retrogradată în Liga 2 a trecut cu 2-1 de FK Sabah, penultima clasată din prima ligă a Azerbaidjanului. Astăzi, în jurul prânzului, lotul antrenat de Laurențiu Diniță revine în țară.


După ce împotriva celor de la FK Zira, formație care în sezonul trecut s-a clasat pe locul 5 din 8 în prima ligă din Azerbaidjan, Concordia Chiajna a terminat la egalitate, scor 0-0, la două zile distanță, trupa antrenată de Laurențiu Diniță a trecut cu 2-1 de FK Sabah, echipă care s-a situat cu două poziții mai jos în același campionat.

Goluri marcate de ilfoveni au fost reușite de „cel care se arată a fi unul dintre cuplurile de atac de succes ale echipei noastre” pentru noul sezon, a anunțat Concordia pe pagina sa de Facebook. În minutul 35 al partidei, Petre Ivanovici a executat o lovitură liberă laterală, care i-a servit lui Bilal Bari drept centrarea perfectă pentru o semifoarfecă de efect.

Azerii au egalat după pauză, însă același cuplu de atac al ilfovenilor nu a fost de acord cu un rezultat de egalitate și a închis tabela în minutul 72. Atunci, mingea centrată din corner de Ivanovici a devenit pasă de gol pentru marocanul Bari.

Astfel, Concordia a încheiat stagiul de pregătire din Turcia cu un eșec (0-1 cu Adana Demirspor), un egal (0-0 cu FK Zira) și două victorii (1-0 cu Keçiörengücü și 2-1 cu FK Sabah). Jucătorii echipei ilfovene revin astăzi în țară, au liber pânâ luni, atunci când intră în linie dreaptă cu pregătirea primului meci oficial al noului sezon al Ligii 2. Sâmbătă, 3 august, de la ora 11:00, la Chiajna are loc meciul cu Daco-Getica București.

Stafful echipei Concordia Chiajna nu a dorit să facă public primul „11” folosit în acest amical, pentru a se ascunde față de Daco-Getica, primul adversar din meciurile oficiale. Înregistrarea jocului cu FK Sabah, tactica gândită de Laurențiu Diniță și prestația jucătorilor poate fi urmărită în video-ul de mai jos:

În cantonamentul din Turcia, Concordia Chiajna a avut următorul lot: Alexandru Greab, Alexandru Costache, Ionel Mișu – Cristian Albu, Daniel Bonteanu, Alin Dobrosavlevici, Nicușor Fota, Andrei Marc, Vlad Olteanu, Robert Riza, Alexandru Stănică – Valentin Bărbulescu, Costin Ciucureanu, Răzvan Grădinaru, Lucian Ion, Yanis Hamzaoui, Petre Ivanovici, Cosmin Neagu, Marian Obedeanu, Cosmin Sîrbu, Andrei Paliu, Ionuț Păun – Bilal Bari.

Foto și video: Sabah FC

Pe aceeași temă